Xbox 360 kollekcióm

2015. január 17.
26.2401
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
SZNORBI profilja, adatai
SZNORBI
Üdv mindenkinek!
Advertisement

A nevem SZNORBI és a mai nap folyamán találtam rá az oldalra és azon nyomban be is regisztráltam ide. Ahogy elnéztem van itt pár ismerős, szóval nekik nem kell bemutatkoznom. Mivel ez az első blogom ezért a először is magamról fogok írni pár sort aztán rátérek a blog igazi témájára.

Egy boldog Xbox 360 és PC tulaj vagyok. Xbox konzollal 2013 decembere óta rendelkezem, így valamennyire még új vagyok a konzoltulajok társaságában. Mindenféle játékot kedvelek, kivéve a sport és Assassin?s Creed játékokat. Csak, hogy néhány játékot megnevezzek a kedvenceim közül: Silent Hill Downpour, Borderlands 2, State of Decay, Prototype 2, Darksiders 2. Amint láthatjátok majdnem minden stílusnak megvan itt a maga képviselője. PC-n nem sokat játszom mióta megvan a konzolom, de ha mégis akkor pedig a haverommal csapassuk a Left 4 Dead 2-t. Van egy kisebb hobbim ami nem más mint a papercraft, habár ebben még elég kezdő vagyok (csak három makettet készítettem eddig). Ezenkívül szeretek még barkácsolni is és sorozatokat nézni. A két kedvenc sorozatom pedig a The Walking Dead és a The Big Bang Theory. Nagyvonalakban ennyit magamról, habár még bőven írhatnék, de akkor soha nem érek a blog végére.

Akkor a bemutatkozás után rá is térnék a blog igazi témájára ami nem más mint a saját Xbox 360-as játékokból álló kollekcióm bemutatása. Minden játékról megpróbálok pár sort írni, hogy képet kapjatok arról, hogy mit is gondolok az adott játékról. Akkor itt is lenne egy kép magáról a kollekcióról:


Xbox 360 kollekcióm - 1. képAkkor el is kezdeném a pár soros beszámolókat a játékokról.

Dj Hero 1 és Dj Hero 2+ keverőpult: Ez egy nagyn jó ritmus játék és a keverőpultot is kiválóan használja. A zenei felhozatal szerintem lehetne jobb is, de így is megfelel. Elég ritkán játszom mivel csak a kedvenceimet játszom el és kb. ennyi. Mindkét játék kampány módját elkezdtem, de még egyiket se fejeztem be. Talán egyszer.

Far Cry 3: Egy igazán kiváló játék. Imádtam amíg játszottam vele. Majdnem megvan az összes achievement is belőle. A coop is remek, főleg ha ismerőssel játszod. Több tucat órát eltöltöttem a játékkal és minden percét élveztem. Ha lesz időm akkor talán újra előveszem és kipörgetem a legnehezebb fokozaton.

WWE2k14: Nem mondanám magam kifejezetten pankráció rajongónak, de ez a játék társaságban nagyon király. Elég jó kampány mód is van a játékban, ami néhol eléggé izzasztó tudott lenni. Kiemelném, hogyha többen játszátok akkor előbb-utóbb valaki úgyis elkezd csalni és onnantól kezdve még jobb és viccesebb lesz a játék.

Fable The Journey: Ezt a játékot haveromtól kaptam tartozás gyanánt. Nem rossz játék, de elég gyakran unalmas és repetitív. Gondolok itt a lovaglós részekre. Egy végigjátszást mindenképp megér, de annál többet nem nagyon.

Kinect Adventures: A kinect-hez kaptam a játékot és azt kell, hogy mondjam elég jó parti játék és nagyon szórakoztató. Ha jobban belemerül az ember rendesen el tud fáradni.

Kinect Sports Ultimate Collection: Ez az a játék amit muszáj volt beszereznem kinect tulajként. Nagyon jó szórakozás ha többen játszotok vele, mert ilyenkor előjön a verseny szellem és ez nagyon jó hangulatot tud adni a játéknak.

Gears of War 2 és Judgement: Mivel a játék nagyon hasonló ezért írok róluk közös beszámolót. Egyik sem rossz játék, de nekem sajnos alig akadt partnerem akivel játszani tudtam volna a coop-ot így az egyszemélyes játék nálam megölte a hangulatot. Bár ezért nem a játékot hibáztatom. Pár végigjátszást megér mindkettő.

Painkiller Hell and Damnation: Nálam ez a hiánypótló játék szerepét tölti be. Az egyszeri végigjátszást megéri, de nem többet mert nagyon unalmas tud lenni. Igazából nem is utálom és nem is szeretem ezt a játékot.

Saints Row The Third: Szintén imádtam ezt a játékot. Kiváló szórakozás a poénok, fegyverek, karakterek miatt is. Még tuti játszok vele majd vele, de később mert egy ideig csak ezzel nyomultam és ráuntam. Igaz ami igaz minden activity-t megcsináltam és egész Steelport-ot is befoglaltam.

Crysis 3: Ezt a játékot is szerettem. Nagyon tud lenni az íjjal való öldöklés. Grafikailag is nagyon ott van a játék. Van is egy félbe hagyott végigjátszásom a játékban. Amíg volt live-om addig imádtam a hunter módot. Az is nagyon élvezetes tudott lenni.

Darksiders 2: Egy kiváló hack and slash RPG keverék. Nagyon jókat szórakoztam vele, de néha nagyon untam mert soknak találtam a puzzle feladatok megoldását.

Silent Hill Downpour: Szerintem az összes dobozos játék közül ez a kedvencem. Ezt bizonyítja az is, hogy 50%-ban ezért a játékért vettem Xbox-ot. Eddig három végigjátszásom van benne de egy még biztos lesz benne a hiányzó achievementek miatt. Nagyon szerethető játék. Ha van rá lehetőségetek mindenképpen próbáljátok ki.

Dead Island: Ez is a kedvenceim közé tartozik. Coop-ban és egyedül is nagyon jól szórakoztat a játék. Plusz nagyon sok órát bele lehet ölni ami nálam külön jó pontnak számít. Néhol elég nehéz, de nem vészesen.

Binary Domain: Ezt a játékot szerintem méltatlanul felejtik el, ugyanis egy kiváló játékról beszélünk. Megvan a saját stílusa és a robotok elpusztítása külön örömet tud okozni. A játék kidolgozottsága is nagyon ott van. Itt a robotok részletességére célzok. Kár, hogy nincs benne coop.

Hát akkor ennyi is lett volna az első blogom. Remélem megfelel nektek.Örülök, hogy csatlakozhattam a közösséghez és megpróbálok minnél aktívabb tagja lenni annak. Köszönöm, hogy vetted a fáradtságot és elolvastad az irományomat.
Norbi voltam.
Sziasztok!
Advertisement
14 hozzászólás

SZNORBI

6 éve, 7 hónapja és 27 napja

Yanez írta:
Üdv a klubban! Remélem sok jó posztot vésel majd!

OFF: Már nagyon kíváncsi vagyok az új GC-re!
Igyekzem majd.

válasz erre

Yanez

6 éve, 7 hónapja és 27 napja

Üdv a klubban! Remélem sok jó posztot vésel majd!

OFF: Már nagyon kíváncsi vagyok az új GC-re!

válasz erre

kpal

6 éve, 8 hónapja

Üdv itt és kellemes időtöltést ! Szép gyűjtemény.

válasz erre

SZNORBI

6 éve, 8 hónapja

Imperator írta:
Üdv az oldal újoncai között!
Remélem aktív tagja tudok majd lenni a közösségnek.

válasz erre

Imperator

6 éve, 8 hónapja és 1 napja

Üdv az oldal újoncai között!

válasz erre

WarriorAutobot

6 éve, 8 hónapja és 1 napja

marco írta:
- OFF -

Egy két napon belül nagyon máshogy fog kinézni, ha jöttök, nehogy azt higgyétek, eltévedtetek!

- ON -
Igen, darkomen már nagyon hangoztatja hogy mostanában lesz teljes ráncfelvarrás az oldalon. Én szerintem nem fogok eltévedni

válasz erre

marco

6 éve, 8 hónapja és 1 napja

- OFF -

Egy két napon belül nagyon máshogy fog kinézni, ha jöttök, nehogy azt higgyétek, eltévedtetek!

- ON -

válasz erre

SZNORBI

6 éve, 8 hónapja és 1 napja

Persze, hogy ismerős vagy.
Hát igen azóta bővült.

válasz erre

WarriorAutobot

6 éve, 8 hónapja és 1 napja

Üdv itt!
Szerintem én ismerős leszek egy másik oldalról.
Azon az oldalon is volt egy hasonló blogod és látom hogy azóta már kibővült a repertoár.
Szerintem klassz oldal, bár még én se vagyok túl régóta az oldal tagja

válasz erre

SZNORBI

6 éve, 8 hónapja és 1 napja

Marco!
Először én is béna voltam benne, de azóta gyakoroltam és egy-két szám simán megy hard-on is.

Wegh!
Olvastam néhány blogját, de hozzá képest én rettenetesen amatőr vagyok. Mint ahogy azt a blogban is írtam csak 3-mat lészítettem el eddig. Van még hova fejlődnöm.

válasz erre

wegh

6 éve, 8 hónapja és 1 napja

Üdv itt! Úgy érzem Zolikával jóban lesztek, ő itt a papercraft mester

válasz erre

marco

6 éve, 8 hónapja és 1 napja

Welcome!

Csodás játékpakk! DJ Heroban én hihetetelenül tehetségtelen vagyok, egyszer próbáltam. Fizettek hogy hagyjam abba.

válasz erre
12a(z) 2 -ből

 

kapcsolódó tartalmak

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profilja