2017 legolvasottabb cikkei, hírei, blogjai a Game Channel-en

2017. december 31.
70.0911
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Elérkezett az év utolsó napja, és mielőtt mindenki pezsgővel és trombitával a kezében nekiindulna a nagyvilágnak és kikapcsolná a gépét (mobilját, tabletjét, kinek mi), mi szeretnénk megmutatni, mit szerettetek ti a legjobban idén a Game Channelen. Eddig csak egyszer, 2015-ben szedtük külön a legolvasottabb cikkek, hírek listáját az évértékelőtől, de most ismét ezt tesszük, január első hetében pedig érkezik a másik statisztika-bomba az oldal(ak) eredményeivel. Nézzük hát, mire kattantatok rá leginkább 2017-ben!
Advertisement


2017 legolvasottabb hírei

A legolvasottabb hírek listáját egy szomorú eseményről írt beszámoló nyitotta meg, az Egy 22 órás streambe halhatott bele a világ egyik legismertebb World of Tanks játékosa beszédes című hírben egy jótékonysági gyűjtésben elhunyt srácról írtunk februárban, akiről 9.320-an szerették volna megtudni, mi is történt pontosan.

Szomorú hír nyitja idei toplistánkat

Szomorú hír nyitja idei toplistánkat


A toplista második helyét elfoglaló Kiszivárgott a decemberi PS Plus két ingyen játéka is című hír kiváló helyezése azért a legmeglepőbb mert csak alig egy hónapos anyagról van szó. Egyébként tulajdonképpen semmi kiemlekedő nincs benne, mégis megmozgatta a közösséget az először pletykaként felbukkant, majd meg is erősített információ. 9.246 olvasónál tart most a számláló.

A dobogó harmadik helyén egy január első hetében megjelent toplista áll, amiben megírtuk, hogy Ezeket a játékokat töltötték le a legtöbbször tavaly a PS Store-ról. A valóban érdekes statisztikára 8.118-an voltak kíváncsiak.

A negyedik és ötödik helyre érkező hírek már a nyolcezres olvasottság alá csúsztak be, az Ilyen olcsó még sosem volt a PS4, de a játékok sem! beharangozóra 7.565 olvasó, míg az Itt a Sabaton zenekar klipje, ami a World of Tanks-hoz készült című hírre 7.378 olvasó volt kíváncsi.

Érdekes tény a fenti listával kapcsolatban, hogy két World of Tanks-es hír is szerepel benne, pedig a Game Channelen nem foglalkozunk kiemelten a játékkal. Ez egyébként az új évben változni fog, a részletekkel később még jelentkezünk.

2017 legolvasottabb cikkei

Azt már megszokhattuk az elmúlt közel 17 év alatt hogy a hardvertesztek jellemzően vezetik a toplistáinkat, nem volt másként ez idén sem, az első három pozícióban kizárólag hardverteszt szerepel. Külön meglepő hogy az első két helyen mobiltelefonteszt áll, ráadásul ugyanattól a gyártótól - mutatjuk is!

A Huawei P10 Lite teszt 77.947 olvasásig kűzdötte fel magát, ami abban a tekintetben nem meglepő, hogy egy elég olcsó és ígéretes készülékről van szó, valamint nem egyszer bebizonyosodott hogy komolyan veszitek a Game Channel értékelését vásárlás előtt.

Toronymagasan vezettek 2017-ben is a hardvertesztek

Toronymagasan vezettek 2017-ben is a hardvertesztek


Az első helyezett mögött nem sok lemaradással ismét egy Huawei készülék tesztje toporog, aminek a különlegessége hogy az első olyan írás, amely inkább egy kedvcsináló egy nagyobb teszthez - ami egyébként a Game Channel techmagazinján, az Androgeeken jelent meg. A Huawei P10 Plus teszt - Androgeek tesztek a maga 73.310-es olvasottságát minden játékteszt megirigyelhetné.

Virtuális dobogónk legalsó fokán, de még mindig nagyon előkelő pozícióban egy brutális gamer erőmű bemutató tesztje áll, az Acer Aspire VX 15 teszt 73.185 olvasásával komolyan szorongatja a második helyezettet - valószínűleg napokon belül meg is előzi.

A negyedik pozícióban szintén Acer teszt áll, az Acer Predator Z1 (Z301C) teszt 72.728 olvasót érdekelt. Az ötödik helyezettet titokban tartjuk a következő bekezdésig (játékról van szó), de a hatodik pozícióban 72.182 olvasással csücsülő LG 34UC79G monitor teszt ismét egy hardveres cikk.

2017 legolvasottabb játéktesztjei

Valószínűleg erre a szekcióra vagytok a legtöbben kíváncsiak, így nem is húzzuk az időt, következzenek a Game Channel 2017-es játéktesztjeinek a legjobbjai.

A legolvasottabb cikkek szekcióban szándékosan nem mutattuk meg a számunkra abszolút meglepetést okozó F1 2017 teszt kiváló helyezését, ami a maga 72.409 olvasásával a cikk toplistán az ötödik, a játéktesztek között pedig az első pozíciót foglalja el. Nem egy EA játék, nem egy maximum élményt nyújtó PS4-es húzócím, hanem a Forma1. Nem semmi eredmény.

A játéktesztek toplistája több tekintetben meglepő volt 2017-ben

A játéktesztek toplistája több tekintetben meglepő volt 2017-ben


71.972 olvasással a második helyezett Endless Space 2 teszt sem kisebb meglepetés számunkra, hiszen egy olyan játékról van szó ami kihagyva a konzolokat csak PC-re és Macre jelent meg. De tudjátok a mantrát: a PC gaming halott. Na ja, ennyit erről.

A harmadik helyezett Horizon: Zero Dawn teszt viszont már egyáltalán nem meglepő, hiszen a Game Channel tesztjén 9.8 pontszámos értékelést kapott játék az egyik legjobban várt game volt 2017-ben - ezt támasztja alá a 71.861 olvasás is.

A negyedik helyezett Resident Evil 7: Biohazard teszt 71.752 olvasást, míg az ötödik pozíciót elfoglaló Football Manager 2017 teszt (újabb meglepetés alert!) 71.739 olvasást élt meg eddig.

2017 legolvasottabb blogjai

Bár a tavalyi számoktól nem marad el, tagadhatatlan tény, hogy egyre kevesebb blogot írtok az oldalon, ami nem egyedi eset, mindenhol ez a tendencia sajnos. Sajnos mert mi imádjuk olvasni a ti írásaitokat is, és nem csak mi, a közönség is. Ezt támasztja alá az alábbi toplista is!

A dobogó legfelső fokán az egyébként igen ritkán blogoló (konkrétan ez az egy blogja van) miertkellettaregbevezetes Horror játékok 2017-ben című blogja áll, megérdemelten, hiszen jól összeszedett, érdekes játékválogatása beillik egy cikknek is. Az olvasók 33.284 olvasással jutalmazták a bejegyzést.

Horror és zene vezeti a blogbejegyzések listáját

Horror és zene vezeti a blogbejegyzések listáját


Imperator eredetileg hozzászólásnak indult, szerencsére azonban végül bejegyzéssé duzzadó blogja, az Andromeda rinyálás foglalja el listánk második helyét 29.395 olvasással, amiben azon fakad ki - jogosan -, hogy mennyire dühítő a játék több aspektusból is.

rDAVE sokunk számára teljesen ismeretlen bandákat mutat be Némi gitárzaj Kelet-Ázsiából bejegyzésében, és hogy ez mennyire érdekes téma, azt a 29.269 olvasás is bizonyítja.

A negyedik pozícióban ismét egy rDAVE blog áll, a Hazai zenék bemutatójára 29.203 olvasó, a Paint billentyűzetén születetett, ötödik helyen álló Christina Aguilera - Christina Aguilera albumbemutató bejegyzése pedig 28.715 olvasó számára volt érdekes olvasmány.

2017 legtöbb upvote-ja

2015-ben vezettük ki az oldalról a dislike gombot a cikkek alatt, azóta inkább upvotenak nevezzük a kesztyűt, amire klikkelve kifejezhetitek, mennyire tetszik az adott tartalom. Ebből mutatjuk meg felsorolás-szerűen, melyikre nyomtátok a legtöbb lájkot (persze a saját lájkunkra gondolunk, nem a Facebookéra).

1. Alien: Covenant filmkritika
2. Game Channel Évértékelés 2016
3. Resident Evil 7: Biohazard teszt
4. Kong: Koponya-sziget filmkritika
5. The Legend of Zelda: Breath of the Wild teszt

Az Alien: Covenant simán zsebelte be a legtöbb upvote-ot

Az Alien: Covenant simán zsebelte be a legtöbb upvote-ot


Ez volt hát 2017 Game Channeles toplistája, reméljük számotokra is olyan érdekes volt, mint számunkra. Több olyan meglepetéssel is szembesültünk, ami mutatja, mennyire változik is a világ, hiszen a mobilok tesztjének erős szereplése nyilvánvalóvá teszi, nem volt rossz döntés például a Mobilgamer magazin létrehozása.

Ha már Mobilgamer: a Game Channel kizárólag mobiljátékokkal foglalkozó oldalán is jelent meg egy toplista a legolvasottabb tartalmakkal, ne hagyd ki te sem ha érdekel a téma: 2017 legolvasottabb cikkei, hírei a Mobilgameren!

Január első hetében érkezik évértékelőnk, az oldal minden részletre kiterjedő statisztikáival, addig is köszönjük hogy minket olvastok, köszönjük az egész évet - jövőre pedig, 17 éve töretlenül folytatjuk veletek, ugyanitt!

A Game Channel teljes stábja Boldog Új Évet kíván minden kedves olvasójának!
16 hozzászólás

RyutheStaR

6 éve, 8 hónapja és 26 napja

Csípem az ilyen évértékelő statisztikás posztokat. Érdekes olvasni, remélem ez a cikk nyer jövőre. :V

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 9 hónapja

[Tiltott felhasználó!]

Santonio

6 éve, 9 hónapja

Évértékelőt már nagyon várom, az a kedvencem! mosolygó smiley Blogok nem kicsit megleptek amúgy, tök jó látni hogy ilyen változatos témákkal sikerült előre kerülni. Gratulálok mindenkinek!

válasz erre

Imperator

6 éve, 9 hónapja

Boldog új évet kívánok mindenkinek, és gratulálok az elért eredményekért! mosolygó smiley

válasz erre

petrovicsz

6 éve, 9 hónapja

Nagyszerű összefoglaló volt, rengeteg érdekes cikk került újra elő! mosolygó smiley BÚÉK mindenkinek!

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 9 hónapja

Szuper év volt, rengeteg megjelenéssel, rengeteg jó cikkel és teszttel. Meglepett egyik-másik helyezés de ez már csak ilyen, nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése. mosolygó smiley

válasz erre

fighterlaci

6 éve, 9 hónapja

Gratulálok a bloggereknek, nagyon ügyesek vagytok! És gratulálok a GC teamnek is, elképesztőek a számok. Szeretek itt lenni, folyt köv idén is! mosolygó smiley

válasz erre

Tommy

6 éve, 9 hónapja

Teszteken lehasaltam! meglepett smiley A többi annyira nem lepett meg, de a tesztek nagyon.

válasz erre

muki

6 éve, 9 hónapja

Paint nagyon sok blogot írt, tök érdekes hogy egy került be. Mondjuk az is igaz hogy a toplistások nagyon egyedi blogok. Nem semmi év volt, még sokat, ilyet! mosolygó smiley

válasz erre

Direktor

6 éve, 9 hónapja

Nagyszerű kis olvasmány volt, és nagyon durvák a számok! meglepett smiley Boldog Új Évet GC!

válasz erre

Eltohn

6 éve, 9 hónapja és 1 napja

De jó kis toplista volt. Rá is jöttem olvasás közben, mennyire hiányzik nekem a news.zip. szomorú smiley

BÚÉK MINDENKINEK!

válasz erre

zender

6 éve, 9 hónapja és 1 napja

Nagyszerű cikkek születtek idén is, a rengeteg olvasóhoz gratulálok nektek!

Köszönjük az egész éves munkátokat, Boldog új évet kívánok! mosolygó smiley

válasz erre
12a(z) 2 -ből
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja