Vélemény:Dayz Standalone

2014. január 16.
45.2801
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Couretto profilja, adatai
Couretto
Saját véleményem és értékelésem a játékról :D


Gondolom nem egy ember ismeri közületek az Arma 2 dayz modot, ha nem akkor egy kicsit lentebb még írok róla. Ennek a modnak a híressége miatt adták ki a Infestation: Survivor Stories(régebben Warz volt a neve) nevű játékot ami eleinte jónak tűnt de rá kellett jönnöm hogy egy bughalmaz az egész játék úgy ahogy van. Most nemrégiben pedig kiadták a Dayz Standalone-t... hát én annyira már nem fűztem sok reményt ehhez a játékhoz. (mivel a infestationt amint kiadták azonnal megvettem)


Vélemény:Dayz Standalone - 1. képPersze még csak mindössze 4 órát játszottam a játékkal és szerintem realisztikusabb mint a sima dayz 1-2 dologtól eltekintve(alfa miatt) mivel nem úgy van, hogy jéé egy családi ház hmm... be kéne nézni hátha van valami, jééé egy mesterlövész puska. Na jó azért az armásba se mindig így volt de azért nem egyszer találtam egyszerű házba snipert.
Hát őszintén ahhoz képest hogy elég kezdeti stádiumban van a grafika szempontjából elég korrekt és szépen kidolgozott.
Csak és csak akkor vegye meg valaki ha tényleg elfogadja a tényt, hogy ez még nincs kész!


Vélemény:Dayz Standalone - 2. képTörténet ügyileg nagyon nem érdekelt még nem hiszem hogy van valami jelentősebb ebben majd talán később valamit kerítenek hozzá. Az viszont egy kicsit szíven ütött amikor megláttam hogy alsógatyában rohangáló emberkék egymást kergetik :D.(Lehetőleg ha valaki megveszi a játékot akkor vegye fel a gatyát ha már alapból van.. köszi)


Vélemény:Dayz Standalone - 3. képAz Arma 2 dayz mod szerintem egész jó volt bár rengeteg hibája volt, optimalizálása közelített a nullához és a zombik gyorsabban futnak mint Usain Bolt, de mivel ez nem egy új játék ezért elfogadtam ezen hibáit.
(ha tehetitek játszatok vele mielőtt elkezdenétek a Standaloneval játszani mert úgy sokkal jobban átláthatóbb lesz az egész játék is)


Vélemény:Dayz Standalone - 4. képŐszintén ha engem kérdeztek én eddig egy 7.6/10-et adnék a játéknak mivel grafikailag szép, animációk nem rosszak, itemek elmennek(bár nincs sok belőlük) és nem utolsó sorban kétszer értelmesebb mint az Infestation.
5 hozzászólás

LolZ

9 éve, 22 napja

Én mindenképpen meg fogom venni ha teljes játék lesz.Addig én nem veszem,mert elvileg most is csak annak kellene aki segít jelenteni a hibákat.

válasz erre

Couretto

9 éve, 23 napja

Hát hasonló csak jobb a grafikája

válasz erre

Ace2

9 éve, 23 napja

Ez ilye 7days to die stílusú játék?

válasz erre

Vendég

9 éve, 23 napja

Jó kis leírás

válasz erre

Vendég

9 éve, 23 napja

Még nem próbáltam ki...

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaM.O.R.P.H. profilja