Protozoli játéktesztjei - Karácsonyi kiadás

2008. december 14.
43.7971
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Protozoli profilja, adatai
Protozoli
Eddig csak 1 game tesztjét olvashattátok a blogomban, most azonban több játék mini tesztje szerepel benne. Ez a karácsonyi ajándék tőlem mindazoknak, akik olvasgatják az írásaim. :)
 Protozoli játéktesztjei - Karácsonyi kiadás - 1. kép


SW:Knights of the old republic 2: The sith lords

Grafika: 8/10 -- A grafikára csak annyit mondanék, hogy igen szemrevaló, bár vannak olyan helyek, ahol többet vártam volna (kevés ilyen van)

Hang: 9/10 -- Jól átadja a Star wars hangulatot, a lézerkardok, a fegyverek, mind nagyon jók

Játékmenet: 8/10 -- Az írányítás meg maga a játék rendszere első látásra/próbálásra fura lehet, ugyanis egy körökre osztott, de egyben valós idejű szerepjáték motor hajtja a gamet. Rövid játékidő után simán hozzászokik az ember

Hangulat: 10+/10 -- A játék jóval a Star Wars filmek előtt játszódik, de a hangulat az ugyanaz (szerencsére)

Szavatosság: 9/10 -- A game egyik legjobb tulajdonsága, hogy nagyban képesek vagyunk befolyásolni a történetet (persze bizonyos keretek között), ennek hála rengeteg variáció, és eltérés lehet a végigjátszásokban, példaként említeném a jó és a gonosz oldal választása szerinti teljesen más történéseket

Végösszeg: 8.8/10
+: a legjobb SW rpg, mindenkinek csak ajánlani tudom, a történet összetett és izgalmas, lehetőségek tárházát nyújtja elénk
-: akinek nem jön be ez a fajta rendszer, az nagy valószínűséggel nem is fogja megkedvelniProtozoli játéktesztjei - Karácsonyi kiadás - 2. kép


America's 10 Most Wanted

Grafika: 4/10 -- Tipikusan kevés odafigyeléssel elkészített grafika, de bár csak ez lenne a game legnagyobb hibája

Hang: 4/10 -- Rossz, a fegyver hangok egyáltalán nem eredetiek, a zene r***dt idegesítő

Játékmenet: 2/10 -- Csak annyit mondok, hogy aki képes 1 óránál tovább játszani vele, az nem ember, csak hogy a hibák közül 1-et említsek: az ellenfelek nem fogynak el, mindig jönnek, és jönnek, mindenhonnan (a leglehetetlenebb helyekről is)

Hangulat: 5/10 -- A hangulat annyira nem rossz, átérezhetjük a nagyvárosi sikátoros lövöldözéseket, bár ez fél óra után már senkit sem érdekel (vannak külső pályák is, de ezt inkább hagyjuk)

Szavatosság: 2/10 -- Néha talán levesszük a polcról, talán csak hogy megnézzük a borítóját

Végösszeg: 3.4/10
+: talán a legelső verekedés a pozitívum, mivel ott még tart az újdonság hatása, és azt gondolja az ember, hogy legalább ez jó a játékban (kár, hogy utána csalódik)
-: ez az a típusú game, aminek a borítója alapján azt gondolnánk, pfff, mennyire cool lehet, de tanuljátok meg, a borító csak álca!! Senkinek sem ajánlomProtozoli játéktesztjei - Karácsonyi kiadás - 3. kép


EVE online

Grafika: 10/10 -- Csodálatos, a mai kor elvárásainak tökéletesen megfelel

Hang: 8/10 -- A játékban nagyon jó zenék vannak (Below the asteroids a személyes kedvencem), de a fegyverek hangján lehetett volna még dolgozni

Játékmenet: 7/10 -- A game-ben rengeteg féle elfoglaltságunk lehet (küldizhetünk, bányászhatunk stb.), nem is itt van a baj, hanem hogy a kezelés megtanulása minimum 1-2 hét, de 1 hónap után is várnak ránk olyan dolgok, amiket meg kell értenünk, ennek következménye, hogy a játékosok javarészt 20 éven felüliek (ez kinek jó, kinek rossz)

Hangulat: 10/10 -- A sci-fi hangulat a helyén van

Szavatosság: 10+/10 -- A tanulási rendszer mesteri megalkotásának hála (valós)évtizedekbe kerül kimaxolni egy karaktert, és ez nagyon jó, mindig hajt minket valami előre (és a havidíjat játékbeli pénzzel is fizethetjük)

Végösszeg: 9/10
+: a mai kor egyik legélvezhetőbb mmo-ja,(tudom, hogy most sokan a wowwal jönnének, de sztem ez egy kicsivel jobb nála)
-: az irányításhoz és a kezeléshez nagyon nehéz alkalmazkodi (igaz, sokat segítenek a tutorial progik)

Nézd nagyban ezt a videót!17 hozzászólás

Protozoli

13 éve, 11 hónapja és 19 napja

Kotor 2 - nekem meg pont fordítva van, az 1 egy afféle bemelegítő, a 2-ben már sokkal jobban odafigyeltek a dolgokra, több a lehetőség és a story is jobb, de végülis mind1, mert mind2 nagyon király game
Az EVE havidíjas, de meg lehet úgy oldani, hogy a játékbeli pénzzel veszel a játékban GTC-t(game time card-ot). (ez úgy lehetséges, hogy vannak, akik pénzért megveszik ezt, és felrakják ott a piacra, így ők pénzt kapnak, mi játékidőt, a ccp-nek pedig nincs vesztesége, mert mind1 milyen úton, de minden játékos fizet a játékért)

válasz erre

Rambo

13 éve, 11 hónapja és 19 napja

Nagyon jó összefoglaló.
KoToR2: Sajna ebben a játékban egy kicsit csalódtam, mivel az első rész nekem sokkal jobban bejött, de elismerem, hogy nagyon jó játék.
America's 10 Most Wanted: Huhúú, erről a játékról már láttam egy videótesztet a rossz PC játékok sorozatban. Szerintem abban benne van a véleményem.
EVE Online: Nem nagyon ismerem ezt a játékot, eddig csak úgy néhány kép erejéig néztem bele, nem érdekelt különösebben, viszont most felkeltetted az érdeklődésemet. Érdekes lehet, az biztos. Ha lesz alkalmam rá, akkor egyszer mindenképpen kipróbálom. Ez a játék amúgy havidíjas?

válasz erre

Raiden

13 éve, 11 hónapja és 19 napja

Tetszett

válasz erre

Lac

13 éve, 11 hónapja és 20 napja

Persze! Abban pont az a király, hogy non-stop akció van

válasz erre

Blindman

13 éve, 11 hónapja és 20 napja

Érdekes húzás az tény,ennek ellenére a Left 4 Dead király game!!!

válasz erre

Protozoli

13 éve, 11 hónapja és 20 napja

Nem tom, kinek az ötlete az ilyen megoldás, és az is kérdés, hogy mit vár tőle? Sikert?

válasz erre

Lac

13 éve, 11 hónapja és 20 napja

A legehetetlenebb helyekről jövő ellenfelekben a második helyezett: Left 4 Dead... egyszer hányjon le egy Boomer, az éppen kitakarított szobából is ömleni fog a zombisereg

válasz erre

szita2

13 éve, 11 hónapja és 20 napja

Köszi megnézem öket.

válasz erre

Protozoli

13 éve, 11 hónapja és 21 napja

kösz

válasz erre

marco

13 éve, 11 hónapja és 21 napja

Szép összefoglaló!

válasz erre

Protozoli

13 éve, 11 hónapja és 22 napja

Ajánlani tudom neked(ömlesztve):

Star Wars: Jedi Knight - Jedi Academy -- itt nincs űrcsata, de lövöldözés és kardozás bőven akad
Lego Star Wars széria -- ebben van minden, vicces, jópofa
SW: Rebublic Commando -- ennél egy klónkatona bőrébe bújva kell teljesítenünk a küldetéseket (fénykardokat felejtsük el, de fegyverekből széles a választék)
SW: Rogue squadron sorozat -- ez a játék csak az űrhajózásról szól, én nagyon szerettem annak idején
SW: Knights of the old republic 1, 2 -- a kotor 1 és a 2 a legjobban megcsinált sw játék, de űrhajózás nincs benne (vagyis nem úgy, ahogy az a bf-ban)
SW: Empire at war -- ez egy sw stratégia, lehet benne űrbeli és bolygón lévő csatát is játszani (nekem a bolygós nem jött be, de az űrbeli harc az nagyon jó)
SW: Battlefront 1, 2 -- tudom hogy említetted, de igazából ez a legjobb, ha egyszerre akarsz űrcsatázni és kardozni is

válasz erre

szita2

13 éve, 11 hónapja és 22 napja

Nekem is lehetne egy kérdésem?Tudnál nekem olyan Star Wars játékot amiben lehet rendesen lövöldözni meg űrcsatát is vívni a battlefront 2 tudom.
v.mi más még van?

válasz erre
12a(z) 2 -ből

kapcsolódó tartalmak

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWickedSick profilja