The Return of the DiNNyEE, avagy újra itt.

2014. március 24.
40.9951
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
DaNyEE profilja, adatai
DaNyEE
Először is kellemes, szép estét szeretnék kívánni minden idetévedt GC olvasónak. Mostanság nem igazán tudtam aktívkodni, igaz feljöttem olvasgatni, de csak pár cikk erejéig. Azonban most itt vagyok, és szeretnék pár dolgot megosztani veletek.The Return of the DiNNyEE, avagy újra itt. - 1. képMostanság a suli eléggé közbeszól, ez pedig kissé megnehezíti az Indie Stuff gyűjtését, kijátszását. Rengeteg a tanulnivaló, kicsit nehéz hozzászokni a középsulis közeghez, de már jó sok barátom van, szóval egyenlőre jól megy. Ráadásul sokan erősítik a játékosok népes táborát, mindenki a maga módján, a mobil gamerektől a "nagy gépes" játékosokig. Általuk is sikerült sok nagyszerű címet megismernem és bővítenem műveltségemet játékok terén.

Mostanra már kicsit felszabadultam, több a szabad időm, szóval igyekszem visszatérni, hogy még több Indie címet mutathassak meg nektek. Ezek mellet terveztem még blogsorozatokat, egyenlőre retro, illetve alul értékelt játékokkal.

Valamint még szeretnék köszönetet mondani a Game Channel csapatának, hogy sikerült szert tennem az egyik kedvencemre. Ez a Magicka. Sok időt beleöltem a játékba egy haverom pártfogásában és még mindig fantasztikus szórakozás. Nem sokára megírásra kerül róla a blog. A GC Shop pedig egy hatalmas ötlet. A nagyszerű közösségben észre sem vettem és máris megvolt a cuccra a kredit. Volt vele egy vicces problémám (magamnak köszönhetem), de szerencsére marco segítségével ez megoldásra került. Szóval még egyszer egy hatalmas nagy köszönet a Game Channel-nek.


The Return of the DiNNyEE, avagy újra itt. - 2. képÖrülök, hogy tagja lehetek ennek a fantasztikus közösségnek. Röviden ennyiről lenne szó. Köszönöm szépen, hogy elolvastad! :)
6 hozzászólás

totyak

8 éve, 10 hónapja és 18 napja

Leírhattad volna a vicces problémát, hadd röhögjünk mi is

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

8 éve, 10 hónapja és 18 napja

[Tiltott felhasználó!]

[Tiltott felhasználó!]

8 éve, 10 hónapja és 19 napja

[Tiltott felhasználó!]

DNS

8 éve, 10 hónapja és 19 napja

Mindig öröm látni, amikor értelmes emberkék írnak blogbejegyzést, szóval csak így tovább!

Mindössze két jó tanács:
1 "Egyenlőre" helyett -> egyelőre
2. "Mellet" helyett -> mellett (hacsak nem valakinek a cickójára akarsz hivatkozni)

válasz erre

Vendég

8 éve, 10 hónapja és 19 napja

De jó kis játék az!

válasz erre

marco

8 éve, 10 hónapja és 19 napja

Welcome back.

Köszi a dícséretet! Örülünk hogy örülsz a gammának. Ugye hogy nem is olyan nehéz összeszedni?

válasz erre

 

kapcsolódó tartalmak

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja