Warhammer40K cosplay tervek, egyéb dolgok

2015. május 05.
25.8611
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
5t3v3nk3 profilja, adatai
5t3v3nk3
Az Istencsászár védelmez!
 Warhammer40K cosplay tervek, egyéb dolgok - 1. képNos, akik ismernek, azok tudják, hogy vannak elborult ötleteim, és terveim, amikből van, ami megvalósul és van, ami nem.

Jelen pillanatban is van egy elborult ötletem, mégpedig Gémer vonatkozása is van jócskán, hisz a következőt találtam ki:
Építenem kell egy Warhammer 40K Nehézpáncélt, mégpedig a sokak által azért ismert űrgárdista páncél variáns, pontosabban a Fekete Templomosok Hadtestének páncélzatát.

Miért írom ezt a blogot? Mert rég írtam, és mert SEGÍTSÉG KELL .

Építsetek nekem egy Black Templar Armort!

Na jó, megépítem én magamnak, viszont az építőanyag problémás dolog. Igyekszek olyan anyagot választani, amivel jól lehet dolgozni, és olcsó is.
A választás a Polietilén alapú szigetelő habra esett, jelenleg ehhez próbálom magam tartani, ezzel azonban van egy bökkenő: a PE szigetelő lap DRÁGA MINT A ... nagyon. Négyzetmétere 4800 HUF körül mozog.

És itt jön a blog igazi célja a képbe.


Warhammer40K cosplay tervek, egyéb dolgok - 2. képSzeretnék mindenkit megkérni, aki elolvasta eddig a blogot, amellett, hogy olvasson tovább, gondolkodjon el, van-e építőipari anyagokkal kerekedő, foglalkozó ismerőse, aki hajlandó lenne segíteni egy agyament terv megvalósításában! Számomra a legoptimálisabb az lenne, ha nagykeráron (vagy, erről álmodni se merek, olcsóbban) sikerülne lebarterezni pár, kb. 6 négyzetméter anyagot. Sőt az is megfelelne, ha lenne hulladék anyag, ott viszont az lenne a kikötés, hogy ne legyen apróra aprítva, szóval olyan fél négyzetméteres darabok legyenek.

A segíteni tudók és szándékozók jelzéseit várom PÜ-ben, kommentben, vagy egyéb helyen.

Eddig tartott a reklám és a H.M.C. (Help My Cosplay), következzen egy kis helyzetjelentés:

A januári gyászos blogom óta (Velünk vagy, GYU!) nem nagyon írtam blogot, azon okból kifolyólag, hogy nem volt se ihlet se kedv, meg azért volt bőven mit írni mégiscsak, teszteltem rendesen, kapargatom a szakma felszínét, remélem, mindenkinek tetszik, ahogy csinálom a dolgot (önbizalom-növelés helye) .

Másik ok, hogy tényleg nem volt ihletem, de hál istennek azért a blogosztály működik, megfogyva, bár de törve nem, születnek jó kis írások, szóval, Konkurencia, itt jövök! :D

Napjaimat a kockulás és a szakvizsgára való készülődés (ahha perszeeee) tölti ki, még mindig DayZ, még mindig DOTA 2 (a LoL-ról lejöttem, mint villanypásztorról a színesfém tolvaj), szóval elég egysíkú a játékrepertoárom, ebbe jócska színt visz a tesztelések fergeteges világa( nem kösz nem kérek több KENYERET!)

Voltam Playiten, sokan láthattatok is, remélem minél kevesebben ismertetek fel, és mivel elkövettem azt a hibát, hogy nem vittem Fényképezőt, nem írok Playites blogot, mert a képeket mindenki szereti, a képmentes blogokat meg nem sokan.
A playit jó volt, Nem volt Sony, ez nem volt jó, és engem nyomasztott a Microszaft egyeduralma kicsit. PlayStation a király, de még egy ideig megmaradok ŐsPécésnek.

Ezúton szeretném közvetíteni a kedves szerkesztők (kollégák) felé azon igényt, mely több ezrek ajkán imaként kél lefekvés előtt: LEGYEN ÚJRA OLVASOTTSÁG(oldalletöltés) SZÁMLÁLÓ a blogoknál és cikkeknél! :D

Ennyi lett volna így hirtelen, ne feledjétek, segítsetek, ha tudtok, és nyilván az építést dokumentálni fogom (igen itt is, blogban), és talán ezen hosszúra nyúlt szünet után megint jövök majd ezzel-azzal a blogjaimban?:D


Warhammer40K cosplay tervek, egyéb dolgok - 3. képA GameChannelért Menetelünk. Félelmet nem ismerünk. Az Istencsászár védelmez!

Pacsi! :D
9 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 2 hónapja és 12 napja

[Tiltott felhasználó!]

zolika1994

6 éve, 2 hónapja és 12 napja

5t3v3nk3 írta:
A papír azért nem játszik, mert az élek mentén élt képez, a PE meg nem, és az jobban csiszolható is, de köszi a tippet, lehet benézek..
Hát az csak az alapot adja, ha leműgyantáztad üvegszálaztad a papírral nem is fogsz találkozni

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 2 hónapja és 13 napja

[Tiltott felhasználó!]

zolika1994

6 éve, 2 hónapja és 13 napja

Kérdezz itt! Én azt javaslom h akár papírból is megcsinálhatod, aztán kikeményíted nagyon röviden szólva. A többiek nagyon segítőkészek a csoportban

Sok sikert a munkához.

válasz erre

zender

6 éve, 2 hónapja és 13 napja

Kitartást a jelmezhez, ez nem lesz egyszerű munka!

válasz erre

wegh

6 éve, 2 hónapja és 13 napja

Sajnos segíteni nem tudok, de lélekben támogatlak Kíváncsi leszek rá, hogy készül egy ilyen cucc. Kitartást!

válasz erre

kpal

6 éve, 2 hónapja és 13 napja

Ez király , a számláló meg ráadás (+1 azt én is hiányolom. )

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 2 hónapja és 13 napja

[Tiltott felhasználó!]

marco

6 éve, 2 hónapja és 14 napja

Látom nem úszom meg ezt a k*rva olvasottság számlálót.

Nekem van nagykerben ismerősöm, legalábbis pár éve még ott volt, dobok neki üzit, hátha.

A kenyérnél sokkal ****abb dolgokat fogok ezentúl adni, hogy érezd, a kenyér nem is volt olyan ****.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaWickedSick profiljamarco profilja