Splinter Cell Conviction Launch Party

2010. április 18.
72.4991
Advertisement
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Kezd visszatérni az élet a hazai játékvilágba, hiszen a tavalyi év kissé szürke launch-party felhozatala után idén már második alkalommal részesülhettünk egy kiváló buliban. Míg a Bad Company 2 esetében tankvezetéssel és helikopterezéssel éreztették velünk az iparág feltámadását, addig a Splinter Cell Conviction launch-party töménytelen mennyiségű sörrel, gyönyörű hostess-lányokkal, és megannyi érdekességgel kényeztette az ide látogató játékfanatikusokat. Az érdeklődők száma még a szervezők várakozását is felülmúlta, hiszen a hajó méretei kevésnek bizonyultak a tömeg számára. Mivel a rendezvény hivatalosan este hét órakor kezdődött, ezért jó szokásunk szerint bő húsz perccel hamarabb érkeztünk, de már ekkor se fértünk el a háromszintes hajó fedélzetén.

/>
Splinter Cell Conviction Launch Party - 2. kép

Az ilyen helyzetekben az ember egyből megrohamozza a sörcsapot, majd keres egy olyan helyet, ahol viszonylag kényelmesen elfogyaszthatja az aranyszínű nedűt. Szerencsénkre az alsó szinten még pont akadt egy asztal, közvetlenül az egyik TV mellett, így gyorsan be is foglaltuk az ülőhelyeket. A bemutató aztán el is kezdődött, először a Splinter Cell Conviction egyjátékos módjának rejtelmeibe avattak be minket a szervezők. Aki játszott a demóval, az már biztosan tudja, hogy a legújabb Splinter Cell játékmenete erősen elterelődött az akció irányába, s ez még jobban bebizonyosodott a bemutató során.

Splinter Cell Conviction Launch Party - 3. kép

Ez azonban nem jelenti azt, hogy a lopakodás véglegesen eltűnt a játékból; a bemutató tanulsága szerint minden helyszínt több irányból lehet megközelíteni, s ha valahol úgy tűnik, hogy csak egy helyről lehet bejutni egy adott helységbe, akkor az azt jelenti, hogy nem néztünk körül a pályán. A demonstráció során ismét kiemelték a Mark and Execute fontosságát, ami annyit jelent, hogy főhősünk gyorsan és halálos pontossággal likvidálja az általunk megjelölt ellenfeleket. A Splinter Cell Conviction így sokkal jobban emlékeztethet minket egy Bourne-filmre, mint az eredeti Splinter Cell sorozatra, de úgy tűnik, hogy mostanában sokkal inkább az ilyen akcióra van igény, mintsem a megfontolt lopakodásra.

Splinter Cell Conviction Launch Party - 4. kép

Sokan attól rettegtek, hogy a játék túlságosan rövid lesz, ami a bemutató során is elhangzott, de szerencsére a játékban található egy kooperatív rész is, ami további játékidővel kecsegtet. A kétjátékos mókából is kaptunk egy kis ízelítőt, s a látottak alapján nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy a Splinter Cell Convictionben kifejezetten jól sikerült ez a játékmód. A sikerhez ugyanis tökéletes összhangban kell lennünk partnerünkkel, folyamatos beszéd és a taktika egyeztetése nélkül esélyünk sincs túljutni a pályákon. Ez a módozat ráadásul egy teljesen külön fejezete a játéknak, saját pályákkal és főszereplőkkel. Állítólag akár hat óráig is eltarthat, mire a játék ezen részét kipörgetjük valamelyik barátunkkal, ezért érdemes lehet olyanoknak is megvásárolni a Convictiont, akik rajonganak a kooperatív játékokért. A Splinter Cell legújabb részéről talán ennyi elég is, hamarosan részletesebben is bemutatjuk a játékot, térjünk inkább vissza a bulira.

Splinter Cell Conviction Launch Party - 5. kép

A bemutató után nem sokkal ízelítőt kaptunk a mostanában egyre nagyobb népszerűségnek örvendő izraeli küzdősportból, a Krav-Magából. A meglehetősen marcona kinézetű harcművészek nem csupán hagyományos módon demonstrálták a különféle harcmozdulatokat, hanem lassítva is bemutattak egy-két technikát, így a laikusoknak is volt esélyük megérteni, hogy miért terjedt el világszerte ez a küzdősport. A harcművészek látszólag játszi könnyedséggel csavarták ki egymás kezéből a különféle fegyvereket, és olyan rúgásokat, ütéseket is láthattunk, amelyekről simán elképzelhető, hogy egy igazi verekedés során komoly sérüléseket okoznak. Bár a Krav-Maga bemutató csupán negyed óráig tartott, ez éppen elegendő volt arra, hogy a hajón mindenkinek elmenjen a kedve a késeléstől és a lövöldözéstől.

Splinter Cell Conviction Launch Party - 6. kép

Volt azonban egy ember, aki a bemutató ellenére se bírt magával, s megtámadta az egyik szervezőt. Pár másodperccel később rendőrségi rohamosztagosok szállták meg a hajót, s gyorsan lefegyverezték a támadót. Persze ez is csak a show része volt, egy újabb ízelítő abból, hogyan hatástalanítanak egy túszejtőt a hivatalos szervek. Számomra a helyszínre érkező "rendőrségi osztag" legkiemelkedőbb alakja az erdei álruhába bújt mesterlövész volt, hiszen ez lenne az utolsó ruha, amit egy hajón kialakult krízishelyzet esetében magammal vinnék, mindenesetre érdekes volt élőben látni egy ilyen felszerelést. A sikeres bevetés után megnyílt a hajó alsó szekciója, így a helyszínen tartózkodó játékosok is bevethették magukat a Splinter Cell Conviction egyjátékos és kooperatív játékmódjaiban. Közben zajlott a kvíz-verseny, amely során értékes ajándékokat nyerhettek a helyesen válaszolók, majd egy újabb megmérettetés következett, ahol a játék egy pályáját kellett minél rövidebb idő alatt teljesíteni, a nyertes pedig ismét kapott valami ajándékot.

Splinter Cell Conviction Launch Party - 7. kép

A bejáratnál magát a játékot is meg lehetett vásárolni, továbbá pár airsoft fegyvert is kézbe vehettek az érdeklődők. A versenyek után kezdett kialakulni a bulihangulat, egyre több sör fogyott, és a zene is beindult. Ha nem lett volna dolgunk, szívesen maradtunk volna mi is tovább, ám a tömeg miatt úgy éreztük, hogy ideje elindulni - kivéve Marco-t, aki egy másik gamerlap jeles képviselőivel, Daks-al és Ingen-el felkutatták a legközelebbi KFC-t és egy hatalmas kajálással koronázták meg a napot. A Splinter Cell Conviction buli kellemes péntek esti kikapcsolódás volt, kár, hogy a hely szűkössége kicsit akadályozta az igazi, önfeledt szórakozás lehetőségét. Az viszont biztos, hogy aki aznap este szórakozni indult a városba, az alapozáshoz keresve se találhatott volna jobb helyet a Rubin hajónál.

Az eseményen készült összes kép letöltése (1024X768px, 64 db, 8,9mb):
http://www.gamechannel.hu/tarolo/splinter_cell_lp.zip


Splinter Cell Conviction Launch Party - 8. kép


Splinter Cell Conviction Launch Party - 9. kép


Splinter Cell Conviction Launch Party - 10. kép


Splinter Cell Conviction Launch Party - 11. kép


Splinter Cell Conviction Launch Party - 12. kép


Splinter Cell Conviction Launch Party - 13. kép


Splinter Cell Conviction Launch Party - 14. kép


Splinter Cell Conviction Launch Party - 15. kép


Splinter Cell Conviction Launch Party - 16. kép


Splinter Cell Conviction Launch Party - 17. kép


Splinter Cell Conviction Launch Party - 18. kép


Splinter Cell Conviction Launch Party - 19. kép


Splinter Cell Conviction Launch Party - 20. kép

Splinter Cell Conviction launch-party töménytelen mennyiségű sörrel, gyönyörű hostess-lányokkal, és megannyi érdekességgel kényeztette az ide látogató játékfanatikusokat. Az érdeklődők száma még a szervezők várakozását is felülmúlta, hiszen a hajó méretei kevésnek bizonyultak a tömeg számára. Mivel a rendezvény hivatalosan este hét órakor kezdődött, ezért jó szokásunk szerint bő húsz perccel hamarabb érkeztünk, de már ekkor se fértünk el a háromszintes hajó fedélzetén. '>
15 hozzászólás

Vendég

15 éve, 1 hónapja és 11 napja

Nekem bőven jó volt, mert nekem csak 30 kmre van pest ide...nyelvnyújtó smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 1 hónapja és 17 napja

ezekkel a pesti bulikkal az a baj, hogy tőlünk 3 rugó a vonat.wtf smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 1 hónapja és 22 napja

Beöntéssel ment a pia? De menő!röhögő smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 1 hónapja és 23 napja

Legjobb a zöld ruhás pali

válasz erre

Vendég

15 éve, 1 hónapja és 23 napja

komolyak azsaru ismosolygó smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 1 hónapja és 23 napja

18as képen csávó kicsit ki van ütve márröhögő smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 1 hónapja és 23 napja

...és én erről már megint nem tudtam...wtf smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 1 hónapja és 23 napja

Nekem bejött. Kaptam plüssmacit.mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 1 hónapja és 23 napja

sokan vooltak el se lehetett férni

válasz erre

Vendég

15 éve, 1 hónapja és 23 napja

Jók a csajok!kacsintó smiley

Látszik, hogy nagy hangulat volt. Mentem volna, de nem értem oda időben.szomorú smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 1 hónapja és 24 napja

Ott kellett volna lennem.szomorú smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 1 hónapja és 24 napja

nagy buli lehetett!röhögő smiley

válasz erre
12a(z) 2 -ből
Splinter Cell Conviction
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Remulto profiljaManiac profiljamarco profiljaBotyi profilja