Battlefield: Bad Company 2 launch party és sajtónap

2010. március 31.
73.3761
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Hatalmas élményben lehetett része azoknak az újságíróknak, akik tegnap a Battlefield: Bad Company 2 megjelenése alkalmából rendezett sajtóeseményen vettek részt. A játék bemutatójával egybekötött kalandtúrában főszerepet kapott a sár, egy erdő, néhány tó, nameg egy helikopter és jónéhány tank! A rendezvényen a Game Channel stábja természetesen képviseltette magát, három fős századunk egy GSP-55 és egy T-55A tank irányítását vette kézbe - szó szerint! Az elmaradhatatlan celebkülönítmény is tiszteletét tette, Serdült Orsi, Dukai Regina, Zimány Linda, Pirner Alma, Kovács Áron, Puskás Peti és Bárdosi Sándor volt hivatott emelni a nap fényét - de a tankok árnyéka nem engedte őket túl sokat csillogni!


A Battlefield: Bad Company 2 változatos pályákon, gyönyörű képpel, szuper hanggal és realisztikus látványvilággal vezet be minket a harcok világába. Rengeteg fegyver, ezerféle terep és nagy mennyiségű vezethető jármű található az új játékban. A launch partyn kiállított PS3-akon mindenki kipróbálhatta, milyen az, amikor beszorulsz egy épületbe, amire folyamatosan tüzel az ellenség, vagy hogy egy erdőben nem is olyan könnyű elrejtőzni - főleg a gránátok elől! Sok újítást találunk a játékban, ami talán a legfontosabb, hogy a tereptárgyak kidőlnek, szétesnek, bomlanak. Így hiába bújsz el egy, az fps-ekben megszokott fedezékként szolgáló fal mögé, egy gépágyúval hamarosan lebontják azt. Ugyanis minden rombolható, csakúgy, mint a valós életben. A Bad Company 2 lenyűgözött, hamarosan érkezik is a teszt oldalainkra.

Battlefield: Bad Company 2 launch party és sajtónap - 2. kép

De térjünk vissza a sajtónapra. Aki nem kocsival érkezett a Várpalotai Fenyves erdőbe, annak egy busz állt rendelkezésére, ami Budapestről a helyszínre szállította a sajtósokból és celebekből álló különítményt. Mivel mi az autót választottuk és hírességeink közül csak a fiúk jöttek busszal (ami egy kicsit késett), így tanúi lehettünk, amikor a nap nyitányaként Serdült Orsi, Dukai Regina, Zimány Linda és Pirner Alma a magasba emelkednek egy harci helikopterrel majd őrült tempóban repülnek alacsonyan a terep fölött. Személyesen még nem láttam ilyet, csapatunkat magával is ragadta a hév, hogy mekkorát fogunk mi is repülni. Mire megérkezett a busz, a hírességeket is letették a földre. Vártuk, vajon melyik lány gyomra adja meg magát, hiszen a cb-n a pilóta jelezte a földi személyzetnek, hogy az egyik lány kezd rosszul lenni. Az eredmény elmaradt, azonban riadt arcokból kaptunk eleget!

A celebfly után ízelítőt kaphattunk a játékból, a sajtó képviselőinek Kovács Áron mutatta be az új Battlefield érdemeit. Mint kiderült, Áron régen nagy gamer volt, de abbahagyta, mert ráment minden emberi kapcsolata, és úgy döntött, inkább a való világban éli ki magát, mint a négy fal között. Évekig nem játszott, aztán az új konzolgenerációkkal újra belecsapott a lecsóba, mert a háborús, a katonai játékok iránti szerelme nagyobb volt az önmegtartóztatásnál. Mint mondta, a Bad Company 2 a realisztikusságával nyűgözte őt le, ez az, ami a legvonzóbb az új játékban. A hulló vakolat, a megfelelő fegyverrel átlőhető tereptárgyak, a realisztikus helyzetek és a szövegek mind-mind emelik a játékélményt. A játékban hallható szövegekben egyébként elég gyakori a káromkodás, a laza anyázások és a sűrű fuckolás simán belefér a történetbe.

Battlefield: Bad Company 2 launch party és sajtónap - 3. kép

A bemutató után rövid kiképzést, balesetvédelmi oktatást és aki tankvezetésre jelentkezett, harci öltözéket is kapott. A motorok felbőgtek, az addig szunnyadó öt-hat tank többezer Nm nyomatéka lassan megkezdte a terep átrendezését. A rotorok felpörögtek, a harci helikopter a magasba emelkedett. Megkezdődött a harc! A nagy szél miatt sajnos elmaradt az általunk annyira áhított harci helikopteres repülgetés. Néhány szerencsésnek még jutott hely, de az eredetileg tervezett repülések zöme nem zajlott le... Viszont annál több tankos élményben volt részünk! Különítményünk egyik tagja beöltözött katonai szerkóba, fejére csapta a russzki sisakot, a gégemikrofon a helyére került és elkezdődött a sárdagasztás a 36 tonnás bivalyerős T-55A tankkal.

A különleges pályán rengeteg olyan terepakadály van, amivel ezek a nagy monstrumok röhögve bírkóznak meg, semmi nem állhat az útjukba. A T-55A olyan tempóval halad át egy fán, mint kés a vajon, hatalmas füstöt és port hagyva maga mögött. A GSP-55 volt a másik általunk is vezethető jármű, erre a T-55A tankkal ellentétben fel tudnak többen is szállni. Így nem voltunk restek, mindannyian felpattantunk az eredetileg elsősorban harckocsik folyókon való átszállítására használt kétéltűre. Az élmény felejthetetlen, de nem csak azért, mert az emlékeinkben előkelő helyet foglal el, hanem, mert a ruhánkat, cipőnket másodpercek alatt sikeresen leamortizálta a jármű. Történt ez mégpedig úgy, hogy a tavon átkelve összegyűjtött sáros, olajos víz egy emelkedőnél visszaköszönt a rácsokon keresztül, amin álltunk. De ez a legkevesebb egy ilyen élményért, ráadásul modern világunkban a mosógép képes megszüntetni a problémát!

A nagy kaland után egy fantasztikusra sikeredett gulyásleves várta a harci helyzetekben megéhezett tömeget, amelyet stílusosan gulyáságyúból szolgáltak fel és csajkából kellett kikanalazni.

Battlefield: Bad Company 2 launch party és sajtónap - 4. kép

Azt hiszem, bátran állíthatom, az utóbbi idők legjobban sikerült sajtóeseményén vagyunk túl, hiszen a játék bemutatásán kívül egy olyan élményt nyújtott a rendezvény, ami hosszútávra feltöltötte az embert élményekkel. Nincs különösebb bajom az öltönyös állófogadásokkal, talán csak az, hogy dögunalmasak. Itt most adtunk az élvezeteknek rendesen, hiszen az események aktív részeseivé váltunk!

Az egyetlen negatívum, a rengeteg bulvársajtó jelenléte volt, de elviseltük, hiszen jó társaságunk akadt. InGenék egy másik online magazint képviseltek, velük jókat röhögtünk a papírral, tollal és brutálobjektívvel rohangáló, a feltúrt terepen csetlő botló, folyamatosan celebek után kajtató arcokon. Egyébként kollégáink hatalmas sörkészlettel biztosították a napi betevőt, tudnak valamit a srácok, legközelebb mi is busszal megyünk...

A Battlefield: Bad Company 2 játék tesztjét pedig hamarosan olvashatjátok itt a Game Channel oldalain!

Az eseményen készült összes kép letöltése (1024X768px, 148 db, 23,5mb):
http://www.gamechannel.hu/tarolo/bad_company_2_lp.zip


Battlefield: Bad Company 2 launch party és sajtónap - 5. kép


Battlefield: Bad Company 2 launch party és sajtónap - 6. kép


Battlefield: Bad Company 2 launch party és sajtónap - 7. kép


Battlefield: Bad Company 2 launch party és sajtónap - 8. kép


Battlefield: Bad Company 2 launch party és sajtónap - 9. kép


Battlefield: Bad Company 2 launch party és sajtónap - 10. kép


Battlefield: Bad Company 2 launch party és sajtónap - 11. kép

Vedd meg most és játssz vele már holnap!

Ez a játék egyelőre nem kapható a Play 24/7 kínálatában.Klikk ide több ezer másik játékért!

13 hozzászólás

marco

11 éve, 6 hónapja és 11 napja

Vendég írta:
jól néztek ki! mikor lessz még ilyen írjatok ide repermark@gmail.com
Hogyne, természetesen.

Bili, kéz, stb...

válasz erre

Vendég

11 éve, 6 hónapja és 11 napja

jól néztek ki! mikor lessz még ilyen írjatok ide repermark@gmail.com

válasz erre

snoopworld

11 éve, 6 hónapja és 24 napja

keresek online játéktársat bad company 2 re a ps3 id-m snoopworld vegyél fel írj és nyomjuk együt multiba akár csapatban király lenne

válasz erre

marco

11 éve, 9 hónapja és 3 napja

Vendég írta:
uccso kepen ki az a rusnyasag?
Én nem tudom, csak a Zimány Lindát ismertem fel, mert ő tiszta Britniszpirsz.

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 3 napja

uccso kepen ki az a rusnyasag?

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 3 napja

Ezek a celebnek nevezett senkik a vicc kategória.

válasz erre

marco

11 éve, 9 hónapja és 3 napja

Vendég írta:
Tankot vezettél Marco?
Dehogy. Be se férnék abba a lyukba.

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 3 napja

ez kiraly lehetett

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 3 napja

Tankot vezettél Marco?

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 3 napja

hetes kép denagyondurva. király beszámoló!

válasz erre

Yoyo

11 éve, 9 hónapja és 4 napja

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Utálom a főiskolámat.

válasz erre

marco

11 éve, 9 hónapja és 4 napja

Vendég írta:
hú ez nagyon király lehetett
Hajjaj! Nagyon az volt!

válasz erre
12a(z) 2 -ből
Battlefield: Bad Company 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Akitelin profiljaGargameth profiljaWickedSick profiljakylx profiljasoami profiljamarco profilja