Újabb rajz-pakk

2013. január 19.
42.5781
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Dorcika profilja, adatai
Dorcika
Nem is tudom már, mikor volt az, amikor utoljára osztottam meg a saját rajzaimról szóló blogomat, ezért ideje már folytatnom, akkor is, ha ezt csak hébe-hóba teszem meg. A régi rajzaimhoz képest talán fejlődtem, a képeim pár fokkal látványosabbak lettek, több lett az effektezés, a karaktereket mintha finomabban rajzolnám meg, de az is lehetséges, hogy ez csak egy aktuális stílus kérdése, amely természetesen a későbbiekben változhat. Persze sokat kell még fejlődnöm és tanulnom e téren is, de szerencsére van, aki segít. Remélhetőleg sikerül kihoznom a legjobb teljesítményemet, bár bevallom, ezekkel a rajzokkal sem foglalkoztam sokat, ráadásul egy kissé amatőr képszerkesztő programmal készítettem őket. A komolyabb effektezések persze már egy profibb szerkesztőprogrammal születtek meg. A karakterek nem igazán változtak, bár a régi rajzgyűjteményem igen változatos volt (ezeket ti itt még nem láttátok).

Kíváncsi vagyok a véleményetekre, észrevételeitekre, szívesen fogadom a kritikát, bármilyen jellegű is legyen!

Újabb rajz-pakk - 1. kép


Újabb rajz-pakk - 2. kép


Újabb rajz-pakk - 3. kép


Újabb rajz-pakk - 4. kép


Újabb rajz-pakk - 5. kép


Újabb rajz-pakk - 6. kép


Újabb rajz-pakk - 7. kép


Újabb rajz-pakk - 8. kép

32 hozzászólás

Vendég

8 éve, 1 hónapja és 6 napja

Nagyon tehetséges vagy!

válasz erre

Vendég

8 éve, 3 hónapja és 11 napja

Nagyon profi!!

válasz erre

Vendég

8 éve, 5 hónapja és 4 napja

Nagyon jó rajzok!!

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

8 éve, 5 hónapja és 5 napja

[Tiltott felhasználó!]

Braddock

8 éve, 5 hónapja és 5 napja

Nagyon jó rajzok!

válasz erre

Raiden

8 éve, 5 hónapja és 5 napja

Dorcika írta:
Nekem nem áll szándékomban kirekeszteni senkit (kivéve akit rühellek ), shadeval pl. semmi bajom nincs az előző hozzászólásomtól függetlenül. Csupán csak picit kiborult a bili, ahogy azt te is írtad.
Nekem sem állt szándékomban eltúlozni a dolgokat,talán helytelenül fogalmaztam,és ezért tűnik úgy hogy mintha errefelé (kirekesztés..stb)lett volna kihegyezve ez a kis "bilitologatás".. Csak gondoltam,összekötöm a kellemest a hasznossal,és általában kifejtem a gondolataim a mostanság zajló dolgokról,már ami az emberi kapcsolatokat illeti.Tudom hogy hirtelen vagy,de ahogy jött úgy megy is a haragod.
Te meg tudod hogy én szeretem eljátszani,a nagy öreget aki mindent tud..
Még azért annyit hozzáfűznék,hogy semleges viszonyban vagyok veled is,és Shade sem mondható "kebel cimborámnak".Tehát pártatlan vagyok.Shade kiborult kicsit,és nem hiszem hogy pont te voltál az oka egyértelműen,vagy a népszerűséged.Nehéz 30-40 éves aggyal értelmezni,hogy mikor ki,mit gondol komolyan,vagy sem.
Amit írtam pedig lehet hogy nem arat osztatlan sikert,dehát ez van,majd feldolgozom talán..

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

8 éve, 5 hónapja és 5 napja

[Tiltott felhasználó!]

[Tiltott felhasználó!]

8 éve, 5 hónapja és 5 napja

[Tiltott felhasználó!]

Raiden

8 éve, 5 hónapja és 6 napja

Ez egy közösség,és mind a részei vagyunk.Nem tesz jót ha széthúzás van,és kirekesztés,pusztán az eltérő gondolkodásból fakadó véleménykülönbség miatt.
Mindenkinek,így nekem is kell(ene) tartanom magam az íratlan szabályokhoz,amik segítik a békében egymás mellett létezést.Ezen szabályok mindenkori betartása nagy erény,de a megbocsájtás,és megértés is az.Az ember követ el hibát,mivel nem csak a külvilággal kell "megkűzdeni",hanem a belsőből fakadó kétkedéssel,és sorolhatnám még hosszan még mikkel,de szerintem mindenki érti így is miről van szó.Ezért ritkán még jó magam sem tudom elkerülni a hasonló helyzeteket,néha nekem is kiborul a "bili",ahogy nálad is Dorci.És Shade is ember,tehát neki is jár a megértés ahogy neked,nekem,nekünk.Kioktatás,és eltaszítás helyett inkább az elfogadás,és megértés kell hogy érvényesüljön mert egy ember nem ember.És Shade is ugyanolyan értékes közösségi szinten mint bármelyikünk,nélküle kevesebb lenne az oldal.Az élet sajnos néha rövidtávon igazságtalannak tűnik,ezért ha az ember nem kap kellő figyelmet kellő időben,akkor lehet számítani hasonló dolgokra bárki részéről,na éppen ez a közösség erőssége.Odafigyelni a másikra picit,és segíteni,ha úgy látjuk hogy szükséges.Ha ez sikerül,megszűnnek a hasonló atrocitások kiváltó ok híján.Sajnos az egymásra nem odafigyelés már szinte életformává nőtte ki magát,és ha nem teszünk semmit ellene,bennünket is elnyel az érdektelenség,és az önzőség.A végén nem emberi lények leszünk csak egymásra mutogató torzók..Én nem szeretnék ilyen világban élni,és szerintem senki,de tenni is kellene ami csakis közös összefogással sikerülhet.Szomorúan tapasztalom,hogy míg engem 35 évesen sem tudott megfertőzni a körülöttem lévő helytelen értékrend-felfogás,addig már az utánam következő generáció,már szinte automatikusan átvette ezt a romboló,és önpusztító életszemléletet.Az a valami,vagy valaki,ami ezt táplálja csak úgy győzhet,ha szétválasztja az embereket egymástól,ahogyan látom ez a folyamat zajlik évek óta,és egyre gyorsuló iramban tol minket a szakadékba.Tehát ez a történet,nem rólad és Shade-ről szól,hanem rólunk.Ha nem teszünk semmit,előbb-utóbb el fog tűnni ez a közösség is amire eddig olyan büszkék voltunk...

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

8 éve, 5 hónapja és 6 napja

[Tiltott felhasználó!]

marco

8 éve, 5 hónapja és 6 napja

Aaaaaazzzigggeeeeeeen! Kesztyű.

válasz erre

Marduk

8 éve, 5 hónapja és 6 napja

Én csak azt tudom mondani erre, hogy Shade rendkívüli mértékben szégyellheti magát, hogy a féltékenységéből kifolyólag hamis következtetéseket von le.

A képek meg nagyon jók Dorina, és ne hallgass senkire, aki csak megpróbál visszahúzni téged!

válasz erre
123a(z) 3 -ből

kapcsolódó tartalmak

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljamarco profiljapetya1990 profiljaM.O.R.P.H. profilja