Sackboy és a fotógráfia művészete (kijavított verzió)

2016. január 27.
27.4291
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Paint profilja, adatai
Paint
Sackboy a PlayStation konzol kabalája, és mindenidők egyik legaranyosabb játékkaraktere.
 
Már láthatuk őt CarftEarth legaranyosabb lakosaként (LBP), a képzelet univerzum megmentőjeként (LBP2), láthattuk Karnevália (LBP Vita), és Bunkum (LBP3) bolygójának hőseként is a sorozatban. Emellet a valóságban találkozhattunk vele plüss, és játékfigura formájában is. Utóbb említett változata pedig meghódította a Flickr-t. Akárcsak Danbo, vagy Domo Kun, Sackboy is kapott egy saját fényképsorozatot, ami hatalmas népszerűségre tett szert. A képek felépítése viszonylag egyszerű az azon látható cselekvést illetően. Van a kis babzsák, aki valamilyen hétkőznapi tevékenységet végez igencsak sajátosan, vagy valamilyen hétköznapi tárggyal ismerkedik. Ezek a helyzetek teszik cukivá a képeket. Nem is húzom tovább a szót, íme néhány kép:


Fotók:Google képek3 hozzászólás

Paint

6 hónapja, 1 hete és 3 napja

WarriorAutobot írta:
Szerintem nagyon aranyosak a képek.
Szerintem is.

válasz erre

WarriorAutobot

6 hónapja, 1 hete és 4 napja

Szerintem nagyon aranyosak a képek.

válasz erre

Paint

6 hónapja, 1 hete és 4 napja

Na, milyenek a képek?

válasz erre

kapcsolódó tartalmak

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljakylx profiljarDAVE profilja5t3v3nk3 profiljamarco profiljaiPet profiljaMarduk profiljaiPet profiljamarkip05 profiljagery1113 profiljakulacs profiljaLaci721 profiljaREVO profiljaElisorne profiljaNeurotic profiljaGabi111 profiljaWarriorAutobot profiljaManiac profilja adambalonyi profilja