StarCraft II: Heart of the Swarm launch party beszámoló

2013. március 12.
71.0931
Advertisement
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Tegnap éjfélkor hivatalosan is elrajtolt a legújabb StarCraft II kiegészítő, a Heart of the Swarm. Természetesen a magyar rajongók is várták már a pillanatot és mint mindig ilyen nagy címnél, launch partyn múlatták az időt - egyszerre két helyszínen is. Aki a nagyobb tömegre vágyott, a Millenárison tette tiszteletét, a családias hangulatú, közvetlenebb stílus kedvelői az Oktogontól nem messze várhatták meg az éjfélt.


A Game Channel mindenre elszánt különítménye mindkettőn tiszteletét tette, így kattant a fényképezőgép eleget, megmutatjuk milyen hangulatban telt a várakozással teli néhány óra itt és ott.

Tömegeket mozgat meg minden Blizzard-játék launch partyja

Tömegeket mozgat meg minden Blizzard-játék launch partyja


A Millenáris Parkban a GS és egy magyar rajongói oldal szervezésében volt a hivatalos launch party, ahol a forgalmazó is képviseltette magát, nem kis tömegű StarCraft rajongóval egyetemben. A helyszínen egyszerre 100-120, a hivatalos információk szerint összesen 400 ember volt, ami nem egy WoW launch, de azért szép számú játékost jelent. A színpadon bemutatók és különböző megmérettetések zajlottak, a Zerg hangutánzó versenyen időnként sírva röhögtünk. Még az utcán kint is tökéletesen lehetett hallani a hörgő, gurgulázó hangokat, a járókelők kikerekedett szemekkel hallgatták, mi zajlik odabent. Különféle ajándékcsomagokat, játékokat, és újságokat kaptak a csinos hostess lányoktól a magukat felvállaló versenyzők.

Itt jegyzem meg, hogy Páll Zsófia az egyik legkedvesebb PR-os a szakmában - hiszen elsőként kaptam a kezembe a szatyrot, benne a Heart of Swarm-mal! Bocs Dani, de nálad jobban néz ki, na.;)


Hirtelen ugrottam be zsűrizni, de már magyarázok

Hirtelen ugrottam be zsűrizni, de már magyarázok


A Konzolok Szervize által szervezett party egész más körülmények között zajlott, hiszen a konzolshop mellett található hangulatos pub adott otthont a szintén versenyekkel és beszámolókkal tarkított eseménynek, ahol sorszámot kapott minden érkező, hogy ne kelljen egymás fejét leharapni, hogy előbb kapjuk meg áhított példányunkat. Itt nagyjából 25 fős rajongótábor tette tiszteletét, akik az ingyen sörökért, ropiért, plakátokért, pólókért szállhattak ringbe egymás ellen, amíg nem érkezett el a 0 óra 0 perc. Amikor megérkeztünk, hirtelen beültettek egy zsűribe, ahol a "Fajkitaláló" verseny győztesét kellett kihirdetni. A feladat szerint a játékba kellett új fajokat kitalálni. A hangulatot tökéletesen jellemzi maga ez a vetélkedő is, a befutó új fajok a Sör, a Hello Kitty és az Alkoholista voltak.

Emeletes kilátás

Emeletes kilátás


Éjfélkor aztán mindkét helyen megindult a forgalmazás, az addigra elég rendesen bekoktélozott arcok keveredve a józanakkal, de mindannyian támolyogva rárontottak a pultokra és lecsaptak az előrendelt példányokra. Aki pedig nem rendelte elő, nos hát ha minden igaz nekik is jutott példány - de mi ezt már nem vártuk meg, rohantunk az éjszakai postára, hogy Maniac kolléga mihamarabb kézbe kaparinthassa és kivesézhesse a játékot.

A StarCraft II: Heart of the Swarm 2013. március 12-én jelent meg világszerte PC-re és MacOS-re. Mivel egy kép többet mond ezer szónál, ezért most pár ezer szavas bemutató vár még rád, ha lejjebb mész!

Aki mer az nyer - a színpad mindig teli volt

Aki mer az nyer - a színpad mindig teli volt



Nyeremények dögivel a másik partyn is

Nyeremények dögivel a másik partyn is



Versenyzők a Millenárisban...

Versenyzők a Millenárisban...



...és a pubban

...és a pubban



Ugrás a levegőbe itt...

Ugrás a levegőbe itt...



...és ott

...és ott



Még nyugodtan...

Még nyugodtan...


25 hozzászólás

Vendég

12 éve, 2 napja

Jó lehetett nagyon!

válasz erre
123a(z) 3 -ből
StarCraft II: Heart of the Swarm
9.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja