Advertisement

2016 legjobban várt bejelentései a Game Channel szerint

2015. december 29.
73.7481
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Igencsak mozgalmas, meglepetésekkel teli esztendőt hagyunk magunk mögött alig néhány napon belül, és jelenleg abban reménykedünk, hogy 2016 legalább kétszer ennyi különös élményt tartogat számunkra. Éppen ezért gondoltunk egy merészet, és összegyűjtöttünk néhány olyan videojátékot, amelyek bejelentésétől kis túlzással azonnal kiugranánk a bőrünkből.
 


Természetesen eszünk ágában sem volt egy olyan listát összeírni, amelyen új, de sokkal inkább szokványos Call of Duty-k meg Assassin's Creedek szerepelnek, hiszen azok úgyis jönnek majd, mint az influenza - ha kell, ha nem -, így mondhatni egy olyan összeállítás született most, amelynek keretein belül szubjektív formában szabadon engedtük a fantáziánkat. Amitől tehát a Game Channel stábja garantáltan összevizelné magát az örömtől, azok 2016 során a következők lennének:


Mondom mi lesz: egy gyors szex, aztán megkeressük a The Elder Scrolls VI-ot!

Mondom mi lesz: egy gyors szex, aztán megkeressük a The Elder Scrolls VI-ot!


1. The Elder Scrolls VI

A Bethesda 2016 során biztosan készül majd nekünk valamiféle meglepetéssel. Egyelőre még nem tudni, hogy mivel, de a The Evil Within várható folytatása mellett valami szerepjátékot is remélünk tőlük. Mivel a Fallout 4 idén már befutott, illetve kifutott, ezért a The Elder Scrolls-sorozat következik a sorban. Egészen biztosan kiugranánk a nadrágunkból, ha a srácok bejelentenék a Skyrim folytatását, aminek azért valljuk be, éppen itt van már az ideje, hiszen a The Witcher 3-nak azért meg kell mutatni, hogy ki a legény a gáton.

Igen srácok, ez 10 éve még igen jól nézett ki!

Igen srácok, ez 10 éve még igen jól nézett ki!2. Dark Messiah of Might and Magic 2

Az Arkane Studios munkatársai jelenleg minden erejükkel a Dishonored 2 munkálataival vannak ugyan elfoglalva, de titkon nagyon reménykedünk abban, hogy a srácoknak lesz egy kis idejük arra, hogy feltámasszák hamvaiból a Dark Messiah of Might and Magic-et. A játék még 2006-ban jelent meg, és a mai napig eleven emlékekként él bennünk, hogy FPS nézetben randalírozhattunk a Might and Magic univerzumában, aminek azóta is az esélytelenek nyugalmával várjuk a folytatását. Noha racionálisan gondolkozva szemernyi esélyt sem látunk arra, hogy a második rész megvalósulhasson, de a remény haljon meg utoljára. A lepényhal meg előbb ugyebár, hogy egy klasszikust idézzek.

Héj dzsó, kezedben a fegyverrel, hová a francba mész!?

Héj dzsó, kezedben a fegyverrel, hová a francba mész!?3. Call of Duty World at War 2

Szögezzünk le valamit: 2016-ben is lesz új Call of Duty, az Infinity Ward csinálja majd, és alighanem a Ghosts folytatása lesz. Ez lenne a papírforma. Mekkorát néznénk azonban akkor, ha a csapat bejelentené, hogy inkább visszarepítik a sorozatot a második világháborúba, amire az egyre unalmasabb futurisztikus bohóckodás után egyre komolyabb igény nyílik a rajongók részéről is? Lenne meglepetés biztosan, és bár még kisebb az esélye annak, hogy ha ez a forgatókönyv meg is valósulna, akkor a projekt a World at War folytatása lenne, de hát valami alcímet kellett adni, mert Marco letépte volna a fülemet.

Cica, szállj le arról a kocsiról, de nagyon gyorsan, jó?

Cica, szállj le arról a kocsiról, de nagyon gyorsan, jó?4. Need for Speed: Underground 3

Noha idén kaptunk egy új Need for Speed epizódot, ami összességében már nagyon közel került a legendás Underground mellékszálhoz, a rajongók többsége azért még mindig azt várja, hogy az Electronic Arts valamelyik stúdiója elkészítse az Underground 3-at, avagy egy olyan epizódot, amely az elejétől a végéig nem szól másról, minthogy az utolsó négyzetmilliméterig mi határozhassuk meg autónk fenekét, cickóit, illetve azt is, hogy milyen adalékanyag kerüljön a benzinbe, hogy milyen szerrel tisztítsuk meg a pillangószelepet és így tovább. Ha ezt megadnák nekünk, legalább két évig garantáltan békén hagynánk a kiadót, és nem követelnénk az Underground 4-et. Addig viszont irgum-burgum.

Na, ezt azért szerettük a háromban!

Na, ezt azért szerettük a háromban!5. Command & Conquer: Red Alert 4

Szögezzünk le valamit ismét - így már biztos a helyén marad ez a cikk -, a Command & Conquer-sorozat bármelyik mellékágának feltámasztását díjaznánk, de ha kapnánk egy Red Alert 4-et, ezért akár a legcsípősebb csilivel is bekennénk a legnemesebbik felünket, és tűrnénk a fájdalmat, mert újra jönne Iván, a "mádárássá", a cápás léghajók, a Tesla tornyok és így tovább. Noha a széria harmadik része nem maradt meg bennünk túl emlékezetes darabként - kivéve a ciciket, a cicik azok igen -, de a második egyenes folytatásának azért tudnánk örülni. Sőt, tudjátok mit? Még egy HD feldolgozásra sem mondanánk nemet!

VI, mint Vice City?

VI, mint Vice City?6. GTA VI

Minden túlzás nélkül cikkünk csúcspontjához érkeztünk, hiszen minek is tudnánk jobban örülni 2016 során, mint egy GTA VI bejelentésnek? Miután az ötödik részt már hülyére déelcézték, és majdnem Wii U-ra is megjelent, éppen itt lenne az ideje, hogy legalább bejelentsék a folytatást, így 2017-ben már a mancsaink között is tudhatnánk a rokksztárok legújabb agymenését. Noha elsőre talán hihetetlenül hangzik, de az eddigiek közül ennek a forgatókönyvnek van a legnagyobb esélye.

Ide képzeljetek el egy vicces kofbojos képaláírást, köszi!

Ide képzeljetek el egy vicces kofbojos képaláírást, köszi!7. Red Dead Redemption 2

Ha pedig már Rockstar, bizony szeretnénk újra visszatérni a vadnyugatra egy újabb kaland kedvéért, méghozzá a Red Dead-sorozat logója alatt. Tény, ami tény: a csapat valamin gőzerővel dolgozik már a háttérben, és melegen ajánljuk, hogy ne egy újabb gagyi Max Payne legyen az, hanem vagy a hatos pontban taglalt új GTA, vagy a Red Dead Redemption folytatása, amitől az újgenerációban azért könnyedén magunk alá piszkítanánk.

Oké, röhögni már tudsz, most irány dolgozni!

Oké, röhögni már tudsz, most irány dolgozni!8. Half Life 3

Talán unalmas lehet, hogy minden cikkünkben megemlítjük a Half Life 3 nevét, de őszintén hiszünk a csodákban, és abban, hogy a gondolatnak teremtő ereje van. Ennek megfelelően az esélytelenek nyugalmával reméljük, hogy 2016-ban csoda történik végre, és Gordon Freeman elődugja majd rusnya pofáját Gabe Newell fenekéből, hogy újra kézbe vehessük a feszítővasat, és nekiláthassunk fejrágókat trancsírozni. Persze bárminek örülnénk, ami a Valve csapatától jön, a lényeg, hogy végre bebizonyítsák, hogy kétszer kettő az három. Vagy valami hasonló...
14 hozzászólás

RyutheStaR

5 éve, 7 hónapja és 9 napja

gokuvsvegita írta:
Én egy God of War 4 bejelentésnek örülnék már. Biztos lesz, csak kérdés mikor.
Pár hónapja valami olyasmit olvastam, hogy rebootolni szeretnék a sorozatot. De amúgy én is nagyon szeretem a sorozatot.

válasz erre

Ronalddo

5 éve, 7 hónapja és 9 napja

Ha a Half Life 3 be lenne jelentve, a gamer világ egyként ünnepelne napokig!

GTAVI is jó lenne tényleg, bár szerintem az 2017 lesz. Talán...

válasz erre

totyak

5 éve, 7 hónapja és 10 napja

Kicsit földöntúli ez a lista Gondolom ez csak év végi poén akart lenni.

válasz erre

gokuvsvegita

5 éve, 7 hónapja és 10 napja

Én egy God of War 4 bejelentésnek örülnék már. Biztos lesz, csak kérdés mikor.

válasz erre

rDAVE

5 éve, 7 hónapja és 10 napja

U3-om jó lenne. A legjobb az lenne, ha fognák az eredeti játékot és újra alkotnák. Megtartva minden elemét, de mai autókkal, grafikával és fizikával. Meg ami nem működött, azt hanyagolnák, ami jobb volt arra ráerősítenek. Ennyi...

GTA már nem igazán érdekel, de egy Vice City-nél visszanéznék!

válasz erre

Hentes

5 éve, 7 hónapja és 11 napja

Egy új C&C játék... Hmm de jó is volna!

válasz erre

zender

5 éve, 7 hónapja és 11 napja

Underground 3 csak akkor ha végre újra normális NfS lesz!!! A HL3 meg csak álom maradt szerintem már mindörökre...

válasz erre

kpal

5 éve, 7 hónapja és 11 napja

Need for Speed: Underground 3 kíváncsi leszek visszanyúlnak-e az igazi UG2 -ig . De Pc-re még a mostani NFS is csak jövőre jön.

GTA legfrissebb depózójában vajon tudnak-e újat mutatni hiszen jön az Nvidia és ATI vga új generációja piszkosul erősek lesznek.

válasz erre

RyutheStaR

5 éve, 7 hónapja és 11 napja

Jöhet mind, bár azért egy GTA VI Vice City-nek bármikor jobban örülnék mind a többinek.

Egyébként ha az új NFS-nek U3 lett volna a neve, nem nyavalygott volna a többség, a nyakamat rá.
COD-ból sose lesz már jó rész, én inkább egy jó kis régi Medal of Honornak örülnék, na azok voltak az igazán jó VH-s játékok (1-2), PSX-n imádtam mind2-t.
TES-ből is jöhet az új részt, arra is beruháznék szerintem, ha elég minőségire sikerül. Tényleg ideje volna már egy új résznek...
A többi pedig jöhet, de különösebben nem fogok magam alá hugyozni egyiktől se.

válasz erre

Marduk

5 éve, 7 hónapja és 11 napja

Red Alert 4 szerintem nem fog megtörténni egy darabig, főleg, hogy a RTS játékok most épp nem élik virágkorukat, és nincs rájuk túl nagy érdeklődés.

válasz erre

wegh

5 éve, 7 hónapja és 11 napja

Én a Half-Life folytatásnak és a Dark Messiah 2nek örülnék. Mindekettő örök kedvenc

válasz erre

norci6

5 éve, 7 hónapja és 11 napja

Az a cod waw ,jól nézne ki és értékelném is

válasz erre
12a(z) 2 -ből
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profilja