Táblagépünk és noteszgépünk kényelmes elhelyezése

2014. április 13.
41.0711
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
CM_Blogger profilja, adatai
CM_Blogger
Egyre többen rendelkeznek valamilyen méretű és rendszerű táblagéppel, illetve a hordozható számítógépek is jól fogynak, ezek az eszközök azonban nincsenek mindig mozgásban, hisz fő céljuk ellenére sokszor használjuk őket nyugodt helyzetben. Ilyen esetben azonban több szempontból is hasznosak lehetnek a különféle kiegészítők, hiszen egyrészt a kényelem minden eszköz használatánál nagyon fontos, másrészről pedig a praktikusság és biztonság sem elhanyagolható szempont.


Mai blogunkban néhány kiegészítő kapja meg a főszerepet, melyek jó néhány közös tulajdonsággal rendelkeznek. A Cooler Master Roc, Clutch és Cube hármas ugyanis a minőségi megformálás mintapéldánya. Továbbá közös bennük az is, hogy főként az Apple termékekkel rendelkező felhasználókat céloztuk meg velük, amit a színvilág is jól tükröz, de ez nem jelenti azt, hogy bármely egyéb noteszgéppel, illetve táblagéppel ne lenne harmonikus a három kiegészítő kapcsolata.

Elsőként a Cooler Master Cube kerülne részletesebb bemutatásra, hiszen a másik két termék sokkal közelebb áll egymáshoz. A Cube személyében egy igazán strapabíró, alumíniumból készült, táblagép és okostelefon tárolására alkalmas kiegészítőt ismerhettek meg. Említettük, hogy bizony sok gyártó van jelen ezen a piacon és a méretek terén is széles a paletta. A Cube a legtöbb elérhető eszközzel kompatibilis, hiszen egyrészt az alsó gumitalpak széthúzhatóak, másrészről pedig a hátsó alumínium támasztó 135 fokban állítható, így könnyen elérhetjük a nekünk kényelmes és készülékünkhöz illő dőlésszöget.

Táblagépünk és noteszgépünk kényelmes elhelyezése - 2. kép

A Cooler Master Clutch már a noteszgépekkel rendelkező felhasználókat szólítja meg. A kialakításában a már említett Cuba tartóhoz hasonlóan az alumíniumé a főszerep, ám formailag talán ő a legvisszafogottabb ajánlatunk. A funkciók terén is megmutatkozik a visszafogottság, hiszen szimplán csak annyit kell tenniük a felhasználóknak, hogy behelyezik a gumírozott középső részbe a laptopjukat, majd azt egy monitorhoz csatlakoztatva tulajdonképpen asztali gépként használják. Természetesen használni sem muszáj, hiszen a termék akár szimpla tartóként is funkcionál.

Harmadik szereplőnk, a Cooler Master Roc eltér az előző két termék kialakításától, hiszen külsőre "műanyagosabb" hatást kelt, ám strapabírósága az előző két termékkel vetekszik. A funkcionalitás terén mondhatni, hogy ötvözi a két korábbi terméket, hiszen a noteszgépek mellett kiválóan alkalmas táblagépekhez is. Ezt annak köszönheti, hogy a különleges formájú test két irányban kínál tárolófelületet, így a hosszabb és a rövidebb termékek is tökéletes támaszt kapnak.

Táblagépünk és noteszgépünk kényelmes elhelyezése - 3. kép

Mindhárom termékünk elérhető már a hazai piacon, így akik be szeretnék szerezni valamelyik kiegészítőt, azok könnyen és rövid időn belül megtehetik mindezt. A Cooler Master Cube már 8000 Ft környékén elérhető, míg a három év garanciával érkező Cooler Master Clutch nagyjából 10 000 Ft-ba kerül. Ahogy említettük, a Cooler Master Roc is kapható hazánkban, méghozzá 8500 Ft környékén. Reméljük sikerült hasznos kiegészítőkkel megismertetni titeket, ha pedig ti is használtok valamilyen tartót, esetleg saját házi megoldást, akkor nyugodtan osszátok meg velünk!
3 hozzászólás

Vendég

10 éve, 9 hónapja és 23 napja

Utolsóba hogy teszed bele a laptopot?meglepett smiley

válasz erre

kpal

10 éve, 9 hónapja és 24 napja

a jövőben szeretnék Lumia 1520 hosszabb tavra ahhoz jol jönne. mosolygó smiley

válasz erre

zender

10 éve, 9 hónapja és 24 napja

A legutolsó képen lévő nagyon dizájnos!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja