Red Alert 2. Yuri's Revenge:The Mental Omega

2009. június 17.
44.8070
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Marduk profilja, adatai
Marduk
Az interneten bukkantam rá erre a címre.Meg is néztem és amikor elolvastam az ismertetőt akkor megtudtam hogy a Mental Omega az egy + kiegészítő.A kiegészítő csak akkor működik ha a Red Alert 2-höz fel van telepítve a Yuri's Revenge.A csomag egy csomó új dolgot tartalmaz.Lesznek benne új küldetések + a hadjárat módban lehetünk Yurival is valamint +épületek és egységek.Na de mi változott meg most ezt nézzük meg.


Szövetségesek:Itt annyi változás nem történt de azért van mire felfigyelni.A csomagban visszatér a Red Alertből ismer gyógyító akit a barakkokban képezhetünk.A robottankirányítópult pedig radar létesítményként szolgál de ez nem azt jelenti hogy nem készíthetünk robottankokat.De az is változás hogy miután leraktuk a szövetséger légierő építményét azután ha több repülőt akarunk készíteni nem kell új légitársaságot építeni hanem lerakhatsz ilyen kis "légi padokat" amint a repülőket tárolhatod.A többi meg csak a + egységekről szól.

Szovjetek:Itt már több dolog változott.Itt rakhatsz le légitársaságot amit a sima kiegészítőben nem lehetett.A támadó laboratóriumot átalakították palotává amit ha felépítünk akkor 4 percenként 1000 dollárral leszünk gazdagabbak.Valamint ha flépítjük a javító állomást akkor 7 percenként kapunk egy javitó dront.A légelhárító tűzkamiont átalakították "félkamionná" amire 2-ős ágyú van felszerelve és így erősebben véd.Valamint a skorpió hajót lecserélték egy lassabb bár erősebb rakétás tengeralattjáróra ami már rakétát lő a légitárgyakra.A többi már csak a + egyslgekről szól.

Epsilon:Itt van a legtöbb változás.Eltüntették a szolgabányászt helyette rendes ércfeldolgozó és egy láthatatlan ércbegyűjtő van (Ghost Miner).A radarállomás elvesztette azt a képességét ami a sima kiegészítőben megvolt.A légierőt itt is megtaláljuk.Egy érdekes építményről is olvastam aminek Akadémia a neve.Úgy néz ki mint Yuri háza a Yuri's revenge végén.És egy olyan építményről is olvastam aminek Fúró Platform a neve.A Fúró Platform közelébe érc jelenik amit össze is bányászhatsz.Egy különös védelmi rendszer is van ami egy hatótávon belül láthatatlanná tesz mindent.

És most nézzük a népeket:

Szövetséges:
-Egyesült Államok
-Nagy Británia
-Franciaország
-Dél-Korea
-Németország
-Görögország

Szovjet:
-Oroszország
-Irak
-Észak-Korea
-Kuba
-Kína

Epsilon:
-Psi alakulat
-Káosz erő
-Headquaters (nem tudtam lefordítani magyarra a nevet)
-Skorpió Cella

Akinek elnyerte a tetszését a csomag akkor ezen a linken lehet letölteni(mert ez csak interneten létezik): http://mo.cncguild.net/index.php?page=download
nincs még hozzászólás

 

kapcsolódó tartalmak

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljarDAVE profilja