Steamer - A steames gamer kereső

2013. március 08.
41.0521
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Neurotic profilja, adatai
Neurotic
Volt egy korábbi próbálkozásom annak irányába, hogy létrehozzak egy steam közösséget abból a célból, hogy kevésbé népszerű multiplayer játékokhoz is találjon az ember valakit akivel lehet játszani.


Ez a próbálkozás mondjuk úgy, hogy nem volt túl népszerű így hát gondoltam másik oldalról közelítem meg a dolgot és steam játékosokat keresek akiknek már megvan egy adott játék. Igen ám, de a steam ilyen keresési lehetőséget nem ad ám az embernek. Innen jött az ötlet, hogy csinálni kellene egy olyan weboldalt ami ezt a keresést lehetővé teszi. Mivel sok játékosnak a steamen lévő adatainak egy része (többek között az is, hogy milyen játékokkal rendelkeznek) publikus, így ezen adatok begyűjtésére és játék alapján történő keresésre megírtam egy oldalt. A felhasználókat a "Magyarország" steam közösségből húztam be.

Őszintén szólva nem fűzök túl nagy reményeket most sem a dologhoz, de én mindenesetre használni fogom az oldalt ... lényegében ezért készült. Mivel az interneten történő élesítéséhez sok dolog már nem kellett így kicsit kipofoztam, hogy ne úgy nézzen ki ... szóval ahogy kinézett :) Persze így sem lehet azt mondani rá, hogy lenne dizájnja, de a felület a célnak megfelel.

Maga az oldal elég egyszerű (mármint kívülről :)), a használata nem igényel regisztrációt. Csak be kell gépelned a kívánt játékot amire szeretnél találni emberkéket és már ki is dob neked egy nagyon információszegény listát, de innen már el lehet érni a steam profilokat.

Nem is szaporítom tovább a szót a lenti linken megtaláljátok az oldalt!

steamer.n4f.hu
10 hozzászólás

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 13 napja

Ez kegyetlen jó szolgáltatás lenne ha bejönne...szomorú smiley

válasz erre

Shadow

11 éve, 11 hónapja és 25 napja

Nekem nagyon tetszik, de rákerestem a dotára és saját magamat viszont nemtaláltam meg, viszont jopár ismerősömet láttam az első oldalakon. Nekem nagyon tetszikröhögő smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 26 napja

Tetszik az ötlet!mosolygó smiley

válasz erre

marco

12 éve, 27 napja

Grat hozzá, ügyes. Máskor szólhatnál, integráljuk GC-re a jó ötleteket!mosolygó smiley

válasz erre

Marduk

12 éve, 27 napja

Nagyon jó próbálkozás! mosolygó smiley Szerintem ezen az oldalon keresztül mindenki fog tudni magának találni játékosokat, és így nem kell egyedül játszania.

válasz erre

Vendég

12 éve, 27 napja

Nagy ötlet!

válasz erre

Vendég

12 éve, 27 napja

Pofás!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 27 napja

ez nagyon bejön jó ötlet

válasz erre

Neurotic

12 éve, 27 napja

Vendég írta:
Ez hatalmas!meglepett smiley Ügyes vagy!mosolygó smiley
Köszi mosolygó smiley Bár inkább azt mondanám, hogy most van időm. Van még pár projekt a csőben, majd meglátjuk miből lesz valami és miből nem.

válasz erre

Vendég

12 éve, 27 napja

Ez hatalmas!meglepett smiley Ügyes vagy!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profiljaManiac profilja