Ubisoft E3 2013 konferencia (összefoglaló)

2013. június 11.
70.2631
Advertisement
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Electronic Arts mellett a játékvilág másik nagy kiadója, avagy a Ubisoft is megtartotta az éjszakai órákban E3-as prezentációját, amelynek keretein belül számtalan kiszámítható momentum mellett akadtak meglepetések is.


Az élő adás reakciói, kommentjei itt olvashatók: Ubisoft E3 2013 konferencia élő közvetítés!

A franciák rögtön a konferencia kezdő momentumaként leleplezték a Rocksmith 2014 Edition-t - remélhetőleg nem várhatunk évenkénti megjelenést -, mit az Alice in Chaines gitárosa, Jerry Cantrell mutatott be a rajongóknak. A játékról kiderült, hogy számtalan újdonság és megújult kezelőfelület mellett 50 dalt tartalmaz majd, megjelenésére pedig még idén októberben számíthatunk PC-re, Mac-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is.



Ezt követően a kiszámíthatóság útjára lépett a Ubisoft, így előbb egy Splinter Cell: Blacklist trailert mutattak be az egybegyűlteknek - a történetre koncentrálva, majd a Rayman Legends következett, méghozzá szintén egy látványos trailer, valamint egy gameplay videó társaságában, sőt, a játékról kiderült, hogy az eddigi legnagyobb tartalommal bíró Rayman-alkotást várhatjuk majd képében, lévén nem kevesebb, mint 120 pályát rejteget számunkra. Szintén a kiszámítható részlegen kapott helyet még a South Park: The Stick of Truth friss E3-as trailere is, amiből kiderült, hogy az alkotás várhatóan még az idei ünnepi szezonban felkerül a boltok polcaira.









A Ubisoft ezt követően úgy gondolta, hogy itt az ideje a meglepetéseknek, így átejtették a hivatalos bejelentésen a The Crew című versenyjátékot, amit a Ubisoft Refelctions készít, az autók tuningolásán túl pedig a nyitott világú illegális versenyekre koncentrál a végeredmény, amiben ismert amerikai helyszíneken, árkádos játékmenet társaságában száguldozhatunk egy nagyot. A The Crew esetében óriási szerepet kap majd a multiplayer élmény is, így példának okáért minden egyes összecsapás elérhető lesz szólóban és többjátékos formában is. Megjelenés jövőre, next-gen konzolokra és vélhetően PC-re is.





A The Crew után ismét a kiszámíthatóság uralta a Ubisoft konferenciáját, így bemutatták a Watch Dogs legfrissebb mozgóképét - ami ráadásul már tegnap délelőtt kiszivárgott, így semmi újdonsággal sem szolgált -, mindemellett pedig bejelentésre került a Just Dance 2014, amiről annyi tudni eddig, hogy októberben érkezik, játékmenetét és koncepcióját tekintve pedig megmaradt a korábbi epizódokkal kitaposott útvonalon, magyarán a táncikálás kapta benne a főszerepet.





A franciák ezután szó szerint is előhúzták a nyuszit a kalapból, lévén egy jelenleg még kevés részlettel rendelkező, de így is forradalmi alkotásról rántották le a leplet Rabbids Invasion címmel, amelyben a jól ismert őrült nyuszik egy interaktív TV show keretein belül fognak megelevenedni előttünk, irányításukat pedig a Kinect segítségével kivitelezhetjük majd. Mozgóképek és bővebb részletek későbbre várhatók ezzel kapcsolatban.

A rajongók alaposan megorroltak volna a Ubisoft-ra, ha kihagyták volna az E3-as prezentációból az Assassin's Creed IV: Black Flaget, ez azonban bizonyára eszükbe sem jutott, így két rövidke, de annál látványosabb trailert is bemutattak az érkező kalózkalandhoz.





Az állunk elhagyását követően ismét meglepetések vártak ránk, a Ubisoft ugyanis bejelentette a Trials Fusion-t, avagy a Trials-sorozat folytatását és egyben első next-gen konzolokra szánt változatát, amiről többet is megtudhatsz, ha megtekinted az előadáson bemutatott első mozgóképet.



Ezzel azonban még mindig nem ért a végére a Ubisoft, a franciák ugyanis alighanem a show legnagyobb meglepetésével szolgáltak egy új Tom Clancy-játék képében. A Tom Clancy's The Divisiion címre keresztelt játékot a Ubisoft Massive fejleszti és korábban Tom Clancy MMO-ként ismerhettük, de a PlayStation 4-re és Xbox One-ra szánt alkotás nem lesz MMO, sokkal inkább egy multiplayer akciójáték, ami egy poszt-apokaliptikus világban játszódik, középpontjában a lopakodással és a taktikus játékmenettel. Alant egy trailer és egy gameplay videó is, érdemes jobban elmélyedni bennük!





A Ubisoft ezen a ponton elbúcsúzott a nézőktől és a rajongóktól, így lezárult a franciák E3-as konferenciája is, ami hiába volt több ponton is kiszámítható, így rengeteg meglepetést tartogatott számunkra.
13 hozzászólás

Matsuura

11 éve, 6 hónapja és 24 napja

The Crew-ra kíváncsi leszek!
Watch Dogs tuti siker röhögő smiley
Tom Clancy's The Divisiion is ott van a gameplay alapján

válasz erre

eletreitelt

11 éve, 7 hónapja és 24 napja

crew trailer de nagyon odaver!!basszus!!

válasz erre

Vendég

11 éve, 8 hónapja és 19 napja

Blacklist elég durva lesz!

válasz erre

Vendég

11 éve, 8 hónapja és 20 napja

A Metar Gear Solid 5 abszolút az E3 legjobb címe, ez biztos!

A többi viszont.... Hát Ubi, ennél több kéne...

válasz erre

Vendég

11 éve, 8 hónapja és 22 napja

Kevés a figyelemreméltó cím idén náluk..

válasz erre

Vendég

11 éve, 8 hónapja és 22 napja

Komoly játékok. Jó lesz a felhozatal!

válasz erre

Vendég

11 éve, 8 hónapja és 22 napja

A Division annyira durva hogy nem látszik hogy játék!meglepett smiley Nagyon kemény!!!

válasz erre

Vendég

11 éve, 8 hónapja és 22 napja

Division jó lesz többi ****.

válasz erre

Vendég

11 éve, 8 hónapja és 22 napja

Rayman pofásmosolygó smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 8 hónapja és 23 napja

A The Crew helyett akkor inkább már a Driveclub. Sokkal jobban tetszik.

válasz erre

marco

11 éve, 8 hónapja és 23 napja

Egy ideig (úgy kétharmadig) néztem, de a Just Dance közben feladtam.mosolygó smiley

SP nem érdekel, tánc, zene nem érdekel, Trials nem érdekel, Assassin's Creed a második rész óta hidegen hagy...

De a Watch Dogs... Az valami lenyűgöző! A Splinter Cell: Blacklist mászthév, a Division meg az a játék amit ha valaki nem vesz meg az első körben, magára vessen!röhögő smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 8 hónapja és 23 napja

zenés ****ok már uncsik de a többi cím várós eléggé...

válasz erre
12a(z) 2 -ből
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2013
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profilja