Prince of Persia launch party

2010. május 22.
73.9111
Advertisement
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Ha visszamehetnénk az időben, a varázslatos hangulata miatt biztosan a régi idők keleti világát választanánk. Persze nem rabszolgaként tengődnénk a perzselő naptól felforrósodott sivatagban, hanem mondjuk török méltóságként egy ragyogó palotában. Miközben bort innánk és a vízipipa bódító illatát lélegeznénk be, tucatnyi szépség lejtene csábító hastáncot a szórakoztatásunkra. Bár az időutazás még várat magára, vágyunk valamennyire beteljesedett, hiszen a Prince Of Persia launch party szervezőinek sikerült ezt a hangulatot életre keltenie. Aki ellátogatott a péntek esti rendezvényre, az személyesen is átélhette, hogy milyen lehetett úrnak lenni az ezeregy éjszaka meséinek világában.

/>
Prince of Persia launch party - 2. kép

A keleti mitológia ellenére a szervezőcsoport inkább a nyugati ízlésvilágot, pontosabban a nyugati pályaudvar melletti Eiffel-teret választotta a buli alapjának. A helyszín kissé puccos kivitelezése miatt ugyan nem volt tökéletes a perzsa életérzés megelevenítésére, ám ezt az apró bökkentőt leszámítva igazán kellemes estét éltünk meg. A Game Channel stábja szokás szerint nyitáskor érkezett, s a színpadhoz közeli kényelmes bőrfotelekbe vetette magát. A színpad feletti hatalmas kivetítőkön a Prince Of Persia: The Forgotten Sands trailerje futott, a háttérben pedig lágy zene tudatosította bennünk, hogy egy nem mindennapi utazásban lesz részünk.

Prince of Persia launch party - 3. kép

Elég volt a színpadra tekinteni ahhoz, hogy jól érezzük magunkat; a vászon alatt óriási babzsák-fotelek terpeszkedtek el, körülöttük pedig méretes vízipipák csalogatták az érdeklődőket. A buli kezdetekor még senki sem mert odamerészkedni a pipákhoz az ízes dohány élvezetéért, helyette mindenki feszülten várta, hogy elkezdődjön a bemutató. Az utóbbi idők launch-partyjain már megszokott quiz-show vette kezdetét, amely során a helyesen válaszolók Prince Of Persia ajándékokkal gazdagodhattak. A kérdések között akadt komolyabb és viccesebb is, ám meglepő módon az emberek olyan dolgokra is tudták a választ, mint a PoP sorozat kitalálójának a cipőmérete. A nyereményjáték után ténylegesen megkezdődött a bemutató, amely során nyilvánvalóvá vált, hogy a sorozat új része végre visszatér a korábbi epizódok stílusához.

Prince of Persia launch party - 4. kép

Prince Of Persia rajongóként különösen örültünk ennek a ténynek, hiszen az előző rész elragadó grafikai stílusa ellenére igencsak színvonaltalan volt, köszönhetően a játékmenetnek. A fénygömbök folyamatos gyűjtögetése hamar monotonná tette a játékot, az egyszerűsített harcrendszer pedig hamar ásításra késztette a Prince veteránokat. A Forgotten Sands-ben azonban megvan minden, ami a korábbi epizódokban jól sikerült, s az Assassins Creed motorjának köszönhetően gyönyörű látványvilággal lett megáldva. Mivel ez az epizód is lineáris pályákat foglal magában, ezért még Ezio kalandjainál is jóval részletgazdagabb lett a játék kinézete, így a kalandjaink során igazi álszaggató helyszínekre keveredhetünk. Végre az ellenfelek se egyesével jönnek, ami már a történet elején nyilvánvalóvá válik: az első harcok során már tucatnyian törnek az életünkre, de később ez a szám akár húsz körülire is felkúszhat. A csata valamelyest visszatért az eredeti irányvonalhoz, igaz, mintha kicsit egyszerűsödött volna a dolgunk. Ez azonban ne ijesszen meg senkit, hiszen a fejlődési rendszernek köszönhetően rengeteg kombinációt sajátíthatunk el a játékban. Részletekbe azonban nem bocsátkozunk, a teljes tesztet nemsokára a Game Channel oldalain is elolvashatjátok.

Prince of Persia launch party - 5. kép

A bemutató után jött az igazi meglepetés: a táncteret gyönyörű, lengén öltözött lányok lepték el, s a tömeg legnagyobb örömére csábító hastáncba kezdtek. A keleties zene és a kecses idomok látványa egy csapásra feloldotta az eddig feszült hangulatot, az emberek lassan letelepedtek a vízipipák köré, hogy a különféle ízesítésű dohányokból pöfékelhessenek. A sörcsapnál is egyre nagyobb tömeg alakult ki, de szerencsére mi már a roham előtt magunkhoz vettünk pár korsónyi folyékony komlót. A hastáncbemutató végeztével megkezdődött az úgynevezett "pörgesd vissza az időt" verseny, amelynek zsűriében a mi török basánk, Marco is helyet foglalhatott. A játék lényege, hogy kitalált szituációkat kellett visszafele eljátszani a résztvevőknek. Néhány előadás után úgy döntöttem, hogy friss levegőre van szükségem, így a helyszín kijáratához siettem, ahol sokkal kellemesebb látvány fogadott. A bejárattól nem messze ugyanis tűzzsonglőrök pörgették a meteorokat, angyalszárnyakat, amitől az este még hangulatosabbá vált.

Prince of Persia launch party - 6. kép

Pár perccel később, miután kigyönyörködtem magam a tűzsonglőr-lány gyönyörű játékában, visszasiettem a bemutatóra. Ekkor már véget ért maga a verseny, s az emberek hangulata már ténylegesen felvette a buli ritmusát. Közben elindult egy másik összecsapás, szintén értékes nyereményekért: a nevezőknek minél hamarabb teljesíteniük kellett a játék egy részét. Bár én is beneveztem a mérkőzésre, sajnos nem volt időm kivárni a sort, hiszen a játék mellett a film is megérkezett a mozikba, amelyet semmiképpen se akartam kihagyni. Bár örömmel maradtam volna tovább, sajnos el kellett sietnem erről a nem mindennapi buliról. Az idei év eddigi legszínvonalasabb launch-partyában részesülhettünk, amiért külön köszönet a szervezőknek. Reméljük, hogy a továbbiakban csak hasonló szintű, vagy még ennél is jobb bulik várnak ránk.

Az eseményen készült összes kép letöltése (1024X768px, 96 db, 13,6mb):
http://www.gamechannel.hu/tarolo/pop_lp.zip



Prince of Persia launch party - 7. kép


Prince of Persia launch party - 8. kép


Prince of Persia launch party - 9. kép


Prince of Persia launch party - 10. kép

Prince Of Persia launch party szervezőinek sikerült ezt a hangulatot életre keltenie. Aki ellátogatott a péntek esti rendezvényre, az személyesen is átélhette, hogy milyen lehetett úrnak lenni az ezeregy éjszaka meséinek világában. '>
16 hozzászólás

Kitta

15 éve, 19 napja

marco írta:
Neeeem, csak a srác ott állt mindenhol.mosolygó smiley
De legalább nem csak a csajok... Marco mond már, hogy direkt a rokkereknek készült! mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 19 napja

csinosak a lányok.mosolygó smiley

válasz erre

marco

15 éve, 19 napja

Neeeem, csak a srác ott állt mindenhol.mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 19 napja

A Pokolgép póló azért befigyelt az utolsó képen.röhögő smiley Ezt minden bizonnyal Maniacnak fotóztátok?

válasz erre
12a(z) 2 -ből
Prince Of Persia
6.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja