Wargaming kedvelők

2015. február 23.
26.1631
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
unnepdaniel profilja, adatai
unnepdaniel
Sziasztok! Gondoltam létrehozok egy új blogot, Wargaming kedvelők cím alatt! Ide bárki írhat, aki szeretné megosztani a véleményét, megosztani valami újdonságot, információt a játékról! Ide mik kerülhetnek? Modok, amik segítik a játék játszhatóságát, információk újabb patchekről<-->régi patchekről, viták (ez alatt nem azt értem, hogy elküldjük a másikat melegebb éghajlatra, hanem intelligens kulturált módon véleményt nyilvánítani), kérdések a játékkal, tankokkal, minden egyéb dologgal, videókat is megoszthattok különféle csatáitokról, YouTube-os fiókotokról, bejelenthetitek, hogy most kezdődik a streamotok, vagy éppen szakaszozni szeretnétek, itt kereshettek a szakaszhoz embereket! Remélem minden parancsnok érdeklődését felkeltettem ezzel a bloggal, tehát hajrá! Minden kedves Wargaming-est várok! :)
3 hozzászólás

Tommy

9 éve, 10 hónapja és 16 napja

Enge is érdekelne a dolog de ez blog, erre fórumot kell nyitni. Aztán egy egy blogban összefoglalhatod mondjuk hetente a történéseket...

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

9 éve, 10 hónapja és 17 napja

[Tiltott felhasználó!]

VaPe

9 éve, 10 hónapja és 17 napja

Szerintem fórumtémát kellett volna ehhez létrehoznod.mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profilja