Videó

2013. augusztus 27.
41.2521
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
edem01 profilja, adatai
edem01
Nézzétek meg a 2 éve rendezett "extrém sport rendezvényt" amit videóztam igyekeztem sokat megmutatni belőle, de fény hiába sajnos elég gyér volt a kínálat! Élvezzétek és nézzétek! :)




Elég rég készült, csak egy Fuji kamerával, elég kis teljesítmény, de egész jól kivhető. Az esemény nagyon jó volt, senki sem unatkozott, nagyon látványosak és ügyesek voltak a fellépők. Sőt, volt aki törött kézzel ugrott 3x is egy előre szaltót egy kis rámpáról, egy gördeszkához hasonlító deszkával. Respect neki! Továbbá felléptek Táncos lányok is, akik szintén nagyon ügyesek voltak, jól mozogtak és szexyk is :D

Ez mind a Dunacenter-ben zajlott, egy akkor még kiadatlan helységben, ez látszik a videón is, amin úgy nézki mintha valami világháborús raktárban jártunk volna, a fényt 1db 4lámpás reflektor biztosította az egész teremben, + az ajtókon beszúrődő fény, ami ugyan csak nem mondható soknak! :)
3 hozzászólás

edem01

11 éve, 6 hónapja és 24 napja

Nos, mivel kb 20 perce vagyok tag az oldalon, úgy érzem ez elnézhető.

válasz erre

marco

11 éve, 6 hónapja és 24 napja

Frankón nem értem hogy nem lehet rendesen beilleszteni egy iframe-et. Javítottam.

válasz erre

edem01

11 éve, 6 hónapja és 24 napja

sajnos a beágyazás nem lett jó, és még nem találtam meg hogy lehet javítani, addig is itt van a link, másoljátok be felülre, Üdv! mosolygó smiley

https://vimeo.com/16499580

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja