Vége

2016. augusztus 09.
26.2121
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Bartek55 profilja, adatai
Bartek55
A faállvány hirtelen recsegni kezdett alattam.


Megjelent a régi zsúpház, ahol felnőttem. Akármerre nézek csak a véget nem érő búza tenger hullámzását látom. Csak egy szokásos tavaszi hétköznap, apám a malomban dolgozik, anyám pedig éppen a lovat szerszámolja fel. Éhes vagyok, de alig érem fel az asztalt, hiszen még öt sem múltam. Nagy erőfeszítések által elértem az almáskosarat.

Éppen az almát ettem mikor megláttam, hogy rohan felém valaki. Felcsatoltam kardom ellenséget gyanítván. Csak az istállós fiú volt az, üzenetet hozott. Egy levelet nyújtott át. Besoroztak a hadseregbe. Felálltam és a király a bal vállamhoz is hozzáérintette díszes, aranyveretes kardját. Legszebb nyár volt mind közül.

A kardommal levágtam a hitvány bitangot. 5 éve folyt a háború. Családom és barátaim mind meghaltak a fosztogatásokban. A városban az éhínség miatt a lakosok egymást gyilkolják. A lehulló levelek árnyékában bujkálva töltöm napjaimat. Más ember lettem. Nem gondoltam volna, hogy ennyi mindenre fogok emlékezni. Csodálatos életem volt. Sok szörnyűséget tettem, de még helyrehozhatom.

Mintha egy másodperc alatt egy évet öregedtem volna. Hirtelen mintha fejbe vágtak volna, észhez tértem. Újra érzem a csontig maró fagyot, a lenge vászon inget magamon és a tömeg éljenzését és üvöltését.

Zuhanok. Ordítanék a fájdalomtól, de a kötél nem engedi. Meglátom a fehérséget.
4 hozzászólás

5t3v3nk3

3 éve, 11 hónapja és 16 napja

Akasztás zajlik?

válasz erre

bekecs

3 éve, 11 hónapja és 16 napja

Hú de komoly kis szösszenet ez itt! Nem semmi, van tehetséged.

válasz erre

Bartek55

3 éve, 11 hónapja és 16 napja

Igen, köszönöm szépen

válasz erre

Eltohn

3 éve, 11 hónapja és 17 napja

Uhh ez nagyon kemény! Kegyetlen jó írás.

Tényleg te írtad Bartek55?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaMonyo profiljagery1113 profiljaGamePlay profilja5t3v3nk3 profilja