Webes fordítók, én így szeretlek!

2013. január 30.
46.3741
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Marduk profilja, adatai
Marduk
A Gyakori kérdések weboldalán néha lehet gyöngyszemeket találni. Mostani blogom egy német házi feladat "fail" kategóriás fordítását lehet látni, amit tegnap a gyakorikerdesek.hu házi feladat szekciójánál találtam. A fordítást feltehetőleg valamilyen webes fordítóval készült.


A szöveg:
Pudel Bimbi aus Wien macht wie alle Hunde gern Ausflüge. Mit einem Unterschied, Bimbi fährt schon seit Jahren mit dem Bus. Am liebsten nimmt er die Linie 71. Fast jeden Tag ist er unterwegs. Der Busfahrer und die Fahrgäste haben viel Spa? an ihm. Der Hund steigt wie alle
Fahrgäste ein und nimmt hinter dem Fahrer Platz. Er genie?t von dort die Aussicht. Er hat natürlich keine Fahrkarte, trotzdem bestraft man ihn nie! Nach vier Stationen steigt er aus und überquert die Stra?e immer bei Grün.

Helyes Fordítás:
Bimbi, az uszkár Bécsből, mint minden kutya szeret kirándulni. Egyetlen különbséggel, Bimbi már évek óta busszal utazik. Legszívesebben a 71-es járatra száll fel. Majdnem minden nap úton van. A buszvezető és az utasok rengeteg örömüket lelik benne. A kutya felszáll, mint minden utas, és a sofőr mögött helyet foglal. Onnan élvezi a kilátást. Természetesen nincsen neki jegye, mégsem büntetik meg őt! Négy megállóval később leszáll és átkel az úton mindig zöld jelzésnél.

Webes Fordítás:
Uszkár bimbi a bortermelés, mint minden kutya, mint lovagolni Ausflüge.Mit különbség BIMBI év óta Bus.Am, mint aki azon a 71-es vonalon Szinte minden nap megy. A busz sofőr és az utasok sok szórakoztató ihm.A kutya emelkedik, mint az összes utas undnimmt egyik a vezető mögött. Élvezi a Aussicht.Onnan természetesen nincs jegy, de soha nem büntették meg! Négy megáll, ő kapja meg, és áthalad az úton, mindig zöld.
14 hozzászólás

rDAVE

12 éve, 1 hónapja és 15 napja

Mit akartok? Majdnem tökéletes... röhögő smiley

válasz erre

Marduk

12 éve, 1 hónapja és 15 napja

Úgy látszik, hogy a scharfes sz-t nem ismeri fel, na nem baj! röhögő smiley

válasz erre
12a(z) 2 -ből
 

kapcsolódó tartalmak

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja