Portal, és ami mögötte van

2011. április 25.
41.3451
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Lac profilja, adatai
Lac
Ha valami népszerű, akkor az adott dolgot a rajongók még populárisabbá tehetik, tovább növelve ezzel az adott dolog körüli hype-ot. Több ok miatt is lehet népszerű valami: lehet olcsó, kifejezetten jó, vagy pedig szimplán annyira rossz, hogy az már vicc.

Az elsőre nagyon jó példa az olcsó Androidos telefonok garmadája, amelyekből könnyen ki lehet sajtolni a maxiumot, ha van kellő számú szakember, aki foglalkozik vele.
Az utolsó ok szintén egyértelmű, gondoljunk csak Rebecca Black "Friday" című számára, amit az tett népszerűvé, hogy a fél internetes közösség máig a leányzón röhög.
A második indokra számos példát hozhatnánk a gamer közösségből, kezdve a Super Mario-tól a Killzone-on át egészen a GTA szériáig. Na és itt a Portal is.

A játék második részét hatalmas hype övezte, számos fórumban volt központi téma, s annak rendje és módja szerint hamar felbukkantak a fanok által kreált kreatív alkotások tömkelege. Ezekből kaptok most egy kis ízelítőt.


Portal, és ami mögötte van - 2. képPortal, és ami mögötte van - 3. képPortal, és ami mögötte van - 4. képPortal, és ami mögötte van - 5. képPortal, és ami mögötte van - 6. képPortal, és ami mögötte van - 7. képPortal, és ami mögötte van - 8. képTervezek még egy adag képet, de azt majd kicsit később, mire végigjátszotta mindenki a játékot, akinek összetörné a lelkét a minimális spoiler-mennyiség.

Maradok tisztelettel,
Lac
5 hozzászólás

Vendég

10 éve, 2 napja

A könyvtámasz zseniális!

válasz erre

Vendég

10 éve, 3 napja

skyman írta:
Nem rossz képek
skyman jattszol ps3-on?csak azert kerdezem mert van egy ilyen nevel jegyzett baratom warhawk-ban.

válasz erre

skyman

10 éve, 3 napja

Nem rossz képek

válasz erre

Vendég

10 éve, 4 napja

Azért a Mortalos se kutya!

válasz erre

Vendég

10 éve, 4 napja

Fú a kettes kép a legjobb, az nagyon bejön!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt