Szökés az akváriumból lett hörcsögtárolóból

2010. június 20.
41.6831
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
valko2 profilja, adatai
valko2
Valamikor 21:00, és 04:00 között; 1. emelet, Hörcsöglak:Várjámááá csaje, rakd odébb a lábad! Nemjó, nemjó, odébb, odéébb,


hóóó, hopp, BUMM.
Külső szemlélőként ebből viszont csak ennyit lehetett hallani:KRR,KRRR,KRSS.

Reggel 9:00:Nímmá, hátezmeg hova tűnt?
-Höhö, gyerek észreveszi lassan, hogy kiugrott Sanyi...vajon most hol lehet?

Eközben a földszinten valaki baromi jól érezete magát a konyhában:
-ÓÓ, ez a 3 éve itt rohadó mekdonácos krumpli igen finom! És ez a kakaóscsigamorzsa. Megyek tovább megnézem mi van még.

9:30:Hát ez nem lehet igaz. Elnyelte a föld, vagy mi? Na majd este, minden szobába állítok csapdát, valamelyikbe csak besétál.

18:00; 1. emelet, majd földszint: Kéne enni valamit...Zitty,bumm,bumm,bumm,zitty,bumm,bumm,bumm, nah leértem a lépcsőn, megnézem a konyhába, maradt e valami kakaóscsigaszerűség. Ééés itt is va..Hátezmegmiaratek? Ottszalad, elkapom,elkapom,ELKAPOM...nemkapomel, beszaladt a rohadt a hűtő alá :@ Gyorsan, eltorlaszolom a boltívet, se ki, se be, majd 2 órát várakozok unokatesómmal Cestos-ozva, sikertelenül. Így végül felállítunk 2 csapdát a konyhába, és elmegyünk aludni.

23:30;1. emelet:ZZZZZZZZZZZZZZZZ.
-Aztarohadt, de marhasok szúnyog van itt!
-Várjál, hozom a chemotoxot (továbbiakban kemotox). De hol is van?
-Asszem lent láttam
-Oké...zitty,bumm,bumm,bumm,zitty,bumm,bumm,bumm, és már itt is vagyok a konyhába, és ha minden igaz, akkor itt van a kemotoxokcskám is. Megvan! Csak be kéne mászni érte. De álljunk meg egy pillanatra, zörgést hallok.

23:30;Földszint, konyha, dobozok mögött, diók, és morzsák társaságában:Észrevett. Úristen. Báár, úgyse talál meg, elbújok, ha meg mégis megtalál, befutok a hűtő alá, aztán nézegethet.

23:30;Földszint, konyha, a dobozok előtt, diók, és morzsák nélkül:Oké, gondolkozzunk okosan. Először is, eltorlaszolok minden rést, ahová befuthat, így csak el kell kapnom...Oké, akkor most kipakolom a dobozokat, és nagy valószinűséggel

kirohan. Ehh, szerencsétlen, nem tud befutni a hűtő alá, [Muhahaaa] és beleesik az előzőleg felállított csapdámba.

[Mégjobban muhaha]

23:30;Földszint, konyha, dobozok mögött, diók, és morzsák társaságában:Ahaa, szal kipakolod a dobozokat, hogy elkapj? Úgy se vagy olyan gyors mint én, mire egyet pislantassz én már a hűtő alatt leszek.

Na futááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááás! Héhátezmegmiaszar? Holvan a hűtő bejárata? És a szekrényé, futok inkább tovább, de itt egy...wáááááááá,bumm. Sebalra, sejobbra, sehátra, háittmeg mivan? És miért vág ilyen idióta fejet ez a gyerek és üvölti azt hogy Muhaha? ......Jahogy beleestem ebbe a hülye csapdába... Na nembaj majd kimászok megint, úgyse rendezni át a ketrecet ezért.


Szökés az akváriumból lett hörcsögtárolóból - 1. kép



24:00, 1. emelet, valko2 fejébe zajlódó monológ:Ójje, megfogtaam. Naszal ugye kipakolom dobozokat, szaladna hűtő alá, de nem tud, így elszalad a csapdám fele, és bele is esik. Fogom, felhozom ugye ide, és beledobom a ketrecbe, és minden kis tereptárgyat kiveszek, úgy ugrájon ki, egyedül a wcgurigákat hagyom, hogy tudjanak benne aludni.

24:00;1. emelet, Hörcsöglak:És ittsincs? Hát hova tűnt ez a lépcső? Ésez? ÉSaz? Megetted minden Csaje? Jahogy kivette. Francba, nem tudok kimászni.
2 hozzászólás

Hori a (hun)

15 éve, 11 napja

Jó kis történet és jól össze van szedvekacsintó smileyröhögő smiley wuáhahaha

válasz erre

skyman

15 éve, 11 napja

Hát a hörcsögökkel ilyen megesik.röhögő smiley magam is tapasztaltam a hörcsökkeresés relytelmeitröhögő smiley

válasz erre
 

kapcsolódó tartalmak

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja