War Thunder avagy milyen az élet a magasban

2013. augusztus 18.
43.6711
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
kecso2009 profilja, adatai
kecso2009
Sziasztok, rég nem írtam :D Az oka hogy nincs miről írnom. De most más a helyzet egy pöppet.



War Thunder avagy milyen az élet a magasban - 1. kép




Egy hete kb. hogy unatkoztam és az asztalomat fürkésztem egy olyan játék iránt ami lekötne a következő napokra. Már teljesen elveszett a reményem és arra gondoltam hogy "francba megint mehetek miniclipre, vagy y8-ra" amikor a képernyő bal alsó sarkában észrevettem egy repülő jelet. Ekkor már tudtam mivel kötöm le magam :)

Őszintén szólva ez a játék már 2 hónapja ott "porosodott" az asztalon.
Játszottam.. akarom mondani játszogattam vele de nem sokat. Ne merültem bele.

Aki most azt mondja hogy ez egy Word Of Warplanes copy az nagyban téved. Ellenben a "wow" az egy matchboxharc a WT-hez képest.
Grafikában és realisztikusságban teljesen eltér a 2 játék.(ha valamit rosszul írok azt mondjátok majd meg, mert a "wow"-al nem játszottam csak videókban láttam.) Realisztikusságot arra értem hogy pl.: Ha leszakad a szárnyad és nagyon szerencsés napod van akkor tudsz még tovább repülni, bár a vége ígyis-úgyis "dead" lesz. Hiába vered a fejed a billentyűzetbe akkor sem fogsz tovább repülni törött szárnnyal 1 percig. :D


War Thunder avagy milyen az élet a magasban - 2. kép



Repülők kidolgozottságában is sokkal jobb és szebb, bár testreszabás itt sem nagyon van ránkbízva.
Persze tudunk matricázni, de max. 4 et tudunk felrakni.

Pályákban egy rahedli van, időjárás pedig annál inkább. Van ahol fúj a szél, van ahol nagy vihar van, de akár a hóviharba is belekeveredhetünk.

Nem, nem tudunk átmenni textúrákon szóval akár ha kicsit túl alacsonyan repülünk, éppen elszelhetjük a fát, de sajnos nem a fa járja hanem a szárnyunk..


War Thunder avagy milyen az élet a magasban - 3. kép




Kameranézet is van elég, a repülők pedig nagyon jól ki vannak dolgozva.

Mivel ez Online játék előfordul egy két rammer(szándékosan belédmegy ,ezzel az ő repülője is megsemmisül "nekem virtuális terrorista"), egy- két noob, de ezektől eltekintve remek élményt biztosít.
Klánokba szerveződhetünk, rajokban mehetünk, de akár parancsokat is ki adhatunk rádión keresztül. A játékban voice chat is elérhető:D
Ha már klán, akkor ajánlom ezt a közösséget (ha kezdő vagy ha nem, bárkit befogadunk, mi vagyunk magyarország egyik legnagyobb WT klánja) 101 Puma a neve, játékban úgy csatlakozhattok:Menu-Squadrons-keresőbe:Puma-és ott valamelyikbe csatlakoztok.(ajánlatos először felmenni ts-re. Ts-ünk: ts3.warthunder.hu:9989

Itt bármikor ráírhattok egy emberre, segít nektek:)
Ez a leírás a játékról egy alap ismertető volt, a játék korántsem ilyen egyszerű :) Megvan mindennek a taktikája, de aki ügyes az hamar belejön :) Aki szereti a szimulátorokat annak ez a játék akár a kedvence is lehet :) Nem unalmas, nem lehet megunni. Ha esetleg valamit rosszul írtam, vagy helytelen a tudásom akkor nyugodtan írjátok kommentbe:)
Köszönöm a figyelmet :)
6 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 9 napja

Szerintem én maximum csak időtöltésből repkednék, ilyen légi csatákhoz tuti rettentő béna volnék.

válasz erre

Vendég

11 éve, 6 hónapja és 10 napja

richie8 írta:
Szép blog lett, alapjáraton imádom a repülőszimulátorokat, régebbi játékokkal, avagy retro-kkal sokat nyomtam, azóta csak a HAWX az ami bejött. De ezt érdemes lesz kipróbálnom. mosolygó smiley
Richie: Az a kúl, hogy ezt a játékod úgy tolod ahogy akarod. Ha kell csak egy mészárlós shooterként (Arcade Battle), ha realisztikuabb csata kell akkor az is van (Hostorical Battle), ha hardcore szim-es vagy, akkor meg Full Real Battle.

Az a gond, hogy még béta, és sajnos ez is orosz játék, dehát nagyon zsír ha hozzászoktál.

PLusz, hogy remekül optimalizált a játék... ellenben a WoWP-vel.

válasz erre

marco

11 éve, 6 hónapja és 10 napja

Repülős játékokat nem annyira csipem, a blog viszont kesztyűt érdemel!mosolygó smiley

válasz erre

richie8

11 éve, 6 hónapja és 10 napja

Szép blog lett, alapjáraton imádom a repülőszimulátorokat, régebbi játékokkal, avagy retro-kkal sokat nyomtam, azóta csak a HAWX az ami bejött. De ezt érdemes lesz kipróbálnom. mosolygó smiley

válasz erre

jerike

11 éve, 6 hónapja és 10 napja

Szeretem is ezt a játékot

válasz erre

kecso2009

11 éve, 6 hónapja és 10 napja

A keresőbe Pumát kell írni röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profilja