Ubisoft E3 2021 összefoglaló

2021. június 13.
101.5401
Advertisement
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Tegnap este lezajlott a Ubisoft Foward E3-as konferencia, amely nagyjából hozta a papírformát egy-két kivétellel. Ez azonban sajnos azt is jelenti, hogy a franciák gyakorlatilag szállították azt a fajta felhozatalt, amire készültünk, és lényegében kimondhatjuk, hogy a Ubisoft joggal versenyez a legrosszabb E3-as konferencia pole pozíciós helyezéséért. Hogy pontosan miket is villantottak az eventen? Lássuk sorjában!


A sort a Rainbow Six Extractionnel kezdtük, amely korábban Rainbow Six Quarantine cím alatt futott, csak ugyebár a világjárvány miatt nem látták ildomosnak ezt az elnevezést használni. Először prezentáltak számunkra egy CGI trailert, amely kétségkívül hangulatos, viszont ez is csak azt bizonyítja, hogy a Rainbow Six-univerzum lore-ja bőven elbírná a sztori alapú játékokat is.

Nézd nagyban ezt a videót!




A Rainbow Six Extraction ugyebár a Rainbow Six Siege-ben látott zombis Outbreak játékmód spin-offja, és a gyakorlatban 7 percen keresztül ismertették velünk az alapokat. Kaptunk ugyanis egy deep dive gameplay videót, miáltal tüzetesebben megismerhettük a 2021. szeptember 16-án megjelenő programot.



Ezután meglepő leleplezés következett, lévén a Ubisoft feltámasztja a Rocksmith brandet. Talán még emlékeztek, ez volt az a játék, amely a Guitar Hero alapjait követte, azonban valódi gitárt adott (vagyis... ha megvetted a gitárt) a felhasználók kezébe, és igazából a valódi zenélés kitanulását akarta előidézni. Most a stúdió egy mobilos és PC-s app formájában támasztja fel a dolgot, mégpedig Rocksmith+ címen, és a PC-s béta már él is!



Korábban már leleplezte a stúdió, most viszont bővebben is prezentálták az őrült extrémsportokat csatasorba állító Riders Republicot, melyben egy kazal játékos mérettetheti magát mindenféle sportágban. Snowboardozás, motocrossozás és megannyi más vár a játékosokra. Szeptember 2-án esedékes a debütálás!



Ezután jött egy rövid intermezzo a Rainbow Six Siege-hez kapcsolódóan, avagy ha rosszmájúak akarnánk lenni, azt is mondhatnánk, hogy a Ubisoft úgy döntött, hogy mutat az eventen egy jó Rainbow Six-játékot is. Felvezették az új szezont, amely jövő héten rajtol, bemutatkozott az új karakter, úgyhogy minden rajongó örülhet a közelgő update-nek.



Todrick Hall, a táncos világban óriási névnek minősülő személy leplezte le a Just Dance 2022-t, amely most november 4-én fog debütálni, és természetesen frissített zenei kínálattal, korábban még nem látott koreográfiák tömegével, valamint a már megszokott hangulattal fog ellátogatni közénk.



A Watch Dogs Legion: Bloodline a stúdió egyik legfrissebb címének új expanziója, amely többek között behozza az első rész főszereplőjét, Aiden Pearce-t a programba, hozzá kapcsolódóan pedig egy egyedi sztoriszálat. Lesd meg a hozzá kapcsolódó trailert, majd július 6-án készülj a megjelenésre!



A legutóbbi asszaszin kaland kapcsán érkezett egy bejelentés, mégpedig az Assassin's Creed Valhalla: The Siege of Paris képében. A párizs ostromát fókuszba helyező expanzió megannyi tartalommal egészíti ki Eivor kalandját, valamint ősszel érkezik az új Discovery Tour is, ahol sok-sok történelmi helyszínt járhatunk be. És ez még nem minden: a Ubisoft 2022-ben is tartalommal látja el a játékot!



A papírforma szerinti Far Cry 6 szegmens következik a sorban, ami egy CGI trailert hozott magával. Ebben a videóben egymásnak szegül Anton Castillo, avagy a Giancarlo Esposito által megformált főgonosz, az El Presidente, valamint főszereplőnk, Dani. Mindezt egy roppant hatásos jelenet képében hozták össze, ráadásképp még Castillo utódja is feltűnik.



Ezután a kihagyhatatlan Season Pass mutatkozott be, viszont szerencsére sikerült a srácoknak ezúttal kreatívnak lenni, lévén a játék szezonbérletével hozzáférést kapunk a már megismert főgonoszok spin-off sztorijahoz. Így bizony, Vaas Montenegro, Pagan Min és Joseph Seed bőrébe bújhatunk, és értelemszerűen az eredeti sziknornhangok is visszatérnek.



A korábban már kiszivárgott Mario + Rabbids: Sparks of Hope egy lélegzetelállítóan cuki és ötletes trailerrel került az asztalra, és túlzás nélkül kijeenthetjük, hogy a show egyik fénypontjáról van szó. A 2017-es Mario + Rabbids: Kingdom Battle-ben megismert, XCOM-szerű játékmenet lett a négyzetre emelve további őrült ideákkal, és a végeredményt már 2022-ben megismerhetjük.



Végül, de nem utolsó sorban, jutott azért egy meglepetés is, mégpedig az Avatar: Frontiers of Pandora képében. Évek óta dolgozik egy új Avatar-játékon a Ubisoft, és most először láthattuk mozgás közben. A Snowdrop Engine teszi a dolgát, lélegzetelállító tájakkal szemezhetünk, viszont ami igazán meglepő, hogy FPS-játékként készül. 2022-ben megjelenés!



Ez lenne tehát a Ubisoft E3-as konferenciája. Tudjuk, igencsak sovány, mi magunk sem értjük, hogy hogyan tudtak még ezzel a pici lineuppal is több mint egy órát elmolyolni, arról meg már nem is beszélve, hogy az olyan dolgokat, mint egy esetleges új Splinter Cell már teljesen elengedtük. Nektek hogy tetszett a konferencia?
7 hozzászólás

Mordorer

3 éve, 11 napja

Mostanában nem voltam olyan aktív úgyhogy nekem ez egy kellemes kikapcsolódás volt elolvasni. Most pedig jöjjenek a trailerek! mosolygó smiley

válasz erre

bekecs

3 éve, 11 napja

R6S nem rossz!

válasz erre

VaPe

3 éve, 11 napja

Meglepetés nem igazán volt, de őszintén. . . Bárki is azt gondolta hogy lesz? mosolygó smiley

válasz erre

muki

3 éve, 11 napja

Hát, hasra nem estem semmitől, hozták. akötelezőt, de Ubisofttól nem is vártam sokkal többet. Jó kis összefoglaló lett, lényegretörő, köszönjük!

válasz erre

Patrik94

3 éve, 11 napja

Túl sok meglepetéssel nem szolgáltak, kb mindent lehetett tudni, a videók viszont most meg is mutattak mindent. mosolygó smiley Összességében uncsi lett a kiszivárgott infók miatt, viszont tetszenek a vidik.

válasz erre

Direktor

3 éve, 11 napja

Rainbow bejön. A Far Cry meg eddig is nagyon tetszett.

válasz erre

Moby Dick

3 éve, 11 napja

Nem rosszak. De az a just dance? ki az a csávó?! Minek raknak be egy ilyet???

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2021
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja