Az E3 2016 legjobban várt játékbejelentései

2016. június 04.
71.4311
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nyakunkon az idei E3 kiállítás, ahol reményeink szerint nagyon sok olyan játék bejelentésére kerülhet majd sor, amelyekről egyrészt már hallhattunk ezt-azt korábban - legalább pletyka szintjén -, de azért bízunk benne, hogy igazi meglepetésekkel is megörvendeztetnek minket a kiadók. Akárhogyan is történjen, az alábbiakban összegyűjtöttük nektek azon videojátékok listáját, amelyeknek nem csak nagyon örülnénk, hanem ezen túlmenően jelenleg igencsak komoly esély is mutatkozik leleplezésükre.
Advertisement



Az E3 2016 legjobban várt játékbejelentései - 2. kép

1. God of War 4

Kezdjük rögtön a Sony-val, akik eddig minden évben meg tudtak lepni minket, így miért éppen most lenne ez másként? A God of War 4 például éppen egy ilyen meglepetés lenne, amiről néhány héttel ezelőtt egészen elképesztő részletek szivárogtak ki arról, hogy esetleg az északi mitológiát állíthatná a középpontba Kratos legújabb kalandja, ami bár elsőre talán furcsának hangzik, azért őszintén tudnánk örülni neki, ha valóban így lenne. A Sony Santa Monica egy ideje már dolgozik valamin, ez tuti!

Az E3 2016 legjobban várt játékbejelentései - 3. kép


2. The Last of Us 2

Gondolkodjunk egy kicsit: a Naughty Dog párhuzamosan két játékot fejleszt mindig, az Uncharted 4 a napokban sikeresen elrajtolt, miközben van mögöttük egy olyan óriási sikert aratott, és egyelőre még folytatás nélkül hagyott cím, mint a The Last of Us, ami határozottan egy második részért kiált. Ha a Sony bankot akar robbantani - márpedig miért ne akarnának -, akkor őrültek lettek volna arra kérni a Naughty Dog srácait, hogy ne készítsék el a The Last of Us 2-t!

Az E3 2016 legjobban várt játékbejelentései - 4. kép


3. Forza 7

A Microsoft korábban részben már hivatalosította - szóval túl nagy meglepetés nem lesz -, hogy készülődik az új Forza, amiről majd az E3-on rántják le a leplet, és a hírek szerint a Lamborghini legújabb szuperverdája kerülhet ezúttal a borítóra. Persze felőlünk egy Trabant is lehetne rajta, a lényeg, hogy a játékot jelentsék be, és lehetőleg minden téren túlmutasson az egyébként egészen jól sikerült hatodik részen.

Az E3 2016 legjobban várt játékbejelentései - 5. kép


4. Halo 6

A napokban kiderült, hogy a Halo Wars 2 biztosan bemutatkozhat majd az E3 2016 során, de a franchise hivatalos fórumán egyre több olyan vélemény látott napvilágot, hogy a Microsoft egy Halo 6-tal is szeretné megörvendeztetni a rajongókat. Őszintén bevalljuk, hogy ennek látjuk jelenleg a legkevesebb esélyét, de fogalmunk sincs arról, hogy vajon milyen jelentős folytatással is rukkolhatnának még elő a redmondiak.

Az E3 2016 legjobban várt játékbejelentései - 6. kép


5. Red Dead Redemption 2

Szintén tényként könyvelhetjük el, hogy a Rockstar csapata a háttérben keményen dolgozik valamin, és a legutóbbi pletykák szerint az a valami egyelőre még nem a GTA-sorozat következő felvonása, hanem a vadnyugati kalandokat garantáló Red Dead Redemption folytatása. Ezzel kapcsolatban évek óta mennek már a szóbeszédek, de a Take-Two nagy ígéretei után most sokkal nagyobb esély mutatkozik erre, mint korábban bármikor. Ha nem is az új Red Dead, de egy új Rockstar-játék szerintünk biztosan be fog mutatkozni az idén!

Az E3 2016 legjobban várt játékbejelentései - 7. kép


6. Watch Dogs 2

A Watch Dogs 2 bejelentése sem lesz túl nagy meglepetés, hiszen a Ubisoft korábban már megígérte a rajongóknak, hogy a Los Angeles-i expón számíthatnak a kérdéses nyitott világú akciójáték nagy leleplezésére, de azért így is izgatottan várjuk, hogy mivel készülnek a franciák. Az első rész ugyanis messze nem volt rossz kezdeményezés, de a megvalósítás hagyott maga után kívánnivalót, így amennyiben ezen tudnak korrigálni a készítők, még valami nagy dolog is kisülhet belőle.

Az E3 2016 legjobban várt játékbejelentései - 8. kép


7. The Elder Scrolls 6

Miután a Bethesda lefutotta a kötelező köröket a Fallout-sorozat aktuális epizódjával is, itt lenne az ideje ismét visszatérni a The Elder Scrolls világába, ami az elképesztően sikeres Skyrim után anyagilag is komolyan megérné a csapatnak. Habár ezzel kapcsolatban semmiféle pletyka sem szivárgott még ki korábban, ellenben az biztos, hogy a Bethesda idén is meglep majd minket valamivel. Ha nem ezzel, akkor talán egy The Evil Within 2-vel...

Az E3 2016 legjobban várt játékbejelentései - 9. kép


8. Quake

Esetleg egy új Quake-kel! Miután ugyanis sikeresen feltámadt a Doom, és egy igazán zseniális epizóddal gyarapodott, az id Software a napokban olyan álláshirdetéseket adott fel, amelyekben legendás videojátékokhoz kerestek munkaerőt, és név szerint megnevezték a Doom mellett a Quake-et is. A logika azt diktálná, hogy új epizódot kaphat a Quake-sorozat, ami ha igaz is, természetesen korántsem biztos, hogy arról az E3-on rántják majd le a leplet, de azért nagyon reménykedünk benne.

Az E3 2016 legjobban várt játékbejelentései - 10. kép


9. Star Wars-játékok az EA részéről

Az EA a jövőben minden egyes esztendőre szeretne megjelentetni egy új Star Wars-játékot, aminek az alapfeltétele az, hogy bejelentsék őket. Erre hol máshol kerülhetne sor, mint az idei E3-on? Mint ismert, a kiadó számára a Dead Space fejlesztői, sőt még a Titanfall alkotói is készítenek egy olyan alkotást, amelyik a Csillagok Háborúja univerzumára épül, a nagy kérdés csupán az, vajon melyik kerül bejelentésre idén?

Az E3 2016 legjobban várt játékbejelentései - 11. kép


10. Új Tomb Raider

A Square Enix már korábban beígérte nekünk, hogy bár az E3 előtt, de részben mégis az eseményhez kapcsolódva izgalmas Tomb Raider hírekre számíthatnak a rajongók. Habár a Rise of the Tomb Raider PS4-es változatával még mindig adósok, azért egy újabb epizód bejelentését mi még így sem éreznénk korainak. Larából ugyanis sosem elég!
10 hozzászólás

totyak

8 éve, 5 hónapja és 15 napja

Eddigi PS3 játékok közül, amiket játszottam, nekem egyértelműen a Last of Us tetszett a legjobban, szóval annak a folytatására kíváncsi vagyok nagyon. God of War is érdekel, bár azt eddig csak PSP-n játszottam, de már ott is a legjobb játékok közé soroltam. PS3-on ezután jönnek majd. Szeretném az összes kiadott részt végigjátszani. Az új Tomb Raider szintén ígéretes lehet, bár még a Rise of the TR-rel sm játszottam, van mit pótolni. A Red Dead Redemption 2-re meg azért vagyok kíváncsi, mert az első résztől sokat vártam, de csalódtam.

Mindezek mellett én várok valami komolyat a GTA-hoz, illetve nem bnírom elengedni a BG&E2-t sem.

válasz erre

Mordorer

8 éve, 5 hónapja és 15 napja

Ha ez a lista így bejönne, nagyon boldog lennék. mosolygó smiley

válasz erre

petrovicsz

8 éve, 5 hónapja és 15 napja

Nagyon bírnám ha tényleg a Red Dead Redwmption 2 lenne bemutatva de azért egy GTAVI sem okozna csalódást. mosolygó smiley

válasz erre

zender

8 éve, 5 hónapja és 16 napja

Quake de jó is lenne!!! mosolygó smiley

Last of Us 2 szerintem biztos be lesz mutatva RDR2 meg nagyon-nagyon remélem! mosolygó smiley

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 5 hónapja és 16 napja

Én a The Last of Us 2-t, Tomb Raider, Watch Dogs 2 amiket várok!
Meg még sok mást is. mosolygó smiley

válasz erre

Santonio

8 éve, 5 hónapja és 16 napja

Korrekt lista. Én új Tomb Raidert nem nagyon várnám még bemutatkozás szinten sem de bármi lehet. mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

8 éve, 5 hónapja és 16 napja

EA SW játék nélkül a lista fedi az én várakozásaimat is. Bár cél konzol híján van amivel nem fogok tudni játszani sajnos.

válasz erre

Maniac

8 éve, 5 hónapja és 16 napja

LoginRs írta:
Serious sam 4 ?:>
A lista hozzászólásban szabadon bővíthető. mosolygó smiley Szóval hajrá! mosolygó smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

8 éve, 5 hónapja és 16 napja

[Tiltott felhasználó!]

1000feri

8 éve, 5 hónapja és 16 napja

10-ből 4...5 érdekel..

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2016
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja