Ezek lesznek szerintünk 2021 legjobb videojátékai

2020. december 30.
88.8101
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Furcsa év áll mögöttünk. 2020 egyszerre volt ijesztő és csodálatos. Ijesztő, hiszen a járványhelyzet alapvetően írta felül az eddigi életünket, azonban csodálatos is, hiszen játékos szempontból nem állt meg az élet. Bár voltak tolódások, voltak szomorú esetek, azonban rengeteg zseniális videojáték jelent meg az idén, még ha a generációváltás szele mindvégig ott lebegett a fejünk felett.
Advertisement


-
Hogy melyik játékok voltak a Game Channel szerint a 2020-as év legjobbjai, arról itt olvashatsz bővebben: Ezek voltak szerintünk 2020 legjobb videojátékai

Ennek a hatása pedig 2021-ben érik majd be igazán, így kifejezetten izgatottan álltunk neki szokásos cikkünk megírásának, melyben az előttünk álló esztendő legjobban várt videojátékait gyűjtjük össze. Természetesen meg sem próbáltunk minden egyes alkotást felsorakoztatni ebben a cikkben, hiszen olyan hosszú a lista, így most csak a szívünknek leginkább kedvesebb darabok bukkannak fel az alábbiakban! Természetesen hozzászólás formájában bátran egészítsétek majd ki azokkal a címekkel, melyek a ti ízléseteket tükrözik. A mi listánk így néz ki:



Hitman 3

Várhatóan januárban visszatér közénk kedvenc bérgyilkosunk, azaz a legendás 47-es ügynök, aki egy hatalmas kaland részeként a világ egészen új pontjaira repít el minket. Az élmény a jól ismertnek tűnik, azonban az IO Interactive így is rengeteg újdonságot álmodott meg kedvencünk mellé, nemcsak új helyszínek, hanem megannyi friss játékelem, valamint VR-támogatás is vár ránk bizonyos platformokon, aminek hála nonszensz módon belső nézetből is átvehetjük az irányítást a karakter felett.

Minden a játékról: Hitman 3 adatlap



The Medium

A Bloober Team csapata egyike a kedvenc horrorjáték-gyártóinknak, így nem véletlen, hogy az év elejéről válogatva - hiszen a Hitmannel együtt ezt is januárra várjuk - kiemeltük a The Medium nevét, mely az említett brigád legújabb alkotása lesz, egy minden eddiginél különlegesebb koncepcióval. Nem egy szokványos horrort kapunk ugyanis a név alatt, hanem dimenzióváltogatós élményt, aminek részeként hősünk két világ között ugrálva tudja megoldani a fejtörőket, miközben alaposan ránk hozza a frászt is.

Minden a játékról: The Medium adatlap



It Takes Two

Az It Takes Two egy személyes kedvencünk a jövő esztendőből! Josef Fares és a Hazelight Studios csapatának legújabb kooperatív alkotásáról van szó, mely ismét annyira mély és filozofikus megoldásokkal kecsegtet majd nekünk, hogy az párját ritkítja a színtéren. A válásra kényszerülő házaspárt ugyanis lányuk szeretete elvarázsolja, egy különleges világban pedig rá kell döbbenniük arra, hogy jobb párost alkotnak ők, mint korábban gondolták.

Minden a játékról: It Takes Two adatlap



Back 4 Blood

Imádtuk annak idején a Left 4 Dead-sorozatot és évek óta ostorozzuk gondolatban a Valve csapatát, hogy adja már parancsba a harmadik rész elkészítését. Úgy tűnik azonban, hogy erre nem sok reális esély mutatkozik, de ez már nem is olyan fontos, hiszen a Left 4 Dead eredeti alkotói felszívták magukat, és Back 4 Blood címmel nekiláttak egy klón elkészítésének, ami az első kedvcsinálók és a decemberi alfa alapján érdemes lesz a figyelemre! Nem kicsit, nagyon!

Minden a játékról: Back 4 Blood adatlap



Far Cry 6

Naná, hogy a Far Cry 6 itt van a listánkon, hiszen a bejelentés óta képtelenek vagyunk kiverni a fejünkből Giancarlo Esposito arcát, akit főgonoszként alkalmazott a Ubisoft. Mellette minden szereplő, még főhősünk is eltörpül majd, és bár a játékmenet terén egyelőre nem hallottunk túl sok újdonságról, ellenben ebből a kubai banánköztársaságos koncepcióból rengeteg érdekességet ki lehet majd hozni. Persze, ha csak simán olyan lesz, mint a Far Cry 5, csak Espositóval a gonosz oldalán, mi már megvettük.

Minden a játékról: Far Cry 6 adatlap
Ha előrendelnéd: Far Cry 6 előrendelése



God of War: Ragnarok

Bár nem tudjuk, hogy pontosan mire számíthatunk, hiszen egyelőre formális bejelentés sincs, ellenben a készítők 2021-re ígérték a nagyszerűen sikerült PS4-es God of War folytatását, ami már nyilván PS5-re érkezik, ezáltal maximálisan kihasználja majd az újgenerációs masina sajátosságait, arra viszont a God of War: Ragnarok cím alapján már nagy összegben mernénk fogadni, hogy ismét vikinges téma vár majd benne ránk, aminek tény és való, hogy mi bizony örülünk neki.

Minden a játékról: God of War: Ragnarök adatlap



Horizon Forbidden West

Szó szerint fennakadt a szemünk, amikor a Sony bemutatta a Horizon Forbidden West első kedvcsinálóját, hiszen olyan újgenerációs küllemet kaptunk a kérdéses név alatt, ami alapján először hittük el, hogy valóban nagy szükségünk van egy új konzolra. A Horizon Forbidden West várhatóan már 2021 elején megjelenik, és bár biztosan nem használja még ki maximálisan a PS5 tulajdonságait, azonban olyan grafikai körítést hozhat el közénk, amitől alighanem leesik majd az állunk. Ezért is várjuk annyira!

Minden a játékról: Horizon Forbidden West adatlap



Postal: Brain Damaged

Nem lesz szép, nem lesz jó, nem lesz kedves, nem lesz gyermekbarát, politikailag korrekt pedig pláne, de éppen ezért várjuk annyira, hogy jöjjön végre egy új Postal-játék. Erre pedig várhatóan 2021-ben kerít majd sort a Running With Scissort csapata, akik Postal: Brain Damaged címmel hozzák majd el közénk a legújabb epizódot, ami már az első kedvcsináló alapján is rendkívül betegnek ígérkezik. Már csak a nosztalgia miatt is nagyon várjuk!

Minden a játékról: Postal: Brain Damaged adatlap



Resident Evil Village

Ha horror, akkor Resident Evil! Pár évig azért ez nem volt ennyire egyértelmű dolog a Capcom sorozata kapcsán, de a hetedik résszel újra magára talált a sorozat, és a Resident Evil Village annak a nyomdokaiba kíván lépni, csak ezúttal a zakkant amerikaiak helyett az őrült kelet-európai kultúrkörrel a főszerepben. Lesz itt az egykori negyedik részt idéző környezet, kis falucska, beteg karakterek, farkasemberek és persze pár ismert szereplő is visszatér.

Minden a játékról: Resident Evil Village adatlap



S.T.A.L.K.E.R. 2

Ha fogadnunk kellene, akkor nem tennénk nagy összeget arra, hogy a S.T.A.L.K.E.R. 2 tényleg megjelenik majd 2021-ben, de mivel a fejlesztők erre az évre ígérték, mindenképpen fel kellett tennünk a listánkra. Merthogy jó pár évvel ezelőtt - talán 10 is megvan már - egyenesen odáig voltunk az első részért, annak minden hibájával együtt, a Clear Sky gyűjtői kiadása még mindig itt van a polcunkon, szóval alig várjuk az újabb őrült orosz kalandozást. Remélhetőleg tényleg megjelenik 2021-ben.

Minden a játékról: S.T.A.L.K.E.R. 2 adatlap

Ha van olyan játék, ami a Te listádon szerepel a legjobban vártak között, de a mi listánkban nem találod, oszd meg velünk, kíváncsiak vagyunk nálad mi a legvárósabb!
14 hozzászólás

M.O.R.P.H.

3 éve, 4 hónapja és 21 napja

rDAVE írta:
Kena: Bridge of Spirits > minden más
+1

válasz erre

Vidoros

3 éve, 5 hónapja és 20 napja

Stalker 2 nagggggggyon várós!

válasz erre

Drp81

3 éve, 5 hónapja és 21 napja

Elden Ring... röhögő smiley
Viccet félretéve RE8, God of War, Stalker 2, Horizon 2.

válasz erre

Direktor

3 éve, 5 hónapja és 25 napja

FC6 és Stalker 2 nagyon várós!

válasz erre

rDAVE

3 éve, 5 hónapja és 25 napja

Kena: Bridge of Spirits > minden más

válasz erre

Tommy

3 éve, 5 hónapja és 25 napja

Postalt várom. Ennyi. röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

3 éve, 5 hónapja és 25 napja

Dreamlist. mosolygó smiley Amilyen csúszások mostanában vannak, a fele szerintem ki se jön. röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

3 éve, 5 hónapja és 25 napja

totyak írta:
Most is azt mondom, hogy jön az a Ragnarök még Ps4-re is, valahogy nagyon ez az érzésem. Hallgatnak, mint kula a gazban, kár lenne több tízmilliónyi ps4-es eladást kihagyni.
Szerintem sajnos nem. A PS5 eladásokat akarják majd vele tolni inkább, bundléval, akciókkal.

válasz erre

Mordorer

3 éve, 5 hónapja és 26 napja

Klassz kis évnek nézünk elébe. mosolygó smiley

válasz erre

totyak

3 éve, 5 hónapja és 26 napja

Most is azt mondom, hogy jön az a Ragnarök még Ps4-re is, valahogy nagyon ez az érzésem. Hallgatnak, mint kula a gazban, kár lenne több tízmilliónyi ps4-es eladást kihagyni.

válasz erre

Gólem

3 éve, 5 hónapja és 26 napja

Hitman3, FC6, Stalker2 az én toplistám. mosolygó smiley

válasz erre

VaPe

3 éve, 5 hónapja és 26 napja

Új Resident Evilben nagyon bízom. Postal meg állat lesz! röhögő smiley

válasz erre
12a(z) 2 -ből
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja