Trackmania Nations Forever Kezdetek 1 rész

2014. január 02.
42.0211
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
kecso2009 profilja, adatai
kecso2009

Trackmania Nations Forever  Kezdetek 1 rész - 2. kép

Sziasztok, először is Boldog Új évet kívánnék mindenkinek:D Remélem mindenki kijózanodott, kipihente magát, megette a "lencsefőzelék, és a malachusi adagját":D Na jó nem húzom az időt.. Ezzel belevágnék a 2014-es blogolásba, és hát tegnap még mondtam steven nek hogy én nem nem csinálok sorozatot.


Véglis lehet ez nem annyira tekinthető annak, inkább tekintsétek segítő, ajánló, bemutató blogsorozatnak.
Hogy mi is a témája?
Mint a cím is mutatja a Trackmania azon belül a Trackmania Nations Forever.

2007.Karácsony.. Mit hozott a jézuska? Akkoriban mindíg kértem szüleimtől egy PC játékot mert akkor szerény koromra visszatekintve még kicsi voltam és hát akkor még jött a "Jézuska"(Remélem tudja mindenki az igazat:O Nem én szeretnék életrevaló csalódást okozni:D)

Nos hát a fa alatt a Trackmania legelső részét tekinthettem. Nem ismertem csak annyit tudtam hogy autós játék, mivel az elején pöpec járgányok állnak.


Trackmania Nations Forever  Kezdetek 1 rész - 1. kép

Nagyon sokat toltam vele, egyik kedvencem volt.Hogy miért is olyan különleges? A Trackmania tulajdonképpen egy "Stuntjáték" (a stunt az hasonlítható kaszkadőrösködéshez, mindenféle ugartó, hurkok meg nagy ugratás, gyorsaság..stb) ahol pályákat mi magunk is elkészíthatjük. Online pedig mások pályáin mehetünk amiket profik , rosszabb esetben kezdők készítenek.. Későbbiekben erről beszélni fogok de isten ments hogy egy kezdő pályáján végigmenj... Nos igen itt még megtalálható a Rally,a Canyon elődje, és a Terep(téli) kiadásban:D

Nos ez volt régen, majd olyan 2010-ben leszedtem az internetről ingyenesen letölthető Trackmania Nations Forevert.

Erről a játékról tudni kell hogy hasonló mint az elődje kivéve annyit hogy itt már csak egy úgymond Stadionban kell versenyezni, egy fajta kocsival.A jó az hogy baromi sok pályaelem van és ingyenesen játszható online.Régen nagyon menő játék volt ugyanúgy volt benne világbajnok,szuper klánok, bajnokságok.. Te mióta megjelent a Trackmania Uniteds Forever ennek turbózott de szarabb változata azóta a Nationsosok aránya kissé redukálódott... Ennek az az oka hogy a "pro"-k mind átmentek az újabb változatra, és aki jobban szerette a játékot az is.

Magyarul csak a kezdők,és azok akik sose adnak ki pénzt játékért típusú emberek maradtak Nationson..Sajnos ma már nincsenek annyian mint régen kb. 1 éve.. Persze most is játszanak de kevesebben egy kicsit. De a játékélmény még mindíg a maximumot hozza. Csak tudni kell játszani, hiszen ez nem olyan könnyű ha egy kicsit el is akarsz érni valamit és nem csak a 6 millió rankban akarsz feküdni, és mindíg olyan szerón játszani ahol nem kapsz lp-t.(lp a játékbeli rankot határozza meg.Minél több van annál előrébb kerülsz).

Taktikája van a játéknak, sokat kell gyakorolni hogy előre juss, és aki nagy "Stunternek nevezte magát GTA-MTA,vagy sa-mp-n az most szerintem le is törölheti magáról ezt a címet. Az ami azon a játékon van az nem stunt, ha stuntra vágysz akkor Trackmaniazz vagy különben ne is ejtsd ki ezt a szót!
Azért készítem ezt a sorozatot hogy aki elkezdi a játékot, vagy már játszik és nem tud előre haladni annak segítsek. Eleinte bemutatam a játékot.
Ezt erről az oldalről tölthetitek le a FREE TM1 DOWNLOAD-ra kattintva:
Kattints ide

A Free TM2 Download a kíváncsiaknak elmondom: Az mivel a Trackmania 10 éves ezért az új Trackmaniakat a Canyon,Valley,Stadium-ot ingyen kipróbálhatjátok egy időre. De ezt nem örökre szedhetitek le. Kipróbálhatjátok azt is de ha ti versenyezni akartok igazán és valamik akartok lenni Trackmaniaban akkor a Nations Forevert ajánlom..

Egyelőre ennyi lenne az első rész, mindenkinek ajánlom aki szeret ugratni,megszabhatatlan sebességgel menni(nekem 800 km/h volt a rekordom FullSpeeden,erről is beszélek majd):D és egy jót szórakozni.

Köszönöm a figyelmet :)
8 hozzászólás

Couretto

11 éve, 1 hónapja és 12 napja

Már sajnos unalmas

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 2 hónapja és 7 napja

[Tiltott felhasználó!]

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 2 hónapja és 7 napja

[Tiltott felhasználó!]

Fáraó

11 éve, 2 hónapja és 7 napja

Régen én is játszottam vele sokat, lehet most is elkezdem röhögő smiley

Amúgy a játékélmény tényleg nagyon ott van a trackmania játékoknál, és nem felejtkeznék el a kis gépigényről sem, mindazok mellett hogy a grafikája igen is tetszetős. röhögő smiley

válasz erre

kecso2009

11 éve, 2 hónapja és 8 napja

Hát igen vannak ilyen pályák ezeket kerülni kell de majd azt is leírom melyik szerverekre érdemes felmenni

válasz erre

PaulMarloW

11 éve, 2 hónapja és 8 napja

Akárhányszor nekiestem ennek a játéknak mindig felhúztam magam az írányíthatóságán és azon hogy átláthatatlan pályákat csinálnak a népek.

De a cikkért ment egy + .

válasz erre

kecso2009

11 éve, 2 hónapja és 8 napja

Köszi, és bocsi röhögő smiley

válasz erre

marco

11 éve, 2 hónapja és 8 napja

Linket javítottam. Legközelebb figyelj pls, mer galibát tud okozni.

Tudom, tudom, szerkesztés. Készül.röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja