2015 legolvasottabb cikkei, hírei, blogjai a Game Channel-en

2016. január 08.
70.8111
Advertisement
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Eltelt több mint egy hét az új évből, ami azt is jelenti, hogy nagyon már nem fognak módosulni a 2015-ben megjelent írások: cikkek, hírek és blogok jelentősen, ideje hát megmutatnunk, miket szerettetek tavaly leginkább a Game Channelen.


Évértékelőnk sok statisztikával egy külön cikkben kapott helyet, ha ezt még nem olvastad, pótold, rengeteg érdekes információt találsz a Game Channel Évértékelés 2015-ben is! Az alábbiakban az elmúlt év legjeit találod - kellemes olvasgatást!


2015 legolvasottabb cikkei

2015 legolvasottabb cikke: Warhammer: End Times - Vermintide

2015 legolvasottabb cikke: Warhammer: End Times - Vermintide


A múlt év nagyon érdekesen alakult az olvasottsági statisztikákra vonatkozóan, megtört ugyanis a több éve tartó hardverteszt elsőség, a dobogót a játéktesztek uralták. Ez persze nem annyira meglepő egy elsősorban játékokkal foglalkozó magazinon, azonban az már igen, hogy az első pozíciót nem is egy év játékának tartott Fallout 4, Witcher 3, vagy épp Starcraft II teszt uralja, hanem egy viszonylag hétköznapibb cím, a Warhammer: End Times - Vermintide.

A teszt ráadásul nem is régi, ennek ellenére november 11 óta már 72.309 olvasást gyűjtött össze, ami nem csak arra volt elég, hogy a maga két hónapjával olvasottsági rekordot döntsön, hanem arra is hogy a dobogó legfelsőbb fokára kerüljön vele.

A dobogó második fokára egy epizodikus játék első fejezetének tesztj jutott fel, a Life is Strange: Episode 1 - Chrysalis 72.240 olvasással érte el a nagyszerű eredményt.

A harmadik pozícióba a Warcraft világát bemutató exkluzív sorozatunk negyedik epizódja kapaszkodott fel, a A WarCraft világa 4. rész 72.184 olvasást mutat jelenleg, ezzel is bizonyítva, hogy ez az univerzum még mindig az egyik legérdekesebb a gamerek számára.

A teljes képhez hozzátartozik azért az is, hogy a cikkek olvasottságában egyre kevesebb eltérés található, a többi teszt sincs jelentősen lemaradva, néhány ezer olvasásra van az utolsó helyezett is. Mindenesetre látható, hogy nem feltétlenül az AAA címek mozgattak meg titeket leginkább.


2015 legolvasottabb hírei

A hírek toplistáján a dobogó legfelső fokát a The Witcher 3: Wild Hunt - PS4-en több mint 50 gigát telepít majd terpeszkedik, a megjelenés pillanatában még sokkolónak ható hírt 9.069 olvasó tartotta érdekesnek. Azóta persze tudjuk, hogy ez nem is annyira kiemelkedő méret...

A második pozíciót egy nem egészen három hónapos téma foglalja el, 7.238 olvasó volt kíváncsi arra, hogy Október végén indul a Battleborn zárt bétája.

A bronzérmes helyre egy érdekes fejlesztésről beszámoló hardverhír került, a Ninebot Mini néven érkezik a Xiaomi új terméke címmel megjelent hírre 6.376 alkalommal kattintottak az olvasók.

Érdekesség még hogy ha a vasárnapi hírcsokrok, a news.zip-ek is bekerülnének a statisztikába, akkor a harmadik pozícióban a News.zip - a 2015. 6. hét legfontosabb hírei csücsülne a maga 6.905 olvasásával.


2015 legolvasottabb blogjai

2015 legolvasottabb blogja: Papercraft, Eevee a vállamon

2015 legolvasottabb blogja: Papercraft, Eevee a vállamon


Nagyszerű írásokkal kápráztattatok el Ti is a múlt évben minket és a világot, aminek meg is lett az eredménye, a blogok versenye hihetetlenül szoros volt, az első 30 helyezett között alig 3 ezer olvasónyi különbség van, ami nagyon szoros eredmény. Egészen elképesztő adalék a dologhoz, hogy az első három helyezett bejegyzés majdnem egy napon jelent meg, a dobogóra kizárólag 2015. október 15-én és 16-án megjelent írások kerültek fel!

Az aranyérmet zolika1994 teheti fel virtuális polcára, a Papercraft, Eevee a vállamon címmel készült bejegyzésre 29.083 alkalommal voltunk kíváncsiak.

Az ezüstérem az utolsó negyedévben regisztrált Paint-et illeti, aki A Square Enix története című információbombájával 28.763 olvasót fogott meg.

2015-ben a blogger bronzérmet Imperator zsebelte be, akinek negatív tapasztalataira 28.506 olvasó volt kíváncsi a Néhány problémám a DA: Inkvizícióval címmel ellátott írásban.


2015 legtöbb hozzászólása

Sokan fejtettétek ki véleményeteket a Uncharted: The Nathan Drake Collection teszt alatt, hiszen 40 hozzászólással a PS4 exkluzív cím nyitja a cikkek hozzászólásainak toplistáját. A második helyet a rengeteg év játéka díjat besöpört The Witcher 3: Wild Hunt tesztünk söpörte be a maga 35 véleménnyilvánításával, míg a harmadik legnagyobb hozzászólás számot a Mortal Kombat X vitte a maga 33 kommentjével.

Úgy láttuk reálisnak, ha a hírek top ligájából kihagyjuk azokat, amiben nyereményjátékra felhívás vagy PlayIT stand ismertető, valamint a heti híreket összefoglaló news.zip szerepel, hiszen ezek értelemszerűen taroltak. Így most a szigorúan vett hírek hármas hsz toplistája található.

A lista első fokára az Elismerték a fejlesztők, hogy a Witcher 3 nem úgy néz ki mint a trailereken küzdőtte fel magát, 28 kommentben mondtátok el véleményeteket a témában. A második pozíciót holtversenbyen vitte az a megdöbbentő információhalom, amiben kiderül, hogy Kihagyja az idei Quakecon-t a DOOM, valamint az a hír amelyben bemutatjuk, hogyan néz ki a BMW és Need for Speed, avagy a tökéletes páros (trailer) : ezekre 27-27 alkalommal reagáltatok. A top 3 utolsó pozíciójában egy nagy felháborodást kiváltott téma áll, amely azt taglalja, hogy Egyre pocsékabb verziót dob ki ugyanabból az alaplapból a Gigabyte - erre a témára 25 alkalommal reagáltatok.

A blogok hozzászólásainak számolásánál nem vettük figyelembe az official blogokat és az oldal szerkesztői által írt bejegyzéseket, az alábbi felsorolás tehát kizárólag az olvasói blogok sorrendjét tükrözi.

Ennek első helyét holtversenyben két bejegyzés foglalja el, mindkettő 30 hozzászólást ért el. xpforever Hová fejlődik (vissza) a játékipar? című bejegyzése és jezzahun Gran Turismo 5 : Ez ps3 húzócím volt? írása is hét blogja díjas volt egyébként a megjelenése hetében. A második helyen totyak Gamer perifériák másképpen című bejegyzése áll 28 kommentet begyűjtve, a nyomában mindössze egy hozzászólással lemaradva, összesen 27 kommenttel a dobogó harmadik fokára skywaker99 18 év után új Dragon Ball sorozat készül! című írása lépett fel.


2015 legjobb értékelései

2015 második legkedveltebb cikke: GTA V PC teszt

2015 második legkedveltebb cikke: GTA V PC teszt


A GC 8.0 érkezésével kikerült a negatív értékelés lehetősége az oldalról, az írásokat tetszikelni lehet egy nagy kesztyűvel, ami nem nyerte el valaki tetszését, ott egyszerűen nem kattint. Értelemszerűen nem a Facebook like-okat értjük tetszik alatt, hanem a Game Channel saját tetszik gombját.

A listát, csakúgy mint tavaly, az előző évet összefoglaló Game Channel Évértékelés 2014: számok, legek, statisztikák nyitja meg 19 tetszikkel, a második helyen a Grand Theft Auto V (PC) teszt áll 17 kesztyűvel, míg a harmadik a LG 34UC97 ívelt QHD monitor teszt lett, 15 GC-lájkkal.

18 alkalommal klikkeltetek a kis kesztyűre a Óriási nyereményekkel itt a Game Channel PlayIT 2015 tavaszi programja!, 15-ször lájkoltátok azt az örömhírt hogy Zombis kiegészítőt kap a GTA 5! és 14 pozitív véleménnyilvánítást kapott az a döbbenetesen szomorú hír, amely beszámol róla, hogy Elhunyt Gyu, a magyar gamervilág ikonikus arca.

A Ti írásaitok tetszik-listáját Yanez blogbejegyzése nyitja meg, a 2014 - Gamer Listám: Kipipálva, Folyamatban, meg Egyéb írás 13 tetszikkel nyitja a sort. Ezt ismét egy holtverseny követi, 11 lájkot kapott zolika1994 PlayIT, ahogy én láttam című beszámolója és Papercraft, csinálj, amit akarsz írása is. A harmadik fokon ismét totyak blogja, a Gamer perifériák másképpen foglal helyet, amire 10-szer nyomtunk lájkot.

A legnagyobb független gamer magazin, az idén 15 éves Game Channel minden szerkesztője, cikkírója és külsős kollégája nevében köszönjük azt hogy minket olvastok! Idén több nyereményjátékkal is ünnepeljük születésnapunkat, az első hamarosan indul! Stay tuned!
12 hozzászólás

RyutheStaR

8 éve, 10 hónapja és 25 napja

A mostani évfordulós nyereményjátékról is lehetne majd egy hasonló kaliberű statisztika összegzés...kíváncsi lennék rá. röhögő smiley

válasz erre

Gólem

8 éve, 11 hónapja és 6 napja

Baszki milyen jól mennek a blogok!meglepett smiley A legjobb döntés volt a minőségi szigorítások bevezetése!

válasz erre

Imperator

8 éve, 11 hónapja és 6 napja

Köszönöm szépen mindenkinek aki olvassa a blogjaimat, és gratulálok mindenkinek az eredményéért! mosolygó smiley

válasz erre

zolika1994

8 éve, 11 hónapja és 6 napja

Aztarohadt! o.O Köszi, mindenkitől, aki mert egy kattintást tenni a blogom felé! kacsintó smiley

A többieknek is gratula, nagyon szép magasak a számok.

Még mindig Boldog Szülinapot GameChannel, hajrá még háromszor ennyi ideig! Minimum!

válasz erre

Hentes

8 éve, 11 hónapja és 6 napja

Nyereményjáték? mosolygó smiley Azt szeretjük! mosolygó smiley

Impresszív számok nagyon, nekem rengeteg meglepetés volt a listában!

válasz erre

kpal

8 éve, 11 hónapja és 6 napja

Látszik GC egyre szuperebb és egyre többen találnak rá. Csak így tovább a csúcsra ! mosolygó smiley

Várjuk a sok nyereményjátékot . kacsintó smiley röhögő smiley

válasz erre

totyak

8 éve, 11 hónapja és 6 napja

A magam részéről a második legtöbbet kommentelt blog címre nem igazán vagyok érdemes. Sajnos nem azért lett ott annyi komment, mert annyira tetszett az embereknek, hanem mert PaulMarloW kolléga nem bírt magával és vitába torkollt az egész. Viszont az ottani jóslatom tévedett, nem hozta fel a sok fröcsögéssel a blogomat első helyre a kommentek terén röhögő smiley

Lényegében tényleg annál a blognál van második legtöbb komment, de én most virtuálisan átadom skywaker99 kollégának az ezüstöt.

válasz erre

VaPe

8 éve, 11 hónapja és 6 napja

De durva hogy a legtöbbet kommentelt blogban több hsz van, mint a legtöbbet kommentelt hírben! meglepett smiley Nem semmi!

Gratula mindenkinek aki meg lett említve!

válasz erre

zender

8 éve, 11 hónapja és 6 napja

Paint írta:
Te jó ég, ezüstérmes lettem, és most is az enyém a hét blogja cím.. Elképesztően boldog vagyok!!!! :'D
Gratulálok hozzá! Nem semmi eredmény, főleg úgy hogy milyen friss a reged! Ügyes vagy.

A cikkek közül nekem nem okozott meglepetést hogy nem egy agyonhypeolt játék lett az első. Sokkal jobb ez így!

válasz erre

Paint

8 éve, 11 hónapja és 7 napja

Te jó ég, ezüstérmes lettem, és most is az enyém a hét blogja cím.. Elképesztően boldog vagyok!!!! :'D

válasz erre

Mordorer

8 éve, 11 hónapja és 7 napja

Gratulálok a blogolóknak, zolika1994 tarolt! röhögő smiley

Nagyon király hogy van ilyen statisztika is, jó volt olvasni!

válasz erre

Santonio

8 éve, 11 hónapja és 7 napja

Hát nem mondom, van amin nagyon meglepődtem! mosolygó smiley Például a legolvasottabb cikk! meglepett smiley Minimum a Fallout 4-et gondoltam oda!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljaBotyi profiljamarco profilja