The Sims 3

2009. június 18.
42.1021
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Dorcika profilja, adatai
Dorcika
Ez a játék nem más, mint a legnépszerűbb életszimulátor 3. generációja a Sims 3. A játék Június elején jelent meg. A készítők rengeteg újdonságot pakoltak bele, de sokmindent megtartottak az előző generációból. Rögtön a legszembetűnőbb újdonság, hogy az egész város nyitott a játékosok számára, nem pedig csak az éppen aktuális család telke. Ez igen hasznos, nem kell folyamatosan a különböző helyszínek betöltésére várnunk, ám kicsit lassítja a játékot. Sok mindent építettek bele a Sims 3-ba a Sims 2 kiegészítőiből, pl: ékszerek (Bon Voyage), autók (Nightlife), mobiltelefon,gitár (University), kertészkedés (Seasons), és még sorolhatnánk. Viszont sok hiányosság van még a játékban, például simjeink nem tudnak egyetemre menni. A simjeink sokkal kidolgozottabbak lettek: sokkal több dologra kell odafigyelnünk, bonyolultabb érzéseik, vágyaik vannak. A karaktertervezésnél is részletesebben lehet alakítani a kis alteregónkat: nem csak 3 féle testalak van, az egészen soványtól az izompacsírtán keresztül a nagyon hájasig van minden. A készülő simünknek sokkal több jövőbeli vágyát állíthatjuk be a "gyártáskor", mint az előző játékban. Összeségében jó játék, de sok minden hiányzik még belőle, ami meg volt a Sims 2 kiegészitőiben, de ezeket a hiányosságokat biztosan kiegészítők hegyei fogják pótolni.




3 hozzászólás

Catilina

14 éve, 2 hónapja és 24 napja

Lac írta:
Akkor jöjjön egy ellenvélemény. Körülbelül egy hónapja vettem meg a játékot, s eddig teljes mértékben azt nyújtotta amit vártam tőle. A Sims Store-ról rengeteg kiegészítést le lehet kapkodni hozzá, gyakran frissítik, töltik fel újdonságokkal.
Az időbeosztással személyszerint a kezdetekkor voltak kisebb gondjaim (ugyanazok, amiket lent felsoroltatok), de miután kitapasztaltam a játékot, hamar jutott időm mindenre.
A titok nem más, mint hogy minél jobb minőségű eszközöket, dolgokat kell használnunk. Nyilván hősünk hamarabb kialussza magát, ha kényelmes ágyban alszik stb.
És ne feledkezzünk meg az életcélokról, s az irántuk kapott jutalmakról, melynek segítségével tovább bírjuk WC nélkül, kevesebbet kell ennünk, ritkábban kell zuhanyoznunk stb. Rögtön jutni fog idő mindenrekacsintó smiley
Igazad van. Még egy tipp: A kezdetekkor állítsátok epikusan hosszóra a sim élettartamát, így van lehetőség hibázni. Az élettartam hosszúsága játék közben bármikor megváltoztatható.

válasz erre

Vendég

15 éve, 1 hónapja és 11 napja

Vendég írta:
cső
mi a pálya?
röhögő smiley
semmi

válasz erre

Vendég

15 éve, 1 hónapja és 11 napja

cső
mi a pálya?
röhögő smiley

válasz erre
The Sims 3
12.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja