Ubisoft E3 2017 összefoglaló

2017. június 13.
70.3521
Advertisement
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután a Ubisoft szinte minden munícióját ellövöldözte az idei E3 előtt, ezért alig hittük volna, hogy a franciák bármiféle meglepetéssel szolgálnának majd nekünk az expón tartandó konferencián. Most már tudjuk, hogy tévedtünk, de azt is, hogy a csapat nagyot tud lódítani, ha akar, hiszen a kötelező körök mellett akadt azért pár meglepetés is tegnap este.


A Ubisoft például rögtön egy meglepetéssel szolgált, bár hallottunk korábban is a Mario és az őrült nyulak kalandjainak összefonódásáról, őszintén szólva nem hittük volna, hogy pont az E3-on mutatkozhat majd be. Márpedig így történt, lévén hivatalosan is bemutatkozott a Mario + Rabbids: Kingdom Battle, amit nem kisebb ember prezentált nekünk Yves Guillemot mellett, mint maga Shigeru Miyamoto, a Mario-sorozat szülőatyja. Érkezik augusztus 9-én, kizárólag Nintendo Switch-re.Hogy mégis milyen lesz a játék? Inkább mutatjuk:



Bár a Microsft konferenciáján már sikerült leleplezni, de azért várható volt, hogy a Ubisoftnál is felbukkan majd az Assassin's Creed Origins. Kaptunk is jól egy kedvcsinálót, aminek köszönhetően megismerhettük Egyiptom rejtélyeit és csodálatos világát. Jó lesz ez!



Aztán a The Crew 2 következett. Semmi meglepetés, ha csak az nem, hogy ezúttal már nemcsak szélsebes verdákkal, hanem akár motorokkal, hajókkal, sőt repülőgépekkel is lehetőségünk nyílik kapcsolódni a versenyekhez, ami ebben a formában azért elég jó móka. Kicsit olyan volt, mint egy versenyjátékba átültetett Steep, és bár nem hittük volna, de még minket is meggyőzött az első trailer. Megjelenik 2018 elején PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.





Aztán sikerült meglepődnünk egy kicsit, hiszen a Ubisoft meglepett minket, méghozzá egy VR-játék bejelentésével. A Transference egy igazi különlegesség, egy vérbeli komor és sötét trailer lesz, amiből még Elijah Wood, avagy maga Frodó is kiveszi majd a részét. Egyelőre nem igazán tudjuk mit akarnak ebből kihozni, de a stáblista elragadó.



Naná, hogy a South Park: The Fractured but Whole sem maradhatott távol a Ubisoft E3-as konferenciájától, és bár tavaly Trey Parker és Matt Stone is ott voltak a buliban, idén ők távol maradtak, ellenben egy friss trailer még így is bemutatásra került az alkotásról, amely október 17-én érkezik.



Aztán amit még nehezebben hittünk el ezek után, hogy a Ubisoft egy újabb meglepetéssel szolgált nekünk, egy újabb friss IP-ről rántotta le a leplet Skull and Bones címmel. Az alkotást a Ubisoft Singapure készíti, és egy nyitott világú kalózos akciójáték lesz, aminek az alapjait határozottan az Assassin's Creed IV: Black Flag hajókázós részei adják majd. Az alkotás az Indiai-óceánra kalauzol el minket, ahol egyedül, vagy 5v5 fős csapatokban is lehetőségünk nyílik majd izgalmas hajócsaták részeseivé válni. Megjelenés jövő ősszel PC-re, PS4-re és Xbox One-ra!







Alig sikerült kikalózkodnunk magunkat, a Ubisoft ismét visszarepített minket South Park világába, méghozzá egy friss bejelentéssel, a South Park: Phone Destroyer-rel. Igen, jül gondoljátok, ez bizony egy South Park mobiljáték lesz, és várhatóan még idén érkezik ingyenes formában, középpontjában a körökre osztott ütközetekkel. KELL!



Kötelező körök jönnek: bemutatkozott a Just Dance 2018, a Ubisoft táncikálós játékának új évada. Annyira kilógott a sorból, hogy mi még hányingert is kaptunk tőle, de azért az első trailert mutatjuk:



Aztán megint újdonság következett, bemutatkozott a Ubisoft sci-fi játéka, avagy a Starlink: Battle fot Atlas! Az Atlas csillagrendszerbe kalauzoló alkotásban izgalmas bolygókat fedezhetünk majd fel egy saját magunk által építhető és szépíthető űrhajó pilótafülkéjéből, miközben tengernyi veszély félelmetes szörnyek és vad űrcsaták várnak ránk, de a legjobb, hogy az alkotás a Skylanders sajátosságait is felvonultatja. Ennek a lényege az lesz, hogy a valóságban építhetünk majd saját űrhajót - mintha legóznánk -, amit aztán majd a játékban is megjeleníthetünk. Érkezik jövő ősszel PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.



Miután sikerült újra becsuknunk a szánkat a meglepetéstől, felbukkant a képernyőn a Ubisoft sportjátéka. Kiderült ugyanis, hogy jön a Steep legújabb kiegészítője, a Road to the Olympics, ami a téli olimpiai játékok sajátosságaival igyekszik feldobni az alapokat, méghozzá várhatóan december 5-től.



Komoly összegekben mertünk volna fogadni arra, hogy a Far Cry 5 a Ubisoft konferenciájának végén kap majd helyet, és az első gameplay felvételeket prezentálják nekünk itt a franciák. Így legyen ötösünk a lottón, hiszen valóban megcsodálhattuk az őrült szektás-kaland első in-game felvételeit, és túlzás nélkül jelenthetjük, hogy amit láthattunk, az egyenesen elképesztő volt. Megjelenés február 27-én PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.





Bár azt hittük, hogy a Ubisoft itt és most elköszön tőlünk, azonban csak ekkor döbbentünk rá, hogy milyen nagyot tévedtünk. A színpadon ugyanis megjelent Michel Ancel, aki bár korábban azt hazudta a rajongóknak, hogy a Beyond Good & Evil 2 nem lesz ott az E3-on, de valójában nagyon is ott volt, sőt megkapta első kedvcsinálóját is, amitől még mi is elérzékenyültünk kicsit.





Ezzel pedig valóban lezárult a Ubisoft idei E3-as expója, ami alapján kijelenthetjük, hogy nagy kópék voltak a franciák, hiszen elhitették velünk korábban, hogy már mindent sikerült kiszivárogtatniuk, de ez a konferencia csak úgy hemzsegett a kellemes meglepetésektől, noha világmegváltó dolog azért nem került bejelentésre. Összességében mégis kellemeset csalódtunk a kiadóban!
7 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

7 éve, 4 hónapja és 15 napja

[Tiltott felhasználó!]

totyak

7 éve, 4 hónapja és 15 napja

Far Cry, meg az Assassin az olyan elmegy kategória nálam, majd lehet rájuk nézek, de a Beyond Good and Evil 2, az más tészta, azt régóta várom. Más kérdés, hogy ez a trailer nyomokban sem emlékeztetett az első epizódra és a gettó stílus sem jön be. Majd meglátjuk milyen lesz.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

7 éve, 4 hónapja és 15 napja

[Tiltott felhasználó!]

VaPe

7 éve, 4 hónapja és 15 napja

Beyond Good & Evil 2 meglepett és nagyon örülök neki! mosolygó smiley

válasz erre

Direktor

7 éve, 4 hónapja és 15 napja

Talán ez volt a legjobb konferencia, legalább így utólag elolvasva az összefoglalót! Nem rossz a felhozatal!

válasz erre

rDAVE

7 éve, 4 hónapja és 16 napja

Yeah, PyeongChang! Az Assassin's Creed Origins nagyon nem érdekelt, de a végén maradtam gameplayt nézni és hümm... Egész érdekes. A Beyond Good & Evil 2 tetszik, szerintem nekem kell. Skull and Bones meg hatalmas csalódás, ott a micro co-op kalóz mókája, reméltem ez majd badass single játék lesz, de nem...

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 4 hónapja és 16 napja

Van 1-2 olyan cím amit elnéztem, de nem fogott meg. AC szép, de attól semmit nem várok. SP nem érdekel. Steep és Crew 2 se izgat egy kicsit se, FC5 nem rossz, de azzal se játszottam még ugyan így a BGaE-el se játszottam még, de az se néz ki rosszul.
Ami innen érdekel (és most mindenki néz rám értetlenül) az csak a Just Dance 2018 volt. Bár annak is megosztott a jelenlegi felhozatala.
Ubi annyira nem jött be az idén.

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2017
legutóbbi hozzászólások