Assassin‘s Creed Revelations launch party

2011. november 13.
71.9111
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Hamarosan megjelenik a lassan már futószalagon készülő Assassin's Creed legújabb epizódja és a forgalmazó, jó szokásához híven ismét egy nagyszabású launch partyval ünnepelte a jeles napot. A party tulajdonképpen nem is a szokásos értelemben vett launch, hiszen nem a megjelenés napjának előestéjén került megrendezésre, és nem is csak a játék debütálásának ünneplése volt a cél, az esemény sava borsát a magyarországi Assassin Testvériség új tagjainak avatási ceremóniája adta.


Persze, ahogy az ilyenkor lenni szokott, fűszerekből egyébként sem volt hiány, hiszen döbbenetes mennyiségű, több asztalnyi szendvics, pogácsa és mindenféle szemszáj ingeres finomság fogadta a fáradt vándort november 12-én a Hadtörténeti Múzeumban. Itt került sor ugyanis a PlayON által rendezett eseményre.

Assassin‘s Creed Revelations launch party - 2. kép

Az egyébként is szép hely már a bejáratnál Assassin's Creed stílusba öltözött, több száz pislákoló gyertya és kosztümös vendégvárók fogadtak minden érkezőt. Akikből nem is volt hiány, az előzetes becslések alapján várt 160 főből nagyjából 120 szemlátomást meg is érkezett, és olyan kígyózó sort alakított ki a regisztrációs pultnál, hogy bejutni alig lehetett a hatalmas ajtón.

Persze aztán a feladatot mindenki megoldotta, minden résztvevő kapott a nyakába egy fityegőt, hogy mégis tudjuk már névről, kik is azok a kollégák akik egy rendbe fognak tartozni, és indult az evés. Legalábbis saját és kedves sajtós társaim részéről. Bár nagyon hiányoltam az ilyen táplálkozási rítusoknál elmaradhatatlan Gamekapocs-os Daks és InGen barátaimat, a feltörő hiányérzetet még több elfogyasztott szendviccsel folytottam vissza.

Assassin‘s Creed Revelations launch party - 3. kép

Az első színpadon töltött perceket Ezio kapta, aki annak rendje és módja szerint megnyitotta az eseményt, majd az új játékról hallhattunk egy néhány szót, végül a rendezvény különlegességét, az Assassin avatás részleteit ismerhettük meg, mégis hogyan fog zajlani a Testvériség létrehozása. Na és persze ismét felhívást kaptunk a szendvicsek korlátlan fogyasztására. Én pedig hallgatok az okos szóra, még egy adag téliszalámis szenya...

Assassin‘s Creed Revelations launch party - 4. kép

Este hét óra magasságában különös kiabálásra lett figyelmes a halkan zajoló tömeg. Néhány páncélos őr tűnt fel a színen, akik egy arisztokrata úr parancsainak engedelmeskedve, kardjaikkal, szablyáikkal utat törtek maguknak a pórnép között. Az eddig csak halkan sétálgató parasztoknak, őröknek, dárdásoknak öltözött, számomra eredetileg hostesseknek tűnő néhány fő életre kelt, hirtelen egy hatalmas bérgyilkos üldözés és harc kellős közepén találtuk magunkat.

Assassin‘s Creed Revelations launch party - 5. kép

Az imént még kolbászos szendvicset majszoló sereglet egyszerre csak egy előadás aktív részese lett, ahol minden egy Ezio-ra megtévesztésig hasonlító bérgilkos sikeres támadásával kezdődött. Az Assassin's Creed-ből is jól ismert mozdulatokkal, egy laza nyakszúrás elindította az épület egész udvarán végigfutó harcokat. A csatában egy arisztokrata nemes ügyesen a háttérben maradt és minden emberét maga elé tessékelte, míg azok el nem fogytak, Ezio-nk mindenkivel látványos mozdulatsorokkal végzett. Ekkor nem maradt más, kard ki kard és a végső összecsapásban az egyébként rendkívül jól harcoló nemes is elesett. Aszaszinunk feladatát elvégezve, felhajtott csuklyával a fején elhagyta a nagy harc helyszínét.

Assassin‘s Creed Revelations launch party - 6. kép

Az est egyik fénypontját a Mare Temporis Történelmi Hagyományokért Alapítványnak köszönhettük, akik be is zsebelték a jól megérdemelt vastapsot az előadásért.

Nem sokkal a csata (és néhány újabb szendvics) után az est második fénypontja, az esemény tulajdonképpeni aprópója, az Assassin avatás is kezdetét vette. Az arra érdemesek - akik rendelkeztek Assassin gyűrűvel - körbeállták az emelvényt, ahol maga Ezio olvasta fel a neveket sorban, majd a közös kuából írás után aláírta a több tucat Testvériség-tag az alapító okiratot, természetesen egy "eredeti" tollal. Ezen a részen mi inkább azt tettük, amit ma még nem. Tehát újabb szendvicsek, üdítők után egy kis trailer nézegetés és kollegáris csevej következett, majd forralt bor volt a menü.

Assassin‘s Creed Revelations launch party - 7. kép

Az avatási szertartás befejeztével lehullt a lepel a konzolokról és indult a játék, mindenki rávetette magát a kiállított böhöm nagy plazmákra, lcd-kre, kontrollert ragadott és írtotta az ellent. Először nehéz volt odaverekednie magát bárkinek is a 8-10 géphez, de aztán ahogy fogytak a vendégek, este 9 - 1/2 10 körül már a legbátortalanabbak is hozzájutottak - ha csak pár kaszabolás erejéig is - a hőn áhított játék hősének irányításához.

Összességében egy nagyon jó bulit hozott ismét össze a PlayON, kitűnő hangulat, pompás kajapianők kombó és valóban élményszámba menő jelenteknek lehettek tanúi, akik ott voltak ezen a patinás helyszínen tartott rendezvényen!

A játék tesztje pedig már úton itt a Game Channelen!

Assassin‘s Creed Revelations launch party - 8. kép


Assassin‘s Creed Revelations launch party - 9. kép


Assassin‘s Creed Revelations launch party - 10. kép


Assassin‘s Creed Revelations launch party - 11. kép


Assassin‘s Creed Revelations launch party - 12. kép


Assassin‘s Creed Revelations launch party - 13. kép


Assassin‘s Creed Revelations launch party - 14. kép


Assassin‘s Creed Revelations launch party - 15. kép


Assassin‘s Creed Revelations launch party - 16. kép


Assassin‘s Creed Revelations launch party - 17. kép


Assassin‘s Creed Revelations launch party - 18. kép


Assassin‘s Creed Revelations launch party - 19. kép


Assassin‘s Creed Revelations launch party - 20. kép


Assassin‘s Creed Revelations launch party - 21. kép

26 hozzászólás

Bettyone

9 éve, 1 hónapja és 1 napja

jaj ez de mókás lett

válasz erre

jezzahun

9 éve, 2 hónapja és 3 napja

Duncan-nek jóáll a ezió ruha

válasz erre

Chris Cobbler

9 éve, 2 hónapja és 13 napja

poén lehetett. (:

válasz erre

Vendég

9 éve, 3 hónapja és 11 napja

komoly nagyon az ezio ruha!

válasz erre

marco

9 éve, 3 hónapja és 11 napja

skyman írta:
Marco csalódnom kellett. Alig látható hölgy személyzet a képeken.
Említettem már, minden szépség párral volt, nem volt egyszerű a lesifotó.

De legközelebb bepótlom!

válasz erre

skyman

9 éve, 3 hónapja és 11 napja

Marco csalódnom kellett. Alig látható hölgy személyzet a képeken.

válasz erre

marco

9 éve, 3 hónapja és 12 napja

lamagra írta:
És pont a szendvicsekről nincs képes illusztráció a cikkben, nahát!
Mire lefotóztam volna, megettem mindet.

na jó, nem egyedül...

válasz erre

lamagra

9 éve, 3 hónapja és 12 napja

marco írta:
Ott a pont!
És pont a szendvicsekről nincs képes illusztráció a cikkben, nahát!

válasz erre

marco

9 éve, 3 hónapja és 12 napja

Vendég írta:
Jó volt vívni a bemutatón. Nagyon jó hangulat kerekedett. Köszönöm a Mare Temporis Alapítvány nevében.
Mi köszönjük az előadást! Király volt!

válasz erre

Vendég

9 éve, 3 hónapja és 12 napja

Jó volt vívni a bemutatón. Nagyon jó hangulat kerekedett. Köszönöm a Mare Temporis Alapítvány nevében.

válasz erre

Shade

9 éve, 3 hónapja és 12 napja

Vendég írta:
Vannak AC-s cuccaid? Honnan?
Én csináltam, egyet meg nyertem.

válasz erre

Vendég

9 éve, 3 hónapja és 12 napja

Kár hogy nem vagyok Pesti

válasz erre
123a(z) 3 -ből
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt