Score! Classic Goals - Csavard be, mint Beckham (iOS)

2013. január 09.
41.8361
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Benny Ray profilja, adatai
Benny Ray
Szeretem a focit. Nem hiszem, hogy magam vagyok ezzel férfi létemre. Sajnos azonban kis hazánk sztárfutballistái az utóbbi (elég hosszú) időben nem hozzák azt a szintet, amit jó focinak lehet nevezni, de még focinak is csak jóindulattal...


Ha szép mozdulatokat, végig hajtós meccseket, vagy akár telt házat szeretnénk látni, ahhoz bizony külföldre kell kacsingatni. Vagy letölteni a First Touch csapat Score! Classic Goals nevű játékát!


Score! Classic Goals - Csavard be, mint Beckham (iOS) - 2. kép



Régi gyermekkori álmom újra átélni a focitörténelem legszebb, legizgalmasabb mozzanatait a játékosok szemszögéből. Nem mondom, hogy a First Touch-os srácok az összes ilyet kiválogatták, hisz ez elég szubjektív dolog, de igyekeztek a lehetőségeik szerint megtenni a tőlük telhetőt. Fontos kiemelni, hogy kapunk egy pársoros összefoglalót és néhány információt a meccs végleges kimeneteléről, a pontos időpontról, stb.


Score! Classic Goals - Csavard be, mint Beckham (iOS) - 3. kép



A játék maga roppant egyszerű és magától értetődő. Adott egy nevezetes momentum egy adott korszakból (2010, 2000, 1990, 1980, Legszebb EBs gólok) amit reprodukálnunk kell a megjelölt instrukciók alapján 3 nehézségi fokozatban, amik sorrendben: Amatőr, Profi és végül kapunk egy Bónusz módot, ahol idézve a készítőket "újraírhatod a történelmet" saját magad elképzelései szerint.

Minden mozzanatunkat osztályozza a játék "excellent", "good" és "ok" jelzőkkel illetve, jelezve nekünk mennyire ismételtük meg pontosan a történelmi mozzanatokat. Ezek alapján, ha eljuttattuk a labdát a gólvonal mögé kapjuk az értékelést a programtól, ami egy csillagtól három csillagig terjedhet. Valamint ha elsőre betalálunk, akkor az "ACE" elismerő jelzőt is bezsebelhetjük.


Score! Classic Goals - Csavard be, mint Beckham (iOS) - 4. kép



Az irányításról annyit kell tudni, hogy ujjunkkal kell megrajzolni a labda útját, ügyelve az esetleges futtatásra, vagy a lövés erősségére (Profi fokozaton). Ennyi, se több, se kevesebb. Nagyon pontosan érzékeli a játék az ujjunk mozgását ezzel sem rontva a játékélményen.

A grafika, az ... az jó. Lehetne ugyan szebb, ezt nem vitatom, de a célnak megfelel. A visszajátszások különböző kameranézetet használnak, kicsit segítve a beleélést, amit csak a néhol darabos játékosok mozgása tör meg. Látványból lenne mit csiszolni még, de ez inkább a visszajátszásoknál jön elő.

Hangok terén viszont nincs kivetnivalóm, a közönség morajlik együtt él a játékkal, a kommentátor kellően változatosan beszél, sajnos az egyes pályákon mindig ugyan azt harsogja, ha esetleg többször megyünk neki egy helyzetnek. A főcímzene kellően dinamikusra sikerült ahhoz, hogy bemelegítés nélkül essünk a labdának. :)


Score! Classic Goals - Csavard be, mint Beckham (iOS) - 5. kép



Természetesen a készítők beépítettek egy játékmenetet könnyítő lehetőséget az úgynevezett "Golden Goal"-t, amit ha megnyomunk az soron következő mozzanatot a játék fejezi be helyettünk sebészi pontossággal. Szóval, ha a kapus kivédi a szemünket is, nyomjunk rá a jobb oldalt található labda ikonra és dőljünk hátra csodálva a gólt. Viszont persze mint minden jó dolog az életben, ez sincs ingyen, mikrotranzakciós elvet követve vehetünk a készítőktől Arany Labdákat némi Euró fejében. Jómagam nem használtam ezt a lehetőséget, inkább addig gyakoroltam míg nem úgy sikerült az akciót befejeznem, ahogy én szerettem volna. Mint tudjuk, gyakorlat teszi a mestert.

Igazi kihívás minden korszakból a maximális 60 csillagot összegyűjteni, szóval a maximalisták nem fognak unatkozni.

Nem mondanám, hogy ez egy tökéletes játék, megvannak a hibái, de rendkívül szórakoztató és le tudja kötni az embert hosszú órákra, és ami a legjobb, nem lesz izomlázunk több órányi labdarugdosás után sem. :)

Ez a játék a karácsonyi 12 Days of Christmas akció idején vált ingyenessé és szerencsére még mindig az, szóval aki kedvet érez belebújni a nagy sztárok bőrébe, pattanjon a játék Appstore adatlapjára az alábbi linkre kattintva:

https://itunes.apple.com/gb/app/score!-classic-goals/id490952152?mt=8

Fel a csukát sporttársak és irány a pálya!
6 hozzászólás

Benny Ray

12 éve, 3 hónapja és 1 napja

Vendég írta:
Szedem. Kösz a tippet!mosolygó smiley
Szívesen mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 3 hónapja és 1 napja

Egyszerű de nagyszerű.mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 3 hónapja és 1 napja

Szedem. Kösz a tippet!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 3 hónapja és 1 napja

Pofás gamma nagyon!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja