Pooh's Adventures - Avagy mit utálok legjobban az internetben

2017. február 02.
28.9731
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Paint profilja, adatai
Paint
Az internet egy bizarr hely tud lenni néha. Sokaknak leginkább a közösségi, és videómegosztó oldalak, valamint az olyan menő gamer oldalak, mint pl.: a GameChannel ugrik be először az internetről, azonban ha egy kicsit mélyebbre tekintünk, akkor fura dolgokba botlunk, most ebbenen a blogban az egyik legfurább, és leghülyébb dolgot mutatom be nektek:



Sok fandomot megjártam már, de ami közös minden fandomban, az a bizonyos 34. Szabály betartása, ez leginkább FanArtokban nyilvánul meg, de vannak olyan elborult személyek akik az akkut film/sorozat szereplőit társítják fétiseikkel. A legborzasztóbb fétisek pl.: a lábcsiklandozós fétis, a dagadt fétis, és a legrosszabb, és legbetegebb mind közül....... a pelenka fétis. Ez az egyik dolog, amit utálok az inernetben, de ha van valami, ami még ezen is túltesz nekem, az nem más mint a....... Pooh's Adventures... Ez egy egy olyan dolog szerintem, amivel embereket lehetne vallatni, olyan borzasztó, és rémes, de nem is húzom tovább a szöveget, lássunk neki:

Akiknek ezt "köszönhetjük":

Először is, szeretném bemutatni ennek a marhaságnak az ötletgazdáját, aki egy bizonyos Daniel "Brerdaniel" Esposito. Az ipse 27(!) éves, de még mindíg negylelkűen késziti ezeket, itt van néhány kép az illetőről:







Ugye tudja,hogy azok valójában nem léteznek?(Fotók:BrerDaniel/DeviantArt)

Most pedig idézem DeviantArt bemutatkozását:

"My is Daniel and I'm a big fan of Disney, Winnie the Pooh and Batman and I could great pictures that I have in mind."

Favorite movies
The Lion King
Favorite TV shows
The New Adventure of Winnie the Pooh and House of Mouse
Favorite books
Dr. Suess
Favorite games
Kingdom Hearts


Tehát látjuk, hogy elég gyermeklelkű alak, gyakan felmerül bennem az a sok kérdés, amikor látom ezt a fazont:"Ennek egyáltalán van rendes állása/fizetése?" "Van külön lakása?" "Az anyja segít neki öltözködni?" "Ugye nem hord pelenkát?" Tehát a lényeg hogy ő találta ki ezt az egészet, és szívem szerint olyan pénzbírságot szabák ki rá szerzői jogok megsértéséért, hogy még az ükükükükükükunokája is azt fizetné!

A második személy, Daniel legjobb barátja, egy bizonyos YakkoWarnerMovies101 segített számára megvalósítani mindezt. Az illető valószínűleg perverz/pedofil, elég megnézni ezt a rajzát:



"......the world's first 8-year old mommy" (Fotó:YakkoWarnerMovies101/DeviantArt)

Maga a dolog:

Nos, most pedig nézzünk szembe a borzalommal. Tehát, ez a Pooh's Adventures egy crossover sorozat, ami teljesen tönkrevág minden fimet/rajzfimet, amit valaha alkottak. Ennek az izének még külön Wiki oldala is van, ahol minden baromságot kiengednek magukból ezek az emberek. Lényegét már a Wikia oldal elején leírják:

"The wiki is about The Pooh's Adventures series on YouTube.
So Sit Down, Grab Some Popcorn, Honey and enjoy the movies as Winnie the Pooh and his friends go into new worlds outside of Disney studios and the 100 Acre Wood where they will meet new friends, battle bitter enemies, and save the world at the same time."


Tehát röviden, és tömören: Ezek filmek/rajzfilmek 6-8 perces verziói, amikbe Windows Movie Maker segítségével szerkesztenek be random rajzfilm karaktereket, és vágják tönkre az egészet mindezzel..... Továbbá ezekhez a "filmekhez" plakátokat is csinálnak, amik eléggé magukért beszélnek:



(Fotó: DeviantArt)

De vannak olyan esetek is amikor két karaktert társítanak (értsd: Átszínezik őket MS Paint-ben, hogy egy másik karakterre hasonlítsanak:



*Insert Steven Universe joke here. (Fotó:tumblr)

Amik még érdekesek, azok az oldal szabályai, ezek közül a tiltásokat említeném meg:

- Tilos kommentelni az oldalakat!

- Csak animált karakterek lehetnek! (Mint a Pixar)

- Tilos az anime a crossoverekben! (Kivétel: Pokémon, Digimon, Sailor Moon, Studio Ghibli fimek.)

- Tilos a képregénykarakterek/filmek használata a crossoverekben! (Kivétel: Batman, Superman, Marvel.)

- Horror/Kultuszfilmek használata tilos!

- Ne csinálj oldalt hamis Spin-Offokról! (Nem toleráljuk a hamis Spin-Offokat, kivéve, ha készül belőle film a YouTubon!)

- Tilos a YouTube Poop feltöltése az oldalra!

- Tilos a Rock/Pop/Heavy Metal/R&B/Country/stb.... zene használata, csak Disney/Non-Disney betétdalok haszálhatóak!

- Tilos Gótikus vagy Emo stílusban elkészíteni a filmeket!

- Előszerplős/Rajzfilmek a 1930-60 évekből nem használhatóak! (Kivétel: Élőszereplős Disney/Non-Disney család-barát filmek mint:"Óz, a csodák csodája".)

- Gonoszok Spin-Offokban/Folytatásokban nem lehetnek jók!

- Ne csinálj crossovert egy hamis filmmel/TV sorozattal!

- Tilos a szókimondó, meztelenségre, szexre utaló filmek/játékok használata!(Pl.: GTA, Red Dead Redemption) (Kivétel: South Park, Family Guy, Futurama, A Simpson Család, Virsli Parti.)

Tehát, mint ahogy ezekből a szabályokból látjuk, nagyon ügyelnek a család-barát tartalomra, de akkor ez mi?:




Valamint, ha a tiltásokban azt írják, hogy nem örülnek az animéknek, akkor mit keres ott Naruto, és Sakura, amikor a Naruto nem szerepelt a kivételekben, valamint tilos a szexuális tartalom az oldalon.....

Végül koronázzuk meg borzalmainkat ezzel:

Nézd nagyban ezt a videót!





Végül köszönetet szeretnék mondani a GC közösségének, hogy meghallgatták panaszkodásom!
7 hozzászólás

Paint

7 éve, 9 hónapja és 26 napja

Marduk írta:
Valószínűleg pszichiátriai eset. Valószínűleg nem élte ki gyerekkorát megfelelően, és ez keveredett beteges fétisekkel.
A fétisek nem kapcsolódnak ehhez, azt külön írtam le egy példának, hogy mi nem jó a netben, őt inkább a crossoverek érdeklik, és a Wikia, meg a DA oldalára tölt fel fic.-eket, meg vektor rajzokat rakosgat filmplakátokra MS Paint-ben. A Blogban nem említettem milyen kreatívan helyezik el a sok karaktert a történetekben:

"Simba, Timon, and Pumbaa are going back to Hawaii along with Nala, Terk, Tantor, King Julien, Maurice, Mort, and Louis. When they went to the hula dance school, Timon and Pumbaa meet a little girl named Lilo. They went to her house and meet her sister Nani. In one night there was a green light falling, she think it's a falling star and make a wish for needing a new friend. But there was an alien who was on the green light was named Experiment 626 who escape from outer space. When he's on the road, the truck accidently ran him over and they take him to the pet store.

This Morning when they went to the pet store, they both meet each other when she spot him. But the problem is they'll all scared of him except Lilo when she's not afraid because she think he's a dog and named him Stitch.

But there was another aliens from outer space when they are after Stitch is Dr. Jumba Jookeba and Pleakly are sent to earth to capture him. Later after that, Lilo, Stitch, Timon, and Pumbaa has already captured by Captain Gantu who also from space, but Stitch escape the ship and tell them to rescue them. After they were rescue, they all became part of ohana means family when they all in this together."


Egy 8 éves gyerek ennél jobban helyez el több karaktert egy ilyenben, és ráadásul szimplán csak a Wikipédia szócikkben a cselekményt "módosítják" ilyenkor, egy crossover akkor lenne crossover, ha a többi karater is tudná befolyásolni a történet menetét, és nem csak kolocként mennének mindenhová, ahová a főhős, és hagyják történni az események sorát. :I

válasz erre

Marduk

7 éve, 9 hónapja és 26 napja

Tommy írta:
Ennek az egész átrajzolós dolognak nem látom értelmét. Ha még gyerekek csinálják oké, de közel 30 éves srác? Hát az mi? röhögő smiley
Valószínűleg pszichiátriai eset. Valószínűleg nem élte ki gyerekkorát megfelelően, és ez keveredett beteges fétisekkel.

válasz erre

Tommy

7 éve, 9 hónapja és 26 napja

Ennek az egész átrajzolós dolognak nem látom értelmét. Ha még gyerekek csinálják oké, de közel 30 éves srác? Hát az mi? röhögő smiley

válasz erre

Paint

7 éve, 9 hónapja és 27 napja

Mordorer írta:
Uhhh hát ez tényleg nagyon beteg!!! röhögő smiley Engem leginkább az idegesít a netben amikor facebookon azok az ismerőseim akikről eddig azt hittem normálisak, elkezdenek lájkolgatni mindenféle hírcsárdás ****okat meg ilyesmit.

Nekem ez a legdurvább.
Én leginkább ezektől, meg a fétis rajzoktól mászok falra. mosolygó smiley Engem a Facebook annyira nem izgat, csak végszükség esetén használom, bár Radics Petinek köszönhetően tudom, hogy ott is történnek furcsa dolgok. (Tudom, hogy nem nagyon kapcsolódik ahhoz, amit írtál, de úgy éreztem, ezt kell írnom..)

válasz erre

Mordorer

7 éve, 9 hónapja és 27 napja

Uhhh hát ez tényleg nagyon beteg!!! röhögő smiley Engem leginkább az idegesít a netben amikor facebookon azok az ismerőseim akikről eddig azt hittem normálisak, elkezdenek lájkolgatni mindenféle hírcsárdás ****okat meg ilyesmit.

Nekem ez a legdurvább.

válasz erre

Paint

7 éve, 10 hónapja

Marduk írta:
Megviselt az internet sötétoldala? röhögő smiley Még keveset láttál... röhögő smiley
Nekem már ennyi is elég volt, mélyebb bugyrokba nem akarok bejutni, apropo sokat olvasom a Heck No Pooh's Adventures blogot, igen érdekesen kifigurázzák ott ezt az egészet. kacsintó smiley

válasz erre

Marduk

7 éve, 10 hónapja

Megviselt az internet sötétoldala? röhögő smiley Még keveset láttál... röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja