Történet álom meg fantáziám alapján

2010. május 17.
45.8371
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Hori a (hun) profilja, adatai
Hori a (hun)
Sziasztok! Shade fura álmos blogjára nekem is jött egy kicsit hasonló álmom amit felturbóztam, hogy azé mégse hasonlítson, de több részlet legyen benne, mint magában az álomban.


Éltem az életemet PC és egyéb game nélkül. Egyszer csak kapok egy levelet a postán, amiben az áll;
ÜDvözöljük - ebből már gondoltam, hogy microsoftos, mert hát ők szoktak üdvözölgetni ráadásul elírták -
Ön is unja már a számítógépek lassúságát?
Nem bírja kivárni míg betölti ezt a weboldalt, vagy mapot?
Hát akkor megvan a megoldása! Töltse le az internetről, rendelje meg postán, másolja le a főnökétől vagy bármi módon hozzájuthat, mert ingyenes. Ez egy operációs rendszer! A félix. UNIX alapú rendszere blablablablabla...

Meguntam az olvasását, de tudtam, hogy nem szabad csak úgy elhagynom ezt a lapot, mert elfelejtem mi volt rajta. Így hát magammal vittem az iskolába, boltba, ahova mentem. Hazaértem és akkor észrevettem, hogy valami van a zsebembé és nyomja a vesémet. Nem tudtam elképzelni, hogy hogyan nyomhatja egy olyan dolog a vesémet, ami bennem sincs és még a medence csontomig sem ér fel. Ezen gondolodtam fél órát [máris veszítve az időből]. Aztán kivettem a zsebembő és enyhült fájdalmam, mert algoflexet vettem be. Megint elolvastam ugyanaddig jutva. Rákerestem hát neten és egy fél ikszet írtam be, sajna eredménytelen keresés lett.

Azután beírtam, hogy félix és megtalálta és szinte linux gyorsasággal felraktam a rendszert és boldogságban fürödtem. Azért fürödtem boldogságban, mert nagyon boldog voltam [vajon miért írtam ezt így?]. Feltelepítettem néhány játékot és máris éjfálig bekockultam magamat. Nézem az időt és látom az órán, hogy holnap suliba kell mennem [okos óra már hd videófelvételre is képes]. Általában reggel 7-kor kelek és 40-kor elindulok az isolában, addig meg elvagyok az ágyban aludva. Na hát akor kockuljunk csak tovább, gondoltam magamban és bekapcsoltam a tv-t.

Látom hogy az időjárás jelentésben vagy időjárásjelentésben azt modnják;
Jónapot kívánok, József vagyok a Katona, kinek a lába zűdre van festve temperával. Holnapra meleg idő várható, ideális egy strandra menéshez. Ám az ország másik felibe, ami az óperenciás üveghegyes lekvármezőn túl van, abban feliben xbox360 zuhatag várható.
Hát sajna megértettem eme tájszólással közölt hírt és rájöttem, hogy az ország másik fele ami [...] túl van, az biza Komló, ahun én lakni. Mondtam magamban:
- Jólvan úgysem fognak azok a boxok engemet bántani, mert nem szeretem a microsoftot és ezt megárzik mint a kutyák a húst. [mondjuk ez vonzódás hasonlat de mind1].
Reggel felébredek a koculási álmomból, amiben az erdő felhők harcában bolyongtam és nevettem magamban hangosan. Na szóval felébredtem és elindútam a suliba.

Box eső jött és megérezték hogy utálom a microsoftot ezért körém gyűltek és Hétköznapi Csalódások klippeket nyomtak, amiben Kárpátia paródiákat játszottak le.
- Ennyire nem lehetnek kegyetlenek, ezért nem pont ennyire volt kegyetlen, hanem annyira nagyon, hogy brutálul. Eléggé idegesített és hazamentem, vittem magammal 2-3 darab parodizáló baloldalit és felboncoltam őket, hogy megtudjam hova fér rájuk ez a sok zene? Nem tudtam meg, hanem azt megtudtam tőlük hogy cigányosan palócos tájszólással írnak wc papír gurigákra szívritmus jeleket. [itt kezdődött a krimi része]. Nagyaon érdekelt, ki akar ekkora gonoszságot a világnak, ezért felléptem Poirot-nak. 1 percre aztán meguntam és mentem csak úgy.

Elértem a suliba és már az 1. óra ment, ami nekem a második, mert 0.-ra kellett vonla mennem ami 1 órával az első óra előtt kezdődik [jól kevertem számokat és betűk leírását]. Na szóval körbekérdezősködtem a box rajongó haverjaim körül és kiderítettem, hogy az egyik tuti gonosz szellemiségű fanatikus őrült, aki a microsoft uralmát akarja elérni, emberenkénti megtérítéssel ami körülbelül 2 ember/hónap gyorsasággal sikerült is neki. Ezt nem akartam hagyni, ezért odamentem hozzá, hogy hagyjon fel a gonosz terve futtatásával és hagyja az embereket önakarotukból választani a jobb és a legjobb között [akik ismertek tudjátok mi a legjobb nekem]. Akkor ő joinolt egyet a karóráján és előhívta a merevlemez karbantrtót az xp-n. Ki akarta törölni a microsoft elleni gondolataimat vele, dehát a xp nem tud olyat. Vagyis nem sikerült neki. Ezzel felhagyott tervével 5 percig, amíg ott voltam.

Délután hazafelé találkoztam a Kárpátia együttessel, amint az ATV-nek ad nyilatkozatot a boxesőről. Valahogyan kiszúrták az én mélyen elsötétült arckifelyezésemből, hogy nem rajongok a boxokért és odahívtak. Én megkérdeztem mit akarnak tőlem. Mondták, hogy magyarázzam el, hogy a boxeső miért káros a környezetre és miként lehetne megakadályozni ennek országos előfordulását. Hát előlépett belőlem az addig rejtett környezetvédő énem ami meglepett és hangosan team speak-be keveredtem a riporterrel. Sikerült 3 óra után esnie az esőnek és elromlott a vízálló kamera. Akkor mondtam a Kárpátia zenekarnak, hogy mivel csak engem ért agyi sérülés az interjú miatt, jöjjenek fel hozzám és jácccanak nekem jó kis nsz metált. Hát nem sikerült jó nsz metált játszaniuk, ezért az ő számukat kértem tőlük.

Valamilyen különös módon az énekes ének közben kommunikált velem. Még 2 óra elteltével belépett Sherlock Holmes és azt mondta:
- Ne buzgálkodjatok
- Nem buzgálkodunk fmondta je a hori]
- Akkor jó, de tudatom veletek, hogy a boxesős üy végére kell járnotok, mert ha nem akkor jön a tábornok és b eleműt egy windows 7-es oprendszert a fejetekbe.
- Jóvan na nem kell ilyen nagy ilyesztegetéssel előállni, csak szépen kell kérni és megcsináljuk.
- Magyarország katonái tudtok e még talpra állni, tudtok e még a hazáért fél világgal szembe szállni... [mondta je az énekes]
Nem figyeltünk fel rá különösképpen, mert tisztára a hangkörnyezetbe illő volt, mintha csak énekelte volna. Na ezzel Sherlok el is tűnt a falban, aztán elindultunk a zenekarrl járni egy nagyot és kérdezgetni a boxeső ügyében.

Találkoztmam egy haverommal, aki boxos votl és épp 9 paródiákat éneklő box volt a kezében.
- Nem mondom elég feltűnő vagyol te itt.
- Úgy jönni én, mint gyengusz kis legíny, [...] súlyos szavk, de megtanítnak, hogy vídd magad ne hagyd magadatat.
- Beszélj már normálisan és húzd ki az elemes akkumulátortöltőket a boxok aksiaibó csájee.
- Rendben csak pill.
- Na és mitten akrsz te? Én cigány lenni, vinni haza gyújtósnak.
- Ne játszad már magadat Jozsiká
- Nem jácccani magam te... Kopasz Rákosi utca 14-be menni ott lenni érdekes esemínyek.
Azt csak vissza dugta az elemes aksitöltős boxokat, hadd daloljanak tovább.

Hát elmentünk arra a bizonyos helyre. Ott volt egy buta tudós, kiről később kiderült, hogy nem buta. Beszélgettünk vele és kiderült, hogy őt kérték fel eme rengeteg box legyártására, de ő nem szerelt bele hangszórókat. Hát átvizsgáltuk a lakását és egy levelet találtunk amiben csak feladói név volt, cím, vagy szöve semmi. A név a következő volt: Orsós Búzás Nándor József Katinka. Elég fura név volt. Megkrestük interneten és egy céget adott ki mindenképpen. Az volt neve hogy a cég. Egyre csak bonyolódtak a fonalak, de tudtuk hogy nem bonyolult ez, csak pincsi kutya. Elmentünk ehhez az orsós búzás katinkához. Nem tudtuk, hogy hol vn, de megtaláltuk, mert az utcán volt egy olyan ember, akinek a hátára egy cetli volt kirakva:
<-------- OBNJK
Én ügyesen kilogikáztam a basszgitárossal, hogy ez egy rövidítés. Hát elindultunk a nyíl irányába és megtaláltuk missz búzást. Mert ez volt a meztelen felsőtestére tetoválva, amit egy átlátszó törölközővel takargatott. Hirtelen tisztázatlan körülmények között este lett és hazamentünk aludni.

TO BE CONTINUED

Reklám:
-Eszter olyan jól nézel ki, mi történt veled?
-Hát amióta a csók és szerelem hüvelygomba krémet használom, sokkal jobbn érzem magam...

Reklámot olvashattak

Ajánló:
Ma este, Holnap este, holnap után este és tegnap után 2 napal este leadjuk a szökés sorozat összes résézt naponként/évad fizessen be a szolgáltatójának 3000ft-ot hogy ön is nézhesse a hustler tv-n a szökés-t!

Ajánló vót

Az előző rész tartalmából:
Hori a (hun) GC felhasználó leírt egy írtozatos borzalmasaan nagyon fura történetet, amit most fogunk folytatni.

Reggel amint felébredtünk 7-en 2 ágyban, úgy hogy az egyikben a hangfelszerelést tartottuk, rájöttünk, hogy itt van a hangtteknikusa is a zenekarnak, mert sokan vagyunk. Hát elküldtük, mert nem rá tartozik az ügy. Gondolkoztunk, hogyan állhat össze ez az ügy, és hogy hogyan lehetne eljuttatni a boxokat józsi haveromnak gyújtósnak. Arra jutottunk, hogy elmegyünk Bárány Attilához hllgatni egy kis funkie-t. Meguntuk rögvest és megkérdeztük:
- Mit hallott Komló cityről?
- Hát én azt hallottam róla, hogy Polics Józseft fideszes jelölt lett a polgármestere.
- És a Komló city boxzuhatagról nem hallott semmit?
- Ja meg télleg arró is hallottam egyes mást.
- Na tekerd a vakert
- Nem úgy van az. Itt nálam mutatni kell valamit valamiért.
Meg mutattuk a dobverőket, amint felé hadonászik izmos felső testével a dobos, és egyből szónak erett.
- Van egy Kosorvic család, aki benne van ebben az ügyben, de én esküszöm a dj pultomra, hogy csak ennyit tudok.
- Ja persze na beszélj mert akkor a dj pultodon fogok gyakorolni [mondta je a dobos]
- Ha bedobsz kővel jó igényesen egy ablakot, akkor rögtön ott teremnek melletted és kívánhatsz tőlük 5-öt.
- Az jó. Na akkor szerintem menj távol az ablakodtól megyünk...
- Cső

Lementünk, és bedobtuk jó igényesen kővel az ablakát azt ott teremt a Kosorvic család. Ezzel máris egy újabb gond akadt. Mivel ugyanis ezek csehek voltak és nem beszéltek magyarul. Szereztünk egy cseh fordítót és lefordítottattuk [.] vele azt amit kívántunk. 5-öt kívántunk és nem jutottunk előlrébb a dologban, mert saját igényünkre kívántunk. Megkaptuk amit akartunk és elküldtük a fordítot úgy, hogy ne tudjon semmit rólunk. Szóval jó ügyesen küldtük el.

Eltelt még egy nap és még mindig nem tudtuk meg a boxeső rejtélyes vagy relytéjes múltját. Ezért hát felmentünk pestre és beszéltünk a nyócker olajtársasággal, hogy adjon olajat. A beszéd a következő képpen zajlott:
- Jónapot kívánok
- Csokolom, Csokolom
- Olajat szeretnénk kérni, persze mi is adnánk valamit
- Mit adoltok ti Magyar munkasok?
- Egy Kárpátia pólót, amit aláírt mindegyik tag
- Nem jó nem kápol oláját.
- Akkor 10 HUF-T
- Megegyeztunk. 10HUF fejíben 1200 litör napolájám tudom ádni.
- Jó lesz, végülis az is oláj

Vettünk 1200 liter olajat és eladtuk jó pénzért, hogy aztán vehessünk lovakat és a pesti metróban lovacskázzunk. Aluljárókban ittunk fejenként 2 dl mogyorókrémből lepárolt főzött vajat. Ettől jobb kedvünk lett és mentünk metrózni. Halottuk, hogy valahonnan Kárpátia paródiák szólnak eléggé boxos hangnemben. Megkerestük az ellenőr üldözésében a hangforrást. Miközben az ellenőrt leütöttük egy PS3-al amit jogosan visszaszolgáltattunk a HD tv-t cipelő gazdájának. A hangforrsánál találtunk egy EMO-st amint épp vagdossa az ülést már a nagy feszültségű kábelekhez leásva elég ittasan.
- Mit csinálsz te?
- Én csak kérem az ereimet vagdosom. Biztosúr szép a pacija.
- Nem vagyok én ...
Gondoltunk egyet és mindannyian rendőrnek adtuk ki magunkat ha már azt hiszi.
- Mit hallgatsz, mert valahogyan arra lennénk kíváncsiak.
- Ó uram ez a legújabb tokio hotel albuma amit a hétköznapi csalódások játszott le és dolgozta fel a kárpátia zenekar engedelmével és licenszerződésével a microsoftos boxokkal eggyütt.
- Mivan? Írd le pontosan egy lappra lécci
- Leírom

Ezen lapon 10 perc után egy lerombolt házikót és egy vénát találtunk lerajzolva.
- Ez nem az, inkább mondd el lassan amit le akartál írni.
Meglepően az részeg EMO-s ugyanúgy el tudta mondani, ahogy legelőször.
- Köszönjük, viszlát
- De biztosúr le sem csuk közterületen történő alkoholfogyasztásért?
- Nem
- És köztulajdon rongálásért?
- Nem
- És ember életek veszélesztetéséért?
- Nem és hagyjá má mert beviszlek.
- Rendben bocsánat, nem akarom, hogy bevigyenek.
Elindultunk lóval vissza Komlóra. 2 nap múlva vissza is értünk és áradások lepték el a városkát, ami a domborzatához képest nagyon furcsa, dehát ez vót.

Közelebbről megnézve cetlik úszkáltak a vízben amire az volt ráírva, hogy Köcsög Józska utca 33. Elmentünk oda és ott volt egy nagyon nagy ember, legalább 15 város lehetett az övé. Végigkérdeztük, miért úszkálnak ilyen papírok a vízben. Hosszas beszélgetés közepette a közepébe csöppentünk valaminek ami nagyon érdekes volt. Az öreget ott hagytuk és meint elmentünk a gonosz boxtérítő barátomhoz. Eddig el tudtunk indulni azokon a nyomokon hozzá, hogy szerette a punk zenét és a pródiákat és méginkább a boxokat. Lakáskutatást végeztünk nála és egy megbízólevelet taáltunk nála amit visszaküldött a címzett a küldőnek miután elolvasta.

Elindultunk címzett címére és csak hűlt helyét találtuk a miszter búzásnak hívott címzettnek. Azonnal felismertük, hogy feltűnően hasonlított a neve egy bizonyos miszisz búzáshoz. Hosszas töpprengés és a lakásában talált lapok alapján kiderítettük, hogy nem eredetiben van meg neki a Medal of Honor legújbb még meg nem jelent része kijátszva a gépén. Mi is elkockultunk vele 3 napot, és a játék végét átírta, hogy mikor kijátszottuk azt írja ki:
háháháhháháhháá ezzel csak lefoglaltalak titeket és én már régtúl vagyok a határon ahová már nem jöhettek utánam.

Ez elszomorított minket. Végső elszomorkodásunkban a papírjait megfoktuk, hazavittük és átolvastuk miután persze feljelentettük a rendőröknek, hogy illegális játékbizéria vn a gépén. Papírjaiból kiderült, hogy a haverom tervelte ki ezt az egészet és megmutattuk Sherlock Holmes-nak angliában. Aztán nem volt hajlandó visszaszállíttatni minket országunkba, ezért vállakozást indítottunk, ami rögtön annyit profitált az első napon, hogy tudjunk venni élelmiszert magunknak. Második napon el tudtunk jutni haza abból a pénzből és haza is jutottunk. Ott a rendőrséget felkerestük, hogy mi lett a MOH emberkével? Hát mi lehetett vele.

Lecsukták, mert egy 10km/h táblánál 35km/h ment és ezért kapott 16 év börtönt. Tehát ő le volt tudva. Már csak a barátomat kellett becserkészni, hogy ne meneküljön el. Ez egyből sikerült is, mert alvás közben ráhúztunk egy zsákot a fejére, hogy ne lásson és majd reggel amikor elkezd kiabállni, mert nem lát nem lesz otthon az anyja [előzetes megfigyelés ami 13 napot vett igénybe] szomszédként átmegyünk hozzá szomszédként, mert tudtuk, hogy nem lesz annyi logikája, hogy levegye a zsákot a fejéről és felismerje a szomszédait. Aztán szépen loptunk egy rabszállító autó és máris megvolt a rendőri kíséret a szállításhoz üldözés formájában.

Felhívtuk Holmes-t, hogy jöjjön ide és átadjuk az embert neki. Jött is 13 óra múlva meg is érkezett, addigra leadtuk a hibás leadtek tv tuneremet sikeresen újra kérve és beszerelve. Leadtuk a haveromat is akinek elfelejtettem a nevét és elköszöntünk hogy csááá.

Na az alap története és az események álomból vannak, de a részletek már nem. Remélem jó volt elolvasni ezt. Egyszer meg kell próbálnom szöveget írni, mert középiskolában szükség lesz rá;) Várom a kommenteket. Lécci

Végül magamat is bemuttom képek formájában:

Történet álom meg fantáziám alapján - 1. kép


Történet álom meg fantáziám alapján - 2. kép


Történet álom meg fantáziám alapján - 3. kép

15 hozzászólás

Hori a (hun)

11 éve, 2 hónapja és 27 napja

hellokitti írta:
Jaja.Jól mondod,Sky
benne vagytok és sorozatot indítok ha bírjátok olvasni

válasz erre

hellokitti

11 éve, 2 hónapja és 27 napja

skyman írta:
Nah hajrá Hori
Ezuttal belevehetnél minket is
Jaja.Jól mondod,Sky

válasz erre

skyman

11 éve, 2 hónapja és 27 napja

Nah hajrá Hori
Ezuttal belevehetnél minket is

válasz erre

Hori a (hun)

11 éve, 3 hónapja

Írjak még egyet? Most annyira foglmazásbetyár lettem.

válasz erre

Hori a (hun)

11 éve, 3 hónapja

Egyépként ezeket a: ATV, Kárpátia eggyüttes, hátköznapi csalódások, nem kápol olajat, kopasz rákosi meg ilyeneket azért raktam, bele mert ilyenekről beszélgettünk legutóbbi pár hétben és nekik még röhejesebb

válasz erre

Hori a (hun)

11 éve, 3 hónapja

Vendég írta:
Köszi marco, este volt már.
Fogalmazással tehát akkor nem sok a baj. Leginkább ezért akartam leírni de a fantáziám belszólt a dolgokba.
Vendég, köszi a sapka télleg jó
Vagyis hát igen én lenék ez is.

válasz erre

Vendég

11 éve, 3 hónapja

Köszi marco, este volt már.
Fogalmazással tehát akkor nem sok a baj. Leginkább ezért akartam leírni de a fantáziám belszólt a dolgokba.
Vendég, köszi a sapka télleg jó

válasz erre

Shade

11 éve, 3 hónapja

Hát te nagyon beteg vagy Hori. De komoly lett!

válasz erre

Vendég

11 éve, 3 hónapja

kiraly a sapkad

válasz erre

marco

11 éve, 3 hónapja

"...és majd reggel amikor elkezd kiabállni, mert nem lát nem lesz otthon az anyja [előzetes megfigyelés ami 13 napot vett igénybe]..." Zseniális sztori.

Tetszik a nyomozós történet, hogy Sherlock pite hozzátok, és hogy az alapötlet, a boxeső mekkoraaaa!

Ment a fájv természetesen, és utólagos engedelmeddel kicsit megtördeltem a szöveget, hogy könnyebben átolvasható legyen.

válasz erre

hellokitti

11 éve, 3 hónapja

"Egyszer meg kell próbálnom szöveget írni, mert középiskolában szükség lesz rá "

Szerintem ez nem fog problémát okozni,remekül fogalmazol,Hori és nagyon tetszik a humorod.Te egy különleges emberke vagy,remélem ezt a tanáraid is észrevették
Ment a csillagos ötös

válasz erre

Maniac

11 éve, 3 hónapja

Már tegnap este elolvastam az írást, de egyet aludnom kellett rá. Hori pajtás, fantáziád van, és ami nagyon tetszett, hogy igyekszel a helyesírással és a fogalmazással. Tudom, vannak hibák, de egy több oldalas szövegről van szó. Sokan még egy mondatot se tudnak leírni értelmesen. Számomra fontos az anyanyelv védelme, és egyenesen irtózom attól, ha valaki még a látszatát sem nyújtja annak, hogy megpróbáljon helyesen, érthetően fogalmazni. Ha tanár lennék, ez egy ötössel jutalmaznám. Mivel nem vagyok az, csak csillagokat tudok adni. A képek miatt pedig egy plusz pont, nyilván)


válasz erre
12a(z) 2 -ből
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaImperator profiljamarco profiljaWickedSick profiljadarkomen profilja