Protozoli játéktesztjei - Karácsonyi kiadás

2008. december 14.
43.7411
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Protozoli profilja, adatai
Protozoli
Eddig csak 1 game tesztjét olvashattátok a blogomban, most azonban több játék mini tesztje szerepel benne. Ez a karácsonyi ajándék tőlem mindazoknak, akik olvasgatják az írásaim. :)
AdvertisementProtozoli játéktesztjei - Karácsonyi kiadás - 1. kép


SW:Knights of the old republic 2: The sith lords

Grafika: 8/10 -- A grafikára csak annyit mondanék, hogy igen szemrevaló, bár vannak olyan helyek, ahol többet vártam volna (kevés ilyen van)

Hang: 9/10 -- Jól átadja a Star wars hangulatot, a lézerkardok, a fegyverek, mind nagyon jók

Játékmenet: 8/10 -- Az írányítás meg maga a játék rendszere első látásra/próbálásra fura lehet, ugyanis egy körökre osztott, de egyben valós idejű szerepjáték motor hajtja a gamet. Rövid játékidő után simán hozzászokik az ember

Hangulat: 10+/10 -- A játék jóval a Star Wars filmek előtt játszódik, de a hangulat az ugyanaz (szerencsére)

Szavatosság: 9/10 -- A game egyik legjobb tulajdonsága, hogy nagyban képesek vagyunk befolyásolni a történetet (persze bizonyos keretek között), ennek hála rengeteg variáció, és eltérés lehet a végigjátszásokban, példaként említeném a jó és a gonosz oldal választása szerinti teljesen más történéseket

Végösszeg: 8.8/10
+: a legjobb SW rpg, mindenkinek csak ajánlani tudom, a történet összetett és izgalmas, lehetőségek tárházát nyújtja elénk
-: akinek nem jön be ez a fajta rendszer, az nagy valószínűséggel nem is fogja megkedvelniProtozoli játéktesztjei - Karácsonyi kiadás - 2. kép


America's 10 Most Wanted

Grafika: 4/10 -- Tipikusan kevés odafigyeléssel elkészített grafika, de bár csak ez lenne a game legnagyobb hibája

Hang: 4/10 -- Rossz, a fegyver hangok egyáltalán nem eredetiek, a zene r***dt idegesítő

Játékmenet: 2/10 -- Csak annyit mondok, hogy aki képes 1 óránál tovább játszani vele, az nem ember, csak hogy a hibák közül 1-et említsek: az ellenfelek nem fogynak el, mindig jönnek, és jönnek, mindenhonnan (a leglehetetlenebb helyekről is)

Hangulat: 5/10 -- A hangulat annyira nem rossz, átérezhetjük a nagyvárosi sikátoros lövöldözéseket, bár ez fél óra után már senkit sem érdekel (vannak külső pályák is, de ezt inkább hagyjuk)

Szavatosság: 2/10 -- Néha talán levesszük a polcról, talán csak hogy megnézzük a borítóját

Végösszeg: 3.4/10
+: talán a legelső verekedés a pozitívum, mivel ott még tart az újdonság hatása, és azt gondolja az ember, hogy legalább ez jó a játékban (kár, hogy utána csalódik)
-: ez az a típusú game, aminek a borítója alapján azt gondolnánk, pfff, mennyire cool lehet, de tanuljátok meg, a borító csak álca!! Senkinek sem ajánlomProtozoli játéktesztjei - Karácsonyi kiadás - 3. kép


EVE online

Grafika: 10/10 -- Csodálatos, a mai kor elvárásainak tökéletesen megfelel

Hang: 8/10 -- A játékban nagyon jó zenék vannak (Below the asteroids a személyes kedvencem), de a fegyverek hangján lehetett volna még dolgozni

Játékmenet: 7/10 -- A game-ben rengeteg féle elfoglaltságunk lehet (küldizhetünk, bányászhatunk stb.), nem is itt van a baj, hanem hogy a kezelés megtanulása minimum 1-2 hét, de 1 hónap után is várnak ránk olyan dolgok, amiket meg kell értenünk, ennek következménye, hogy a játékosok javarészt 20 éven felüliek (ez kinek jó, kinek rossz)

Hangulat: 10/10 -- A sci-fi hangulat a helyén van

Szavatosság: 10+/10 -- A tanulási rendszer mesteri megalkotásának hála (valós)évtizedekbe kerül kimaxolni egy karaktert, és ez nagyon jó, mindig hajt minket valami előre (és a havidíjat játékbeli pénzzel is fizethetjük)

Végösszeg: 9/10
+: a mai kor egyik legélvezhetőbb mmo-ja,(tudom, hogy most sokan a wowwal jönnének, de sztem ez egy kicsivel jobb nála)
-: az irányításhoz és a kezeléshez nagyon nehéz alkalmazkodi (igaz, sokat segítenek a tutorial progik)

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
17 hozzászólás

Protozoli

13 éve, 6 hónapja és 24 napja

Kotor 2 - nekem meg pont fordítva van, az 1 egy afféle bemelegítő, a 2-ben már sokkal jobban odafigyeltek a dolgokra, több a lehetőség és a story is jobb, de végülis mind1, mert mind2 nagyon király game
Az EVE havidíjas, de meg lehet úgy oldani, hogy a játékbeli pénzzel veszel a játékban GTC-t(game time card-ot). (ez úgy lehetséges, hogy vannak, akik pénzért megveszik ezt, és felrakják ott a piacra, így ők pénzt kapnak, mi játékidőt, a ccp-nek pedig nincs vesztesége, mert mind1 milyen úton, de minden játékos fizet a játékért)

válasz erre

Rambo

13 éve, 6 hónapja és 24 napja

Nagyon jó összefoglaló.
KoToR2: Sajna ebben a játékban egy kicsit csalódtam, mivel az első rész nekem sokkal jobban bejött, de elismerem, hogy nagyon jó játék.
America's 10 Most Wanted: Huhúú, erről a játékról már láttam egy videótesztet a rossz PC játékok sorozatban. Szerintem abban benne van a véleményem.
EVE Online: Nem nagyon ismerem ezt a játékot, eddig csak úgy néhány kép erejéig néztem bele, nem érdekelt különösebben, viszont most felkeltetted az érdeklődésemet. Érdekes lehet, az biztos. Ha lesz alkalmam rá, akkor egyszer mindenképpen kipróbálom. Ez a játék amúgy havidíjas?

válasz erre

Raiden

13 éve, 6 hónapja és 24 napja

Tetszett

válasz erre

Lac

13 éve, 6 hónapja és 25 napja

Persze! Abban pont az a király, hogy non-stop akció van

válasz erre

Blindman

13 éve, 6 hónapja és 25 napja

Érdekes húzás az tény,ennek ellenére a Left 4 Dead király game!!!

válasz erre

Protozoli

13 éve, 6 hónapja és 25 napja

Nem tom, kinek az ötlete az ilyen megoldás, és az is kérdés, hogy mit vár tőle? Sikert?

válasz erre

Lac

13 éve, 6 hónapja és 25 napja

A legehetetlenebb helyekről jövő ellenfelekben a második helyezett: Left 4 Dead... egyszer hányjon le egy Boomer, az éppen kitakarított szobából is ömleni fog a zombisereg

válasz erre

szita2

13 éve, 6 hónapja és 25 napja

Köszi megnézem öket.

válasz erre

Protozoli

13 éve, 6 hónapja és 26 napja

kösz

válasz erre

marco

13 éve, 6 hónapja és 26 napja

Szép összefoglaló!

válasz erre

Protozoli

13 éve, 6 hónapja és 27 napja

Ajánlani tudom neked(ömlesztve):

Star Wars: Jedi Knight - Jedi Academy -- itt nincs űrcsata, de lövöldözés és kardozás bőven akad
Lego Star Wars széria -- ebben van minden, vicces, jópofa
SW: Rebublic Commando -- ennél egy klónkatona bőrébe bújva kell teljesítenünk a küldetéseket (fénykardokat felejtsük el, de fegyverekből széles a választék)
SW: Rogue squadron sorozat -- ez a játék csak az űrhajózásról szól, én nagyon szerettem annak idején
SW: Knights of the old republic 1, 2 -- a kotor 1 és a 2 a legjobban megcsinált sw játék, de űrhajózás nincs benne (vagyis nem úgy, ahogy az a bf-ban)
SW: Empire at war -- ez egy sw stratégia, lehet benne űrbeli és bolygón lévő csatát is játszani (nekem a bolygós nem jött be, de az űrbeli harc az nagyon jó)
SW: Battlefront 1, 2 -- tudom hogy említetted, de igazából ez a legjobb, ha egyszerre akarsz űrcsatázni és kardozni is

válasz erre

szita2

13 éve, 6 hónapja és 27 napja

Nekem is lehetne egy kérdésem?Tudnál nekem olyan Star Wars játékot amiben lehet rendesen lövöldözni meg űrcsatát is vívni a battlefront 2 tudom.
v.mi más még van?

válasz erre
12a(z) 2 -ből
Advertisement

kapcsolódó tartalmak

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja