Score! Hero - Csavard be mint... ...TE! (iOS)

2015. augusztus 27.
29.6571
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Benny Ray profilja, adatai
Benny Ray
Néhányan talán emlékeztek a Score! Classic Goalsról készült írásomra itt a Game Channelen, amely játék egy egészen új megközelítésbe helyezte az érintő képernyőn játszott futball fogalmát. Ebben az ominózus programban a rég- és közelmúlt legemlékezetesebb futball meccseit játszhattuk újra a neves futballtörténelemből, remekbeszabott kommentárral és játékmenettel.



Score! Hero - Csavard be mint... ...TE! (iOS) - 1. kép

Idén, 2015-ben a korábbi játékot is elkövető First Touch Games előrukkolt egy újabb résszel, amit bajosan lehetne folytatásnak nevezni, hiszen itt egy másfajta formulával találkozhatunk. Itt a Te játékoskarriered áll a középpontban, mind hazai, mind klubcsapat szinten. Mint minden játékos, mi sem a csúcsról indítunk, odáig hosszú és néhol igencsak viszontagságos út áll előttünk.

Miután elneveztük a játékosunkat és kiválasztottuk a nemzetiségünket, indulhat a karrierünk, a célunk pedig a legjobbnak lenni és klubcsapatunkat BL bajnokká, nemzeti válogatottunkat pedig világbajnokká tenni.

Némiképp személyre is szabhatjuk játékosunkat, hajat, annak színét, mezünk számát és cipőnk kinézetét is variálhatjuk.

Score! Hero - Csavard be mint... ...TE! (iOS) - 2. kép

Akik véletlenül kihagyták volna a Score! Classic Goals-t vagy lusták voltak elolvasni előző írásom, azoknak egy kis gyorstalpaló. Adott a csapatunk, ahol az ujjunkkal rajzolva tudjuk játékosainkat passzra, vagy lövésre ösztönözni. Nagyjából ennyi. Valamelyest kötött, milyen irányba vigyük az akciót, de még így is jónéhány lehetőség közül választhatjuk ki a nekünk leginkább megfelelő támadást, így akár többszöri végigjátszásra sem kell feltétlen ugyan azt az akciót levezényelnünk.

Score! Hero - Csavard be mint... ...TE! (iOS) - 3. kép

A játék alapjában free2play, amit én személy szerint kicsit bánok, hiszen itt is érezhetően rámentek a készítők, hogy ne legyen olyan egyszerű továbbjutnunk, ha nem fizetünk. Igaz, kellő türelemmel egy forintot sem kell fizetnünk, csak épp várnunk kell míg újra akcióba lendülhetünk. Ugyanis 5 életünk, mindegyikben 4 lehetőséggel áll rendelkezésünkre, hogy gólra váltsuk az adott támadásunkat.

Ha hibázunk (mellé lövünk, vagy leszerelnek minket), akkor egy lehetőségünk elillan a 20-ból. Lehetőségünk van visszatekerni az utolsó labdaérintésünkig, viszont ez kreditbe kerül, amit vagy reklámok megnézéséért kapunk, vásárolhatunk magunknak játékon belül, vagy néha napján teljesítményünk elismeréseként kapunk, de ez igen ritka.

Score! Hero - Csavard be mint... ...TE! (iOS) - 4. kép

Több szezonon keresztül kell karrierünket egyengetnünk, egy adott szezont megfelelő mennyiségű csillag megszerzése után nyithatunk meg. Minden meccsen 3 csillagot szerezhetünk, ha az adott feltételeknek megfelelünk, példának okáért fejes gólt szerezzünk, több mint 20 méterről rúgjunk gólt, valamelyik felső ficakban landoljon a labda, vagy esetleg hősünk szerezze az összes gólt.

Itt jegyzném meg a másik alattomos húzását a fejlesztőknek, miszerint míg meg nem nyered az adott meccset, nem tudod mik a feltételei a három csillagnak. Ez egy elég aljas módszer arra, hogy többször végigjátszunk egy-egy meccset, mert a 8. szezonra már elég tetemes mennyiségű csillag kell, hogy elinduljunk benne.

Score! Hero - Csavard be mint... ...TE! (iOS) - 5. kép

Grafikailag nem fejlődött szinte semmit a játék, ami a manapság megjelent programokkal összemérve elég szégyenletes. Lévén relatíve kötött a játéktér, nem kell hatalmas tereket megjeleníteni, így egy kis grafikai tuningot személy szerint nem bántam volna. A játékosok mozgása elég tetszetős, többféle animáció kelti életre játékosainkat és a mozdulatok is kellően változatosak.

Az irányíthatóság és az audiovizualitás menti meg a játékot technikai szempontból, ezek minősége még mindig pozitív irányba billenti a képzeletbeli mérleg nyelvét. Az irányítás pontos és könnyen elsajátítható, a kommentárok sokat dobnak a hangulaton, kicsit korai FIFA hangulata köszön vissza bennük.

Lévén hogy ingyenes játékról beszélünk, így bátran ajánlom mindenkinek kipróbálásra, akik kicsit szeretne a MAGYAR-román meccsre hangolódni, vagy csak szereti a focit nézni és/vagy művelni és a buszon/vonaton van pár perc szabadideje.

Messziről sem tökéletes játék, néhol igencsak lehúzás érzése van az embernek, viszont engem megfogott a hangulatával és a továbbjutáshoz egyáltalán nincs szükség arra, hogy a zsebünkbe nyúljunk.

Jó játékot, felfelé ívelő karriert kívánok Sporttársak!

iTunes: https://itunes.apple.com/kw/app/score!-hero/id847492141?mt=8
6 hozzászólás

zender

8 éve, 11 hónapja és 11 napja

Király blog! Csinálhatnál rendszeresen ilyen bemutatókat, mint régebben! mosolygó smiley

válasz erre

Benny Ray

9 éve, 3 hónapja és 27 napja

muki írta:
Köszi hogy megmutattad a játékot! Én ezeket nem annyira bírom, de amit most néztem róla videót gyorsan az érdekes módon tetszett! meglepett smiley
Mindenképp érdemes kipróbálni, a mérete sem vészes és ingyen le is lehet kapni.

Ja, szívesen. mosolygó smiley

válasz erre

muki

9 éve, 3 hónapja és 27 napja

Köszi hogy megmutattad a játékot! Én ezeket nem annyira bírom, de amit most néztem róla videót gyorsan az érdekes módon tetszett! meglepett smiley

válasz erre

Benny Ray

9 éve, 4 hónapja

nefaria írta:
Később lesz. Most még csak iOS verzió van belőle.

Jó kis játékajánló Benny Ray! mosolygó smiley
Köszönöm az utánajárást Nefaria, meg a pozitív kritikát. röhögő smiley

válasz erre

nefaria

9 éve, 4 hónapja

petrovicsz írta:
Magyar Román jól hangzik röhögő smiley rákeresek van-e androidon is!
Később lesz. Most még csak iOS verzió van belőle.

Jó kis játékajánló Benny Ray! mosolygó smiley

válasz erre

petrovicsz

9 éve, 4 hónapja és 1 napja

Magyar Román jól hangzik röhögő smiley rákeresek van-e androidon is!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljarDAVE profilja