Trackmania Nations Forever Bevezetés 2 rész

2014. január 03.
41.4141
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
kecso2009 profilja, adatai
kecso2009

Trackmania Nations Forever Bevezetés 2 rész - 1. kép


Sziasztok, ezen az estén éppen egy meccs között a húzós köreim kipihenése képen úgy gondoltam írom a sorozatom következő részét..

Nos előző blogomban beszámoltam a kezdetekről, hogy is kezdte a Trackmania, és hol van most. Most már ráállok a témára de nem rögtön csapok bele a habba. Először is információt és egy kis segítséget szeretnék adni a játékhoz. Nos ha letöltöttétek a játékot és jó verziót töltöttetek be akkor valószínű egy elindul és egy zöld hátérrel bejövő loginoló képet kaptok:D Ha ez van akkor minden zsír. Nos ha nem akkor valószínű hogy rossz verziót szedtetek le a netről..Ami lehetetlen mert jó linket adtam meg. Na de mind 1 :D
Ha rendelkeztek accountal a ManiaPlanetre akkor bejelentkeztek, ha nem akkor a játékban tudtok a register fülnél regisztrálni.

Ha mindez meg van akkor mondok egy két infót.
Bal oldalt megjelenik a menü, középső részen pedig a hírek.(Milyen kupák vannak, magyar fórum ha a magyarországot választottad a contuiresnél a regisztrációban.

A menüben fentről lefelé ezeket látod:
-Önálló játék:Ez a TNF(rövidítsük így) offline,singleplayer módja ahol 5 féle nehézségi szint érhető el. Fehér,Zöld,Kék,Piros,Fekete.(értelem szerint a Fehér a legkönnyebb fekete a legnehezebb..)Utána még van egy Tallózás fül, ott az esetleges mappába rakott,netről leszedett pályákat tölthetitek be,ha van olyan de ti nem az offline részért vagytok TNF en hanem azért hogy Világranglistán a top 10 be kerüljetek ;) Érdemes teljesen kezdőknek végig csinálni mert ott a játékról kis tapasztalatot szerzetek.
-Online játék: Nos ti ezért vagytok itt, ezért telepítettétek. Itt csatlakozhattok szerverre ha minden jó.
1.Ajánlott:Itt a rankotoknak megfelelő szervereket dobja ki nektek.Tulajdonképpen amit a játék ajánl nektek.
2.Kedvencek:Itt ha a szerveren vagy egy ilyen kis szív alakú Add Favorite fülre kattintva hozzá adhatjátok a kedvencekhez.
3.Mind: Itt szortírozhattok az összes szerver közül. Ha van szeró amit ismertek és fel akartok rá menni akkor a nagyító jelre kattintva megkereshetitek azt.
4.Rangok:Ezen a fülön az országok világranglista szerinti besorolását, és a playerek besorolását láthatjátok.(LP szerint van besorolva) Jelenleg az országok között Magyarország a 4. helyen áll de megsúgom hogy nem hiába beszéltem én player csökkenésről. Kb. 2 éve még a Világranglistát URALTA Magyarország. Magyarul az ELSŐ helyen álltunk :(
Sajnos ma már leromlottunk és eltávoztak profik, és szétoszlottak csapatok. Jelenleg az UFO-team Magyarország egyik legnagyobb és stabilabb csapata..De ez a team inkább offroad, magyarul rally és dirty pályákon versenyzik. Sima versenypályás csapatról én nem tudok..
5.A létrehoz fülön szervert tudsz készíteni de ezt én sem tudom annyira.
-Party játék: Lan játékot hozhattok létre, esetleg osztott képernyőn játszhattok..
-Böngésző:itt a játékban található klánok oldalait nyitja meg böngésző formájában.. Ha van United acountotok (magyarul nem free verzióban játszotok) teljesen magyarul:Megvettétek a Trackmania Uniteds Forevert ami a játék turbózott fajtája, új típusokkal, versenyekkel, módokkal..
A free account amit én is és valószínűleg aki játszik az is használ néhány hátrányyal jár de amíg nem űzitek eléggé mélyen a "szakmát" addig felesleges megvenni.. Csak extrákat ad.
-Szerkesztő: Itt a játékbeli autótokat átfesthetitek, matricákat rakhattok rá.. És persze itt készíthetitek el saját pályátokat.
-Profil: Itt szerkesztheted a neved,a duda hangját is állíthatod, és látod az adatokat a felhasználódról.

Nos amiket most felsoroltam a játék kis töredéke, ez még csak a külső rész a menü jellemzése :) Második rész remélem tetszett és aki el akarja kezdeni annak bátran ajánlom :)
4 hozzászólás

Couretto

6 éve, 2 hónapja és 19 napja

Énis sokat játszottam vele régen nagyon szerettem

válasz erre

kecso2009

6 éve, 3 hónapja és 10 napja

Igen az új verzió a Stadium sokat változott. Mind grafikailag, mind pedig játékélményben. Pl.:Más az autó hangja, bekerültek a map közbeni pódium emelvények, dirt es playereknek pedig a föld alatti részek is(bele van vágva a földbe)
És a nagyobb klánok és a bajnokságok is azon vannak már. Szóval aki kicsit komolyabban tolja a TM et és régen Nationsozott annak érdemes megvenni a Stadiumot. 3100 Ft-ért vettem tegnap, nem nagy ár..

válasz erre

Vendég

6 éve, 3 hónapja és 11 napja

Régen mennyit játszottam vele...

Új verziót viszont még nem próbáltam ki. Sokat változott?

válasz erre

Vendég

6 éve, 3 hónapja és 11 napja

Elkezdett érdekelni ez a game!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljagery1113 profilja