Fifa 10 launch party

2009. október 01.
73.5681
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
A holnaptól kapható FIFA 10 megérkezett hozzánk is - magyar felirattal, magyar szinkronnal! A méltán népszerű játék launch partyja ma kora délután zajlott le ex-boxolónk, Kokó rezidenciájában, a Box utcában. Az eseményen a gamer sajtón kívül tiszteletét tette többek között Hajdú B. István, a Fifa játékokban és a televíziós közvetítésekben már nélkülözhetetlen szakkommentátor, a 49-szeres válogatott Lisztes Krisztián, természetesen az ős-konzolos Kovács Kokó István és a Fradi is képviseltette magát egy kisebb csapattal.


A partyn a kiállított PlayStaion3-akon lehetett kipróbálni az idén ismét technikai és grafikai megújulásokon átesett, minden évben újítást felmutatni képes (vagy legalábbis azt megpróbáló) széria legújabb darabját. Rövid időre kézbe is kaptam egy kontrollert és kipróbáltam, mit is várhatunk az új Fifától, de szó mi szó, én nem vagyok egy ügyes focijátékos, így hamar beleuntam az amúgy valóban látványos és hangulatban is nagyszerű virtuális bőrkergetésbe.


Fifa 10 launch party - 2. kép

Az eseményen Hajdú B. élőben kommentált egy virtuális meccset, természetesen a megszokott stílusában, visszafogott, de jól eltalált poénokkal. Kicsit furcsa volt a háttérben halkan hallani a játékban a kommentálást és élőben is őt magát hallani, de aztán megszoktuk a skizofrén érzést, és átadtuk magunkat az önfeledt szurkolásnak.


Fifa 10 launch party - 3. kép

Celebjeink közül többen is összemérték tudásukat egymás ellen, és tény, hogy Kokó keményen elpáholta minden ellenfelét, de hát mint köztudott gamer körökben, Kovács István nagy játékos hírében áll, így nem csoda, hogy Lisztest is hamar lesöpörte a porondról. A Fradi néhány zöldbe öltözött gyönygyszemét egyszerűen lehetetlen volt elmozdítani a kioskok elöl, ők gyakorlatilag két konzolt befoglaltak és megmutatták, hogy a magyar foci bizony élvonalbeli, még ha csak virtuálisan is - egyelőre...

A FIFA 10 mind megjelenésben, mind játékmenetben változott kicsit az elődökhöz képest, mint teszi ezt minden évben. Egy valami azonban nem változott, a nagybetűs HANGULAT, amely -mint mindig- most is sok foci rajongó haveri társaságot fog leültetni a gépek elé, hogy egy kis délutáni csihipuhiban mérjék össze labdahajkurászási tudásukat.


Fifa 10 launch party - 4. kép

A FIFA 10 launch party hangulata kifejezetten családias, de épp ettől nagyon jó volt, a bemutató kiválóan sikerült (nem kis részben köszönhető ez a megjelent focistáknak és Hajdú B. István rögtönzött kommentálásának) és bár grátisz sört nem kaptunk, azért nem fogjuk lehúzni a FIFA 10-et, ígérem! Egy példány már landolt is a szerkesztőségben, hamarosan Yoyo fogja kivesézni nektek, miben is nyújt újat a focijátékok legújabb csillaga - teljesen lokalizált verzióban!

Fifa 10 launch party - 5. kép


Fifa 10 launch party - 6. kép


Fifa 10 launch party - 7. kép


Fifa 10 launch party - 8. kép

Vedd meg most és játssz vele már holnap!

Ez a játék egyelőre nem kapható a Play 24/7 kínálatában.Klikk ide több ezer másik játékért!

9 hozzászólás

Tibit

11 éve, 6 hónapja és 23 napja

Vendég írta:
a hölgyek csinosak, mint mindig.
Nekem nem jönnek be, túl sok a ruha!

válasz erre

Helme

11 éve, 10 hónapja és 27 napja

Mért nem tudták egy órával később tartani addigra odaértem volna =(, am csak sajtósok mehettek, bár nekem majdnem sikerült kipostolnom egy oldalra.. na akkor vágtam volna el magam az EA-nál teljesen Csak furcsa volt az időpont

válasz erre

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 1 napja

Vendég írta:
Volt erről előhír valahol? Mentem volna.
szerintem csak sajtósok mehettek. én nem olvastam róla sehol...

válasz erre

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 1 napja

Volt erről előhír valahol? Mentem volna.

válasz erre

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 1 napja

a hölgyek csinosak, mint mindig.

válasz erre

marco

11 éve, 11 hónapja és 1 napja

Vendég írta:
Dzsudzsák Balázs nem volt ott?
Én nem láttam...

válasz erre

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 1 napja

Ejj, de vártam már ezt a játékot. Reggel első dolgom a mm.

válasz erre

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 1 napja

Dzsudzsák Balázs nem volt ott?

válasz erre

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 1 napja

Király lehetett.

válasz erre
FIFA 10
12.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt