PlayStation Store kampány - A tettek mezeje

2007. november 29.
70.6541
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Kishazánk PlayStation 3 szimpatizánsai kitűztek egy célt maguk elé. Az ötlet elhatározássá, az elhatározás pedig elhivatottsággá nőtte ki magát. Ez a lelkes kis kompánia félrelökve a tehetetlenség rájuk nehezedő érzését a tettek mezejére lépett. Aki egy kicsit is járatos az új generációs Sony platform terén, bizonyára hallott már a PlayStation Store névre keresztelt online felületről, melyen számos tartalom várja a boldog PlayStation 3 tulajdonosokat. Innen lehetőség nyílik hozzájutni az aktuális siker várományos játékok ingyenes Demo változataihoz, nagy felbontású videó anyagaihoz.


De ez még nem minden, hisz a dinamikusan bővülő játékszekció egyre több és több teljes játékkal, valamint bónusz tartalmakkal várja az érdeklődőket. Ezen tartalmak ugyan már nem ingyenesek, viszont kedvező árszabásuknál fogva remek vételnek számítanak és a legtöbbjük valóban minőségi, szórakoztató produktum. Igen ám, de a legnagyobb sajnálatukra hazánkból nagyon körülményes s Store elérése és az ott található fizetős tartalmak megvásárlása. A Sony mindeddig nem lépett irányukba, tehát maguknak kellett átvenniük a kezdeményezést. Itt kerülnek képbe a lelkes aktivisták, akik szorgalmas aláírásgyűjtésbe kezdtek annak érdekében, hogy az ügyet egy elegáns mozdulattal kimozdítsák a gödörből és kiharcolják a PlayStation Store mielőbbi honosítását.

Nagyon szimpatikusnak találtuk a kezdeményezést, ezért a szerkesztőségünk úgy döntött, csatlakozik a táborhoz, hogy ily módon támogathassa őket a jó cél elérésében. Ha elegendő aláírás gyűlik össze, azt továbbítják a Sony Hungária felé, remélve, hogy felkeltik ezzel szíves és megtisztelő figyelmüket. Mi velük tartunk, és sok sikert kívánunk. Ha kedvet kaptál, és csatlakozni szeretnél az összefogáshoz, akkor azt azonnal meg is teheted a www.psstorehu.net weboldalon, kinyilvánítva ezzel a nemes gesztussal, segítő szándékod. Rád is szükség van a sikeres akció megvalósításához. A közösség számít rátok. Mi pedig sok sikert kívánunk a kitűzött cél eléréséhez. Egy a nemzet, azonos a cél, közös lesz az élmény!
11 hozzászólás

FutuRetrO

12 éve, 5 hónapja és 3 napja

Vendég írta:
mit kell csinálni??mert én nem látok semmi olyat ahol regelni lehetne pedig megtenném mert én már akartam venni de nem sikerült sajna!!
Ez a kampány már sajnos nagyon régóta kifutott, nem járt sikerrel, így Te sem tudsz már hozzájárulni az összegyűjtött, majd feltehetőleg kukában landolt szavazatokhoz. Kár érte.

válasz erre

Vendég

12 éve, 5 hónapja és 3 napja

mit kell csinálni??mert én nem látok semmi olyat ahol regelni lehetne pedig megtenném mert én már akartam venni de nem sikerült sajna!!

válasz erre

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 3 napja

nekem nem hozza be az oldalt

válasz erre

Resistance

13 éve, 10 hónapja és 24 napja

Szerintem adtak el ennyit. De ha nem, akkor hamarosan elfognak

válasz erre

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 25 napja

Ebben a pillanatban épp 626 aláírás van. Eladtk ennyi PS3-at egyáltalán Magyarországon?

válasz erre

FutuRetrO

13 éve, 11 hónapja és 1 napja

Bízunk benne, hogy sikerül megfelelő mértékű nyomást gyakorolni rájuk. A Sony-nak ez nem nagy költség, viszont annál nagyobb bevételi forrás. Nem hiába indult el a kampány, hisz az ingyenes tartalmak letöltése jelenleg is egyszerűen megoldható. Csak a fizetős tartalmak megvásárlása bonyolult. Ha ennyire szeretnék a STORE-t, akkor valószínűleg költeni is fognak bőven. Azt pedig ne feledjük, bármennyire is nem érezhető még, hogy Uniós tagállam vagyunk, azért a tény az tény marad, tehát nekünk is kijár a figyelmükből. Nem lesz könnyű, de hiszek a sikerben.

válasz erre

nefaria

13 éve, 11 hónapja és 1 napja

Azértvolt már időnként komoly összefogás egy-egy cél érdekében. A kérdés számomra inkább az, fog-e egyáltalán foglalkozni ezzel a dologgal a Sony Hungária? És ha igen, akkor rajtuk múlik-e, vagy az anyacégen? Szerintem sajnos a második...

válasz erre

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 2 napja

Tényleg érdekes, hogy egyáltalán próbál tenni valamit a magyar közösség. Általában csak kunyizás van, tett nélkül... Hmmmmm, akárhogy is lesz, mindenesetre becsülendő.

válasz erre

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 2 napja

Plusz egy aláírás.

válasz erre

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 2 napja

Dirrrrr! Store-t a népnek! PeCsa off!

válasz erre

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 2 napja

Nafene. Ilyen összefogást rég nem láttam. Utoljára talán csak Izaura kiszabadításánál fogott össze ennyire a nép!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

1000feri profiljatotyak profiljaWickedSick profilja