Ubisoft E3 2015 összefoglaló

2015. június 16.
68.7181
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Electronic Arts után éjfélkor a Ubisoft is lezavarta idei E3-as konferenciáját, amelyen túl sok meglepetést nem vártunk, de azért titkon reménykedtünk abban, hogy nem csak az új Assassin's Creed-ről fog szólni minden, hanem azért meglepetés is lesz, esetleg egy Watch Dogs 2, vagy egy új South Park képében. Lássuk, hogy mi vált valóra!


A franciák nem aprózták el a kezdést, rögtön egy világpremierrel indítottak, ezáltal bejelentették a South Park: The Fractured but Whole című videojátékot, avagy a The Stick of Truth történeti folytatását, amelynek munkálatait ismét Matt Stone és Trey Parker segíti.A kellemes meglepetés után Yves Guillemot lépett a színpadra, aki tovább fokozta a kedélyeket, lévén egy újabb bejelentéssel szolgált a nagyérdemű számára, méghozzá egy For Honor címre keresztelt új IP-vel a középpontban. Már most imádjuk, hiszen a Ubisoft Montreál készíti, és egy különleges középkori akciójátékot takar, amelyben akár 4v4-es ütközeteket is átélhetünk karcsatákkal, eredeti játékstílussal, kivégzésekkel, TPS nézetben. Kellemes meglepetés, idén eddig a Ubisoft viszi az E3-at!

A franciák azonban tovább tudták emelni az est fénypontját, méghozzá a The Crew: Wild Run kiegészítő bejelentésével! Az új bővítménynek köszönhetően az autók után végre motorok és monster truckok nyergébe is pattanhatunk majd, és minderre ráadásul már idén novemberben lehetőségünk lesz a szokásos platformokon. Imádjuk!Aztán folytatódtak a meglepetések - Aisha Tyler itt már tuti nedves volt -, így újabb meglepetés bejelentés következett a Trials Fusion - Awesome Level MAX képében, tehát folytatódik a motoros őrület, méghozzá egy minden eddiginél nagyobb kiegészítővel, amelyben 40 új pálya, 30 változatos kihívás, unikornis pálya és macska versenyző, öt új garázs tárgy, valamint több mint 130 új szerkesztői objektum található. Megjelenik július 14-én!Noha a Microsoft konferenciáján is láthattuk, a Ubisoft is hozott nekünk The Division prezentációt! Láttunk egy új gameplay felvételt, megtapasztalhattuk, hogy milyen is a játékban a Times Square, hovatovább egy új játékmódot is megismerhettünk Dark Zone név alatt. Jó lesz ez, amint arról már korábban is többször megbizonyosodhattunk, sőt mi több, a Ubisoft szerint nem is kell rá tovább várni 2016. március 8-nál, amikor PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik. Év végén pedig még bétát is kap!

Ha még nem volt elég a bejelentésekből, a Ubisoft ismét egy meglepetéssel szolgált a látványos The Division bemutató után: jön az Anno 2205, méghozzá már idén novemberben. A játék folytatja a stratégia-sorozat korábban kitaposott ösvényét, de ezúttal az űrbe megyünk, és a Föld mellett a Holdat is kolonizálhatjuk majd. A megjelenés előtt lesz béta, szóval türelem!

Miután a Just Dance 2016 logója megjelent a kivetítőn, tudtuk hogy itt az ideje szünetet tartani. Hiába ez a világ legjobb eladásokat produkáló ritmusjátéka, és hiába állt Jason Derulo a színpadra, méghozzá a játékra ugrabugráló táncosokkal. Noha már léptünk volna tovább, de a Ubisoft speciális bejelentéssel szolgált ehhez kapcsolódóan, méghozzá a Just Dance Unlimited képében, ami egy folyamatosan újabb dalokkal és koreográfiákkal frissülő előfizetéses szolgáltatás lesz. Haladjunk......merthogy következett a Rainbow Six: Siege! Volt trailer, gameplay bemutató, kooperatív prezentáció, de szóba került az egyjátékos mód, a rombolhatóság és egy új játékmód is, és miközben a helyszínen a játékosok már kipróbálhatnak egy korai változatot, szeptember végén bétákra is számíthatunk hozzá.

Noha már mindenki az új Assassin's Creed-et várta, a Ubisoft előbb még egy újabb meglepetéssel szolgált nekünk. Ez lett a Trackmania Turbo, amely több mint 200 pályával, véletlenszerűen generált helyekkel és minden eddiginél nagyobb száguldással a kurrens generációs konzolokat kívánja meghódítani.Aztán elérkezett a finálé, avagy az est fénypontja is az Assassin's Creed: Syndicate képében! Kezdésnek egy friss és rendkívül látványos trailert kaptunk, de aztán a gameplay prezentáció sem maradhatott ki. Nem igazán találjuk a szavakat, hiába lerágott csont, hiába jön minden évben, az új Assassin's Creed valami észveszejtő lesz. Nézzétek csak:Noha talán meglepő lehet, de a fenti tetőpont után a Ubisoft tovább tudta fokozni a hangulatot, és a többiek elől ellopva a show-t, egy újabb bejelentéssel szolgáltak, a Ghost Recon Wildlands képében, amelyet a Ubisoft Paris készít, és a sorozat hagyományait egy Mexikóban játszódó nyitott világba ültetik át a készítők, drogkartelekkel és óriási akciókkal a középpontban. Az első trailertől bizony tátva maradt a szánk!Ezzel pedig véget is ért a Ubisoft E3-as konferenciája, ami finoman szólva is nagyszerű volt. Noha a Watch Dogs 2-t hiányoltuk, és persze örültünk volna, ha előkerül a Beyond Good & Evil 2 is, de a sok-sok bejelentés és meglepetés miatt így is elégedettek lehetünk!
6 hozzászólás

WarriorAutobot

5 éve, 6 hónapja és 2 napja

Division és Siege!
Sajna a Just Dance semmit nem mutatott.
Pedig mennyire vártam hogy legalább egy E3-as trailer lesz, de nem.

válasz erre

kpal

5 éve, 6 hónapja és 2 napja

AC és Tom

válasz erre

Tommy

5 éve, 6 hónapja és 2 napja

Új AC uhhhhh!!! Ghost Recon meg igazi meglepetés!

válasz erre

Imperator

5 éve, 6 hónapja és 2 napja

A South Park érdekes lesz, az előző rész se volt rossz. Még a Divisiont várom.

válasz erre

xpforever

5 éve, 6 hónapja és 2 napja

A Ghost Recon ********* gyönyörű
De mivel Ubisoft, megjelenésig szépen lebutítják a grafikáját

válasz erre

rDAVE

5 éve, 6 hónapja és 2 napja

Assassin's Creed: Syndicate tetszik, többi nem igazán érdekel. Talán még a For Honor...

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
E3 2015
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljagery1113 profiljaDav2377 profilja