Spellspire teszt

2016. május 11.
26.6721
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
sarakrael profilja, adatai
sarakrael
Ha látom, hogy egy ember a telefonját nyomogatja az utcán, akkor nagy az esély rá, hogy a szókereső az, amivel játszik. Nem is csoda, hiszen a legolcsóbb okostelefonokon is vígan elfut, és ha csak két perce van a megállóban az embernek, akkor is tud vele játszani.


A Spellspire is ugyanerre épít, csak itt a szókeresős koncepciót megtoldotta egy fantasy rpg játékkal. Van egy szemüveges varázslónk, ak úgy tudja sebezni az ellenfeleket, hogy a megadott betűkből kirakunk egy értelmes angol szót ( magyar verzíóról sajnos nem tudok), és értelemszerűen minél több betűből áll, annál nagyobb lesz a sebzés. Ezért például nem érdemes összevissza mindent kiraknunk, hanem a hosszabbakat az erősebb ellenségekre tartogatnunk, amit meg is tervezhetünk előre, mert a pálya elején megmutatja a játék, hogy milyen ellenfelek várhatóak.


Spellspire teszt - 2. kép



Van egy 4 slotig növelhető inventory is amiben különböző varázslatokat, életerő italokat, és pajzsokat tárolhatunk, ezek jelentősen meg tudják könnyíteni a játékot, de figyelnünk kell például a varázslatoknál, mert bizonyos szörnyek valamire immunisak, valamire pedig érzékenyek. A játék alapvető egy százemeletes, toronyban játszódik, de ha végigküzdöttük magunkat ezen, akkor a föld alatt végtelen kihívások várnak majd ránk, bár bevallom, én ott már hamar meguntam, de így is sok órányi játékot adott nekem a Spellspire. A mikrotranzakciók egyáltalán nem agresszívak, én minimális farmolással tudtam úgy végigvinni a 100 pályát úgy, hogy egy forintot sem költöttem, már egy kicsit lelkiismeret furdalásom is volt, hogy mégis csak venni kellene valamit, ha már ilyen jól szórakoztam.


Spellspire teszt - 3. kép



Ha szereted a szókeresőhöz hasonló játékokat és van egy közepes angol szókincsed, akkor ajánlom a játékot, "ingyenesen" játszható Androidon és iOS-en.
6 hozzászólás

AngryKnight

8 éve, 6 hónapja és 20 napja

Olyan ez a játék mint a Bookworm című játék NDS-re.

válasz erre

petrovicsz

8 éve, 6 hónapja és 20 napja

Tőlem mindkét játékstílus idegen, de a blogod tetszik. mosolygó smiley

válasz erre

Tommy

8 éve, 6 hónapja és 20 napja

Legalább valami értelmet nyer a szókirakó... röhögő smiley

válasz erre

Terminator

8 éve, 6 hónapja és 21 napja

Ez tök jó, legalább visz bele egy kis változatosságot. Gémeresebb a dolog! mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

8 éve, 6 hónapja és 21 napja

Mekkora game! meglepett smiley zedem is gyorsan, ez rohadt jó! mosolygó smiley

válasz erre

Elisorne

8 éve, 6 hónapja és 21 napja

Nem semmi játékröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profilja