Ezek voltak szerintünk 2019 legjobb videojátékai

2019. december 25.
77.9231
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Megint elszaladt egy esztendő, megannyi jó és rossz emlékkel, videojátékos szempontból mérve sok-sok csalódással, de legalább annyi nagyszerű pillanattal, hiszen idén sem kellett azért unatkoznia senkinek, aki ennek a szenvedélynek hódol a mindennapokban. Dacára ugyanis a közelgő generációváltásnak, mely ugyebár mindent felülír majd a jövő évben, tonnányi nagyszerű videojáték robogott be hozzánk, melyeket mind egy szálig le is teszteltünk, és mivel akadt bőven, melyeket jól értékeltünk, ezért most úgy határoztunk, hogy így az év végén összegyűjtjük, hogy melyek voltak a Game Channel szerint 2019 legjobb videojátékai.


Fontos, hogy az alábbi listán csak azok az alkotások kaptak helyet, melyek oldalunk hasábjain 85 százalékot, vagy annál jobb eredményt értek el kritikusaink előtt, tehát biztosak vagyunk benne, hogy nálatok egészen más összeállítások születtek volna, de éppen ezért meg is adjuk a lehetőséget arra, hogy hozzászólás formájában például kiegészítsétek ezt a listát, esetleg prezentáljátok a magatokét. A mi pontrendszerünk szerint azonban ezek voltak az év legjobbjai:9. Resident Evil 2 Remake - 85%

Szinte rögtön egy nagyszerű játékkal indíthattuk a 2019-es esztendőt, hiszen a Capcom már januárban kiszórta a Resident Evil 2 feldolgozását, ami messze nem csak szerintünk sikerült nagyon jól. Mi például 8 és fél pontot adtunk rá, mert egyenesen zseniális volt, ahogy a készítők modernizálták a megjelenését, miközben a tartalom tekintetében megőrizték a legendát olyannak, amilyennek megszerettük. Kár, hogy a párbeszédek és a bugok kicsit lerontották az összképet, de a végeredmény így is emlékezetes lett.

Ha beszereznéd: Resident Evil 2 Remake vásárlása8. Dragon Quest Builders 2 - 85%

A Dragon Quest Builders 2 nem az a tipikus kasszasiker az idei évből, azonban így is nagyon örültünk neki a megjelenéskor, sőt mi több, a Minecraft sajátosságait a Dragon Quest szerepjáték világával ötvöző alkotást annyira megkedveltük, hogy 85 százalékkal jutalmaztuk. Ennek az oka a remek építkezés, amit egyszerű, de nagyszerű játékmenettel tudtak kiegészíteni az alkotók, egyedül a sztori hibái, valamint néhány apróság miatt okozott nekünk némi kellemetlenséget, ezért nem adtunk rá több pontot.

Ha beszereznéd: Dragon Quest Builders 2 vásárlása7. eFootball PES 2020 - 85%

Igencsak kapósak szerkesztőségünkben a sportjátékok, így örültek a kollégák, mert bőven volt mit tesztelniük az évben, sőt mi több, rengeteg nagyszerű alkotás is született, így például a focizás kedvelőinek legnagyobb örömére ott volt az eFootball PES 2020, melyre 8 és fél pontot osztottunk, hiszen annyira látványos megjelenéssel és animációkkal, valamint élvezetes mérkőzésekkel kecsegtetett a virtuális futball szerelmeseinek, hogy arra korábban még talán soha nem volt példa. Amiért mégsem foghatott vastagabban a tollunk, az leginkább annak köszönhető, hogy igazi újdonságok azért most nem érkeztek, technológiai részről viszont jó volt a végeredmény.

Ha beszereznéd: eFootball PES 2020 vásárlása6. Death Stranding - 85%

Az év egyik legjobban várt videojátéka volt a Death Stranding, ami nem meglepő, hiszen Hideo Kojima műve rengeteg kérdést vetett fel előzetesen - sokra még most sem tudunk válaszolni -, de a végeredmény annyira kellemes lett, hogy 8.5 ponttal jutalmaztuk meg. Az okok? Például a szuper történet, az elképesztő színészi játék, az egyedi online, valamint a bődületesen látványos grafika. Amiért azonban mégsem tudtunk többet adni rá, az a helyenként vontatott játékmenet, az egy kaptafára épülő küldetések, és a helyenként problémás irányítás. Ettől függetlenül mégis az év egyik, ha nem a legemlékezetesebb alkotása lett.

Ha beszereznéd: Death Stranding vásárlása5. Sekiro: Shadows Die Twice - 88%

A Sekiro: Shadows Die Twice volt az első, amelyik képes volt túllépni idén a 85 százalékos határvonalon, ezáltal 88 százalékkal kerülhetett fel a listánkra, ami valahol elvárható volt a készítőktől. Magát a pontszámot pedig olyan dolgokkal tudjuk magyarázni, mint a látványos környezet, a teljesen őrült harcrendszer, a magas kihívás, valamint a zseniális történet. Mégsem adtunk azonban magasabb pontszámot a végeredményre, mert a kamrakezelés és a helyenként már-már túlzott nehézség azért gyakran kiidegelt minket.

Ha beszereznéd: Sekiro: Shadows Die Twice vásárlása4. Call of Duty: Modern Warfare - 88%

Idén ősszel kis túlzással mindenki az új Call of Duty-ról beszélt, ami nem véletlen, hiszen az Infinity Ward egyenesen zseniális dolgot alkotott vele. Olyannyira, hogy mi is 8.8 ponttal jutalmaztuk, lévén a látványos megjelenés mellé végre szuper lett a kampány, a többjátékos mód pedig úgy szippantott be minket, mint korábban még talán semmi. Kár, hogy az induláskor még akadtak bugok és pár helyen hiányos volt a történet, pedig 90 százalék fölé emelték volna a végeredményt!

Ha beszereznéd: Call of Duty: Modern Warfare vásárlása3. F1 2019 - 90%

Bár nem hozott túl sok újdonságot, mégis 90 százalékkal jutalmaztuk az idei F1-játékot, mert a maga kategóriájában bizony kifejezetten kellemes alkotás volt, amihez bődületesen látványos grafika, teljesen új karriermód, és soha nem látott minőségű vezetési élmény társult. Különösebb negatívumokat nem tudtunk felsorolni belőle, de az apróságok, a rossz hangok, a sportág alapelemeinek kihagyása és a Senna vs Prost játékmód által okozott komoly csalódás azért megtörtek minket.

Ha beszereznéd: F1 2019 vásárlása2. MLB The Show 19 - 90%

Kereken kilenc ponttal jutalmaztuk itt a Game Channel hasábjain az MLB The Show 19-et, mely az idei év egyik, ha nem a legjobb sportjátéka lett. Bár mifelénk a baseball nem igazán ismert sportág, azonban aki tisztában van a szabályokkal, az biztosan maga is rádöbbent arra, hogy itt bizony valami zseniális dolog született, méghozzá gyönyörű grafikai körítéssel és páratlan hangulattal. Kár, hogy a Moments játékmódban voltak hiányosságok, és pár korábbi hiányossághoz hozzá sem szóltak a készítők, mert egyébként még ennél jobb is lehetett volna!1. Days Gone - 90%

A Days Gone az idei esztendő egyik legjobb PS4-exkluzív videojátéka lett, amit mi is alátámaszthatunk az alkotásra adott pontszámunkkal, hiszen 90 százalékkal jutalmaztuk a végeredményt. Nem véletlenül, hiszen a Sony kőkeményen megkövetelte a minőséget, ezáltal kiváló sztorit - magyar feliratot -, kidolgozott világot, remek főhőst és szuper küldetéseket kaptunk. A kedvünket pedig tényleg csak apróságok tudták elvenni tőle, így néhány kisebb bug és a hosszabb töltési idők miatt tudtunk csak haragudni rá. Persze nem nagyon!

Ha beszereznéd: Days Gone vásárlása

Nálad mi volt az a játék ami idén jobban sikerült mint vártad, melyikkel töltötted a legtöbb időt, egy szóval melyiket tartod a legjobbnak?
14 hozzászólás

fighterlaci

2 éve, 1 hónapja és 2 napja

COD nagyot hasított idén, nem csodálom hogy ilyen szép helyen van. Rohadt jó lista volt, imádom az ilyeneket!

válasz erre

bekecs

2 éve, 1 hónapja és 2 napja

Korrekt lista! Days Gone abszolút a csúcs, MLB-n mindig meglepődök hogy felkerül, pedig gyakorlatilag minden évben így van!

válasz erre
12a(z) 2 -ből
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja