Videó

2013. augusztus 27.
40.9651
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
edem01 profilja, adatai
edem01
Nézzétek meg a 2 éve rendezett "extrém sport rendezvényt" amit videóztam igyekeztem sokat megmutatni belőle, de fény hiába sajnos elég gyér volt a kínálat! Élvezzétek és nézzétek! :)
Elég rég készült, csak egy Fuji kamerával, elég kis teljesítmény, de egész jól kivhető. Az esemény nagyon jó volt, senki sem unatkozott, nagyon látványosak és ügyesek voltak a fellépők. Sőt, volt aki törött kézzel ugrott 3x is egy előre szaltót egy kis rámpáról, egy gördeszkához hasonlító deszkával. Respect neki! Továbbá felléptek Táncos lányok is, akik szintén nagyon ügyesek voltak, jól mozogtak és szexyk is :D

Ez mind a Dunacenter-ben zajlott, egy akkor még kiadatlan helységben, ez látszik a videón is, amin úgy nézki mintha valami világháborús raktárban jártunk volna, a fényt 1db 4lámpás reflektor biztosította az egész teremben, + az ajtókon beszúrődő fény, ami ugyan csak nem mondható soknak! :)
3 hozzászólás

edem01

6 éve, 1 hónapja és 21 napja

Nos, mivel kb 20 perce vagyok tag az oldalon, úgy érzem ez elnézhető.

válasz erre

marco

6 éve, 1 hónapja és 21 napja

Frankón nem értem hogy nem lehet rendesen beilleszteni egy iframe-et. Javítottam.

válasz erre

edem01

6 éve, 1 hónapja és 21 napja

sajnos a beágyazás nem lett jó, és még nem találtam meg hogy lehet javítani, addig is itt van a link, másoljátok be felülre, Üdv!

https://vimeo.com/16499580

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja