Tervbe vett címek

2009. július 13.
41.1981
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Rambo profilja, adatai
Rambo
tt a nyár, bulizás van ezerrel (nálam is), azonban gondolok a jövőre is, mit csinálok majd, amikor ősz lesz és esni fog az eső, esetleg télen, a -20-ban. Így késő este készítettem egy listát a tervbe vett játékokról, amiknek elég esélyes a megvétele (csak 2009-es címekről beszélek).


1. Ninja Gaiden Sigma 2
Az első rész máig a az egyik kedvenc hack'n slash-em (aki ismer, az tudja, hogy csipázom ezt a műfajt). Akciósan vettem, gondolván, hogy annyit megér és most már ott tartok, hogy 5x vittem végig, egyszer Very hard-on (amire elég büszke vagyok, mert nehéz volt :P). A brutális nehézség mellett tetszett a harcrendszer, az is tetszett, hogy nem kell ész nélkül kaszabolni, mint mondjuk a DMC-ben sokszor, hanem gondolkodni is kell néha. Logikai feladványokból nem volt sok a játék során, azt talán rakhattak volna bele és még talán az nem tetszett, hogy a főszereplő jellemtelen volt, gyakorlatilag semmit sem tudunk meg Ryu-ról. Ettől függetlenül az NGS az ász hack'n slash nekem a mostani generációban, így érthető, hogy várom az ősszel megjelenő Ninja Gaiden Sigma 2-t, ami az X-es NG2 extrákkal teli változata lesz. Nem kell csili-vili grafika nekem, nem kell semmivel sem több, csak annyi kell, mint amennyit a Ninja Gaiden Sigma adott és már elégedett leszek. CE változat lehet felejtős lesz, mert 20k fölött nem nagyon akarok kiadni játékért.

2. Uncharted 2: Among Thieves
Az első rész mindenben korrekt volt. Szép grafika, remek fedezékes harc, jó kis történet, se túl hosszú, se túl rövid. Bár akcióból kicsit visszavehettek volna és több figyelmet fordíthattak volna a logikai feladványokra/ugrálásokra, reméljük a 2-es részben már jóval kiegyensúlyozottabb lesz e téren a játék. Megjelenés napján valószínűleg vétel lesz, ha megengedi a pénztárcám. :)

3. Batman: Arkham Asylum
A Batman világa sosem állt messze tőlem, az AA pedig egyenlőre úgy fest, hogy rohadtul át tudja adni azt a hangulatot, amit a képregények adtak. Zseniális, van benne bunyó, van benne lopakodás, szép a grafika, ötletesek az ellenfelek, egyszóval must have.

4. Dante's Inferno
Ugyan ez a cím annyira nem esélyes vételre, mint a fönti 2 cím, azonban a legutóbbi gameplay óta erősen felfigyeltem rá. Mivel csipázom a GoW-ot (nem, nem a Gears of War-t, hanem a God-ot :P) ezért ez a cím is bejön, mivel videó alapján full ugyanolyan, mint a GoW, más környezetben. Reméljük a Dead Space fejlesztői ezzel a játékkal sem nyúlnak mellé.

5. Dissidia: Final Fantasy
Há' Final Fantasy PSP-re? Hogy a faszba ne venném meg? :D Ráadásul bunyós stuff, a letöltött japán verzió alapján nagyon frankó kis cucc (tudom, no warez, de csak kipróbálás szintjén töltöttem le, amúgy sem konyítok a japán nyelvhez :P).

6. Guitar Hero: Metallica
Kedvenc ritmusjátékom, a 3-as részt már unom, ráadásul van egy kiba***** nagy karc rajta, szóval a PS sem olvassa már be. :D

Ennyi lett volna az összeállítás, remélem kedvet kaptatok valamelyikhez. :)
5 hozzászólás

Rambo

11 éve, 7 hónapja és 19 napja

Marco: tudom, sokszor mondtad, hogy nagyon várod a Ghostbusters játékot, demo alapján nekem is tetszett, szóval érdemes lenne megvenned.
Futu: Köszi és igen, időközben megtudtam, hogy 2010-es cím a Dante's Inferno, így talán már be tudom pótolni valamennyi címet a fönti listából.

válasz erre

FutuRetrO

11 éve, 7 hónapja és 19 napja

Valóban korrekt ízlésre vall a lista, csak annyi csupán, hogy Dante-t lehúzhatod, hiszen az január végére fut majd be. Az nem idei cím lesz, talán így lehet nyerni egy szusszanásnyi időt.

válasz erre

marco

11 éve, 7 hónapja és 19 napja

Nem rossz lista, a 2., 3. nálam is abszolút befutó. A magam részéről megfejelem még egy Ghostbusters-el.,)

válasz erre

Rambo

11 éve, 7 hónapja és 19 napja

Tibit írta:
Ezek közül egyiket sem ismerem! Mentségemre legyen, hogy nincs PS3am!
Ha menne, akkor linkeltem volna videót mindegyikről, de inkább nem szórakoztam vele.
Szerintem nézz utánuk YouTube-on, a felsorolt játékok zöme csak konzolon elérhető, gondolom ezért nem ismerős a nevük.

válasz erre

Tibit

11 éve, 7 hónapja és 19 napja

Ezek közül egyiket sem ismerem! Mentségemre legyen, hogy nincs PS3am!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljarDAVE profilja5t3v3nk3 profiljagery1113 profiljaMarduk profiljaTidus profiljamarco profiljamarco profilja