World of Tanks

2013. augusztus 18.
43.9111
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
koval012 profilja, adatai
koval012
A World of Tanks játékot eredetileg 2010 végén adták ki. Valószínű, hogy ha böngészel akkor találkozol egy hírdetéssel, ami eléggé idegesítő lehet, de szerintem a játék nagyon is jó.
 


A játékról 1-2 konkrétabb infórmácíó:
Ahogy említettem több nemzet tankjait is kifejleszthetjük: Orosz, Német, Angol, USA, Kína, Francia.
Először 1-s szintű tankal kezdünk, végülis ez logikus, de ha szeretnénk nagyobb tankot, akkor megvan adva, hogy mit kell hozzá kifejleszteni.
A kifejlesztéshez a csatában szerzett tapasztalati pontot kell gyűjteni, no meg a pénzt.
Itt már választhatunk, hogy milyen ágon szeretnénk haladni: Páncélvadász, Önjárólöveg, Nehéz tank, Közepes tank, Könnyű tank.

Mindegyik ágnak meg van az előnye és a hátránya:
Páncélvadász: A páncélzata relatív jó, de a lövege ha fullos akkor 1 lövésből is kilőhetjuk az ellenfelünket, De a tornyát nem lehet forgatni(1-2 kivétel van,de az csak nagyobb szinten)
Önjárólöveg: Nagyon kevés életereje van meg a páncélzata is nagyon rossz, de a lövege nagyon erös. Felűlrl látjuk a térképet és úgy lőhetjuük az ellenfelet, de csak egy bizonyos távig.
Nehéz tank: A páncélzata a nehéz tankoknak a legjobb, eléggé sok lövedék lepattan róla, bár a sebzése nem olyan mint 1 páncélvadászé, de eléggé meglehet vele csapni az ellenséget.
Közepes tank:a páncélzata közepes, a lövege kicsit gyengébb mint a nehéz tanké, de mozgékonyabb.
Könnyű tank: más néven Spotter tank, ez a legyorsabb az összesközűl és gyorsaságát kihasználva felderíthetjük ellenségeink tartózkodási helyét, hogy a többi tank kilőhesse.

Egy csata:
Mind a két csapatban 15 ember van és általában vannak nagyobb szintű tankok is,
két játék mód van: az egy bázisos, ahól elkell foglalni a semleges bázistés van a sima játk mód amiben az ellenség bázisát kell elfoglalni.
Vagy ki lőni az összes ellenséges tankot.
A csata végén a sebzésnek vagy az ölésnek megfelelően kapjuk meg a tapasztalat pontunkat meg a pénzünket, tehát minnél többet kell ölni 1 körben, legalábbis törekedni rá.
Ja igen a csaták végén kapunk szabad tapasztalatot amit minden tankra felhasználhatunk, de nagyon keveset kapunk.

Pénz, Pénz, Pénz:
Ugye mint szinte minden Online játékban itt is lehet pénzt költeni a játékra. Pénzért lehet venni aranyat, aranyból meg Prémium felhasználói fiókot ami annyit takar, hogy több pénzt és tp-t kapunk 1 csatáért.
No meg a prémium tankok amit ugyanúgy aranyért lehet venni, ezeken a tankokon nem kell semmit sem fejleszteni, mert alapból minden fullos rajtuk.
Általában a pénzesebb emberek veszenek csak ilyen tankokat, de ezek nélkül is meg lehet lenni egyszerűen.

Klánok:
Itt is vannak klánok, egy klán alapítás tudtom szerin 2-3000 aranyba kerül, de ez még semmi, ugye egy klánba emberek is kellenek, ami nem úgy megy, hogy "Cs jössz klánba?"
itt alaposan át kell beszélni a dolgokat, elérhetőséget adni, stb..
Klánba nagyobb tankokkal érdemes csatlakozni 5-6-s szintű tankokkal

Barátok:
Itt is lehet haverokkal együtt csapatni, mert van 1 olyan funkció, hogy "Szakasz" itt összesen 3-n lehettek, de ha nagyon sokan vagytok, akkor lehet századozni is.
Oda általában minimum 4-s szintű tank kell.

Na, de nem rabolom tovább az időtöket.
Köszönöm, hogy elolvastad, remélem tetszett:)

World of Tanks - 1. kép

16 hozzászólás

marco

6 éve, 11 hónapja és 20 napja

Nem nyúltam bele, csak az elejéről töröltem a címet, mert újra bele lett írva, gondolom véletlenül.

Kipróbáltam a játékot, játszottam vele pár órát, de baromira untam hogy másodpercek alatt képesek leszedni a fizetős játékosok. Így töröltem is.

A fejlesztőkkel (pontosabban a marketinges részleggel) viszont jóban vagyok.

válasz erre

koval012

6 éve, 11 hónapja és 20 napja

richie8 írta:
Ha marco még nem nyúlt bele a formalitásba, akkor nagyon is szép és tagolt blogot sikerült összehoznod, mindenképp grat érte! Sokan játszanak a WoT-el az ismerettségemben, de valahogy sosem tudott leültetni ez a játék a gép elé Viszont mostmár kaptam egy mini bemutatót a játékból, amit köszönök szépen! Csak így tovább! Ment a kesztyű.
köszi

válasz erre

DaNyEE

6 éve, 11 hónapja és 20 napja

Jól összefoglaltad a játékot. Jó cikk

válasz erre

richie8

6 éve, 11 hónapja és 20 napja

Ha marco még nem nyúlt bele a formalitásba, akkor nagyon is szép és tagolt blogot sikerült összehoznod, mindenképp grat érte! Sokan játszanak a WoT-el az ismerettségemben, de valahogy sosem tudott leültetni ez a játék a gép elé Viszont mostmár kaptam egy mini bemutatót a játékból, amit köszönök szépen! Csak így tovább! Ment a kesztyű.

válasz erre
12a(z) 2 -ből
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljadrift3r91 profiljaWickedSick profilja