Végigjátszva: Saints Row: The Third

2013. szeptember 21.
42.3721
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
DaNyEE profilja, adatai
DaNyEE
A Saints Row széria érdekes életutat járt be. A széria első két részét nem magasztalták fel túlzottan, inkább a középszerűség csapdájába estek. A harmadik epizód valamiben más volt. Ez már nem csupán egy bandaháborúkról szóló GTA klón volt, hanem egy elborult, és rendkívül hangulatos, vicces sandbox játék.



Végigjátszva: Saints Row: The Third - 1. kép



A Saints Row: The Third egy sandbox játék, amelyben a Third Street Saints banda vezetőjét irányítjuk.
A játék egy bankrablással kezdődik, itt neki állhatunk szokni a harcrendszert, valamint nézhetjük, hogy mennyire tojik karakterünk a fizika törvényeire. A küldetés után megalkothatjuk saját karakterünket, vagy tölthetünk is le már megtervezett karaktereket. A karakterkészítés részletes. orrhossz, arc szélesség, stb.
Nem sokkal a karakteralkotás után rajtunk üt a Szindikátusnak nevezett bűnszövetkezet, akik ki jelentik, hogy a Saints-nek itt befellegzett. Persze stílusosan megszökünk, és elkezdhetünk tervezni a Szindikátus ellen.
Tehát a feladatunk kiiktatni a szindikátus vezetőjét, valamint megszerezni a tejhatalmat Steelport (a város) felett.


Végigjátszva: Saints Row: The Third - 2. kép



A játék grafikájáért a CTG Engine felel. A grafikáról nem lehet sok mindent mondani. Az egyes látványelemek nem érik el a GTA IV színvonalat sem. igaz a GTA IV gyönyörű játék 2009-hez képest, de egy 2011-es játéktól szerintem elvárható, hogy ezt a színvonalat megugorja.
Igaz, hogy a játékban található fényeffektek egész szépen kidolgozottak, de szerintem a grafikán még dolgozhattak volna.
A hangokkal nincs baj. A fegyverek hangjai jól sikerültek, nincs ceruza pattogtatás fílingje.


Végigjátszva: Saints Row: The Third - 3. kép



A kis virtuális játszóterünkön sok mindennel elüthetjük az időnket.
Tuningolhatjuk járműveinket, vehetünk magunknak ruhákat, fegyvereket.
A fegyvereinket fejleszthetjük is a hatékonyság növelésének érdekében (pl. SMG-vel felgyújthatjuk a célpontjainkat, stb.).
Ezen kívül vannak különböző elmebeteg activity-k (Tank Mayhem, Fegyveres Mayhem, Genki: Egy kis szobacsoportban csapdákat kerülgetve pontokért gyilkolás, stb). Valamint még ingatlanokat is vásárolhatunk. Az ingatlanokért és az Activityk-ért extra bevételt és területet kapunk Steelportban. Pénzt a telefonunk segítségével tudjuk átutalni a számlánkra.
Telefonunkból érhetünk el mindent. Itt indíthatjuk el a küldetéseinket, itt találjuk a térképet, valamint telefonunkkal hívjuk a bandánkat, ha erősítésre van szükségünk.
A játékban kapunk Respect pontokat. ha egy adott mennyiség összejön ezekből szintet lépünk. szintenként nyílnak meg új fejlesztések (robbanások kevesebbet sebeznek, több életünk van, lőszermennyiség növelés, banda fejlesztés, stb.), amiket pénzből fejleszthetünk.


Végigjátszva: Saints Row: The Third - 4. kép



A játékban található karakterek egyénisége nincs jól kidolgozva. Lényegében a karaktereket csak hülyeségük alapján fogjuk beazonosítani. Az én kedvencem Zimos, aki egy autotune mikrofont használó strici. Tőle kapott küldetések után gyakran fogtam a fejemet, miközben szakadtam a nevetéstől. A játék rendkívül jól adagolja a humort. Küldetések során is sok vicces beszólás hangzik el. Vannak olyan pillanatai a játéknak, amire biztos, hogy nem számít a játékos, épp ezért, nem fogok kiírni ilyeneket, ha esetleg valaki még csak fontolgatja a kipróbálást.
Tömören: A Saints Rot: The Third egy nagyszerű alkotás. Remek humorral, hangulattal. A játékmenet is jól van megvalósítva.
Szóval szerintem aki nyitott egy "kis" bolondságra, annak tökéletes kikapcsolódás a Saints Row: The Third.
A játék 20 Euró-ért beszerezhető a Steamen, szóval aki nem csapott még le rá, az tegye meg most. Nem fogjátok megbánni.
Köszönöm, hogy elolvastad :D
4 hozzászólás

AngryKnight

11 éve, 5 hónapja és 3 napja

én most 75°%-on állok röhögő smiley

válasz erre

PaulMarloW

11 éve, 5 hónapja és 3 napja

A 2. részhez képest ez a 2 új (3-4) mint poénban mint játékélményben alul maradtak részemről.Egy baj van a 2. résszel hogy a pc portja nagyon gyatra.És semmi javítás nincs hozzá.

válasz erre

DaNyEE

11 éve, 5 hónapja és 5 napja

marco írta:
Az egyetlen SR ami kimaradt nekem.mosolygó smiley
Az első két részről hogy vélekedsz? Nekem azok maradtak ki.

válasz erre

marco

11 éve, 5 hónapja és 5 napja

Az egyetlen SR ami kimaradt nekem.mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja