Az Acer új Nitro monitorokkal, Predatorokkal és gamer fotellel érkezett az IFA 2019-re

2019. szeptember 04.
77.6371
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Acer a mai napon jelentette be az IFA 2019 esemény keretein belül vadonatúj Nitro-monitorait és Predator-újdonságait, de egy egész különleges csemegével is készültek a gamerek számára, vessük is bele magunkat az élvezetekbe - egészen biztosan talál mindenki olyat, ami neki való.
Advertisement


Kezdjük kapásból a friss kijelzőkkel, merthogy itt van nekünk négy új Nitro XV3 monitor, amik NVIDIA G-SYNC kompatibilisek, illetve variálható frissítési rátával bírnak. A GeForce GTX 10xx és az RTX 20xx videókártyákkal egyaránt kompatibilisek, valamint egytől-egyik IPS szabványok, amik 1ms-os válaszidővel operálnak.

A Nitro XV3 szériás modellek az Acer legújabb Agile-Splendor technológiáját is megkapták, amely által a kijelzőpanelek optimalizálásra kerülnek, illetve gyönyörű színkezelésre is számíthatunk a készülékek esetében. Kapásból négy modell is rendelkezésünkre áll:

Acer Nitro XV273U S 27 col WQHD 165Hz
Acer Nitro XV273 X 27 col Full HD 240Hz
Acer Nitro XV253Q X 24.5 col Full HD 240Hz
Acer Nitro XV253Q P 24.5 col Full HD 144Hz

Az új Nitro-monitorokra már ránézni is egy élmény

Az új Nitro-monitorokra már ránézni is egy élmény


Mindeközben itt van nekünk a Predator brand, amihez kapcsolódóan prezentálták a Triton 300 laptopot első kézből. Mindössze 2,3 kilogrammot nyom, köszönhetően az alumínium burkolatnak, belsejét nézve pedig egy 9. generációs i7 ketyeg a kompozícióban, no meg egy NVIDIA GeForce GTX 1650 VGA és 16 GB-nyi DDR4 2666Hz RAM - utóbbit akár 32 GB-ig bővíthetjük is.

Ezenfelül 1 TB-nyi SSD lapul meg a masinában, a kijelző tekintetében pedig 15,6 colos full HD IPS kijelzővel kell számolnunk, amihez 144Hz-es képfrissítési ráta társul, a hűtésről pedig Dupla ventilátorok, az Acer 4. generációs AeroBlade 3D fémventilátor technológiája, a CoolBoost rendszer, légbeömlők és kifújó szellőzők gondoskodnak.

A friss Triton 300 és 500 több aspektusból is kiváló választásnak ígérkezik

A friss Triton 300 és 500 több aspektusból is kiváló választásnak ígérkezik


Itt van nekünk aztán az új Triton 500 - az előző verziót nagyon szerettük - , ami szintén 15,6 collal támad, azonban a 300Hz-es kijelző nem piskóta. Mindössze 2,1 kilogramm, és úgyszintén 9. generációs i7 van benne, így játékra megint csak alkalmas a kütyü. Főleg azok számára lehet kiváló, akik magasabb képfrissítési ráta mellett őrültködnének.

Következik a sorban a Predator Thronos Air gaming fotel. Igen, jól olvastad, egy gaming fotel, ami a vérbeli gamerek számára készül, így több irányban állítható, különböző szögekben (130 fokban a belső kabin, 180 fokban a külső kabin) a maximális kényelem elérése érdekében. Ezen felül masszázsfunkció is rendelkezésre áll, állítható billentyűzet és egértálca is jelen van, azaz lényegégben mindent megkapunk, ami az Acer Predator Thronosnál is volt, leszámítva persze a hozzá kapcsolódó hardvert.

Predator Thronos Air, a hardcore játékosoknak szánt ülőalkalmatosság

Predator Thronos Air, a hardcore játékosoknak szánt ülőalkalmatosság


Végül, de nem utolsó sorban: a Planet9 esport platform. A Planet9 keretén belül a játékosok csapatot építhetnek, közösen gyakorolhatnak, valamint mérkőzéseket szervezhetnek egymás között. A platform jelenleg zárt betatesztelés alatt van, és 2020. január 30-án élesedik majd.

Hasonló érdeklődésű felhasználókkal barátkozhatunk össze, illetve ajánlásokat is kaphatunk, hogy kikkel lenne érdemes együtt játszanunk. Akár virtuális edzőt, azaz coachot is szerezhetünk magunk mellé, így az igényeinknek megfelelő trénerben részesülhetünk, és persze a statisztikákat is jegyzi a platform. Ha szeretnél te is részt venni a zárt bétában, irány a planet9.gg oldal, ahová 2019. Szeptember 4-én, 13:30-tól lehet feliratkozni.

A nem gamer vonatkozású Acer újdonságokkal az Androgeek cikke foglalkozik.
5 hozzászólás

Mordorer

4 éve, 11 hónapja és 3 napja

Látszik, hogy az IFA igen elvesztette ezt a nagy bejelentős értelmét. Mindenki olyan dolgokat mutat be, amiről már tudtunk, vagy ami igazándiból nem fontos. És az Acer még a jobbak között van ebben. röhögő smiley

válasz erre

Hentes

4 éve, 11 hónapja és 3 napja

Tulajdonképpen minden ráncfelvarrást kapott, nem vittek ki sok újdonságot játékos fronton.

válasz erre

VaPe

4 éve, 11 hónapja és 5 napja

Szék de durva! mosolygó smiley

válasz erre

petrovicsz

4 éve, 11 hónapja és 5 napja

Az a fotel jöhetne! mosolygó smiley

válasz erre

muki

4 éve, 11 hónapja és 5 napja

Az idei év slágere a 300Hz! mosolygó smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
IFA 2019
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja