Pocoktheadam - Project CARS és egy kis nosztalgia

2015. február 06.
25.5521
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
 adambalonyi profilja, adatai
adambalonyi
Üdv Néktek !


Tegnap megvolt az egyik autós játék bemutatása akkor megígértem, hogy be lesz mutatva ez a másik és amit megígérek be is tartom. Hol is kezdjem volt szerencsém a kezdetek óta bekerülni a bétába és végig követni a fejlődést nem mondom grafikailag kitettek magukért a srácok, mondhatni ami az FPS-esk között a Crysis az itt a PCARS az elején mikor elindultak sokat nem tudtam szimulátornak kiáltották ki magukat és ezért én szinte rohantam is, hogy valahogy bekerüljek a bétába ami anno nem volt nehéz csak némi kreditet kellett kiadni a kezemből, hogy megkapjam a heti materialokat és akkor elkezdtem letölteni a játékot beléptem és éreztem, hogy a sötét oldal jelen van ....

Itt már érezzük, hogy ez túl szép lenne, hogy igaz legyen az emberben alaptalnul is ott van a félelem, hogy tuti, hogy most van elrontva valami. de a grafika leköt vagy 1 órát és az autókat körbe járva nézegetem, hogy még hol van kidolgozva és nem találok hibát benne aztán valahogy sikerül magamat felpofozni, hogy na gyerünk akkor ne csak plátói szerelem legyen, ne csak kivülről nyalogassuk a lekváros üveget.

Gyorsan ki is választok egy forma autót itt Formula A de ez a 2012-es F1-es autó csak nem vették meg a licenszet gyorsan menjünk egy kört a legendás belga pályán spa francorchamps. Rá lépek a gázra és az első mondatot inkább le se írom, hogy mit sikerült mondanom, aztán gyorsan megittam a kávémat lehígadtam gondoltam csak irányítást kell beállítani hát próbáljuk meg.

Olyan vagyok mint a lada szerelő nem bírom tovább már annyi mindent állítottam és újra elindulok a pályán... és végleg elpattan a cérna :

Nézd nagyban ezt a videót!


Az irányítás az félelmetesen rossz és akkor nagyon szelíden fogalmaztam és itt most megkell jegyeznem azt, hogy elméletileg szimulátor, de ez inkább arcade sajnos ráadásul aki emlékszik az NFS Shift 2 input lagjára az viccen kívül itt is jelen van és ez iszonyat elrontja az öszképet, egyszerűen hiába tömör gyönyör, ha nem tudom élvezni mert azért küzdök vele hogy egyáltaln az input lag miatt körbe tudjak menni...


De aztán több órányi kínlódás után megszokom és rákell, hogy jöjjek ez a játék nem rossz csak éppen nem azt kapjuk amit ígértek a fejlesztők vagyis ez sem igaz mert a grafika pazar a hangok ohh istenem esküszöm nektek szerintem ezek a srácok még milliós verdákat is összetörtek csak azért, hogy minden hang úgy szólaljon meg ahogy kell, aki neten keresgél mondjuk F1-es csattanásokat hanggal hát húúú itt is úgy csattan itt viszont előjön a játék még egy hibája a törés.

Hivatalosan nincsen kész a játék még úgy, hogy remélem lesz még erre idejük, de az a törés, hát esküszöm nektek, hogy a Terep 2 nevű csoda mókában jobban törtek a verdák, itt ugyanis egy egy elmért kanyarnál bizonyos elemek levállnak az autóról, nem megnyomodik, nem összetörik egyszerűen csak leválliik, hát ezt egy nextgen ( istenem de idióta szöveg ez is nextgen, ezt is valami marketinges hülye két csík kokó közben megálmodta) címnél megjátszani több mint bátor.A játék jelenlegi állása szerint egy erős 7-es ha javítanak minden olyat amit fentebb felróttam hibának akkor még egy 9, illetve, ha engedélyezik a user féle modokat akkor akár egy 10-es játék is lehet így sajnos én ezt egy techdemonak látom csak.

Biztos vagyok benne, hogyha valaki újgépet vesz ez lesz a benchmarkja és ezzel fog villogni a haverok előtt, hogy fullra állítva a grafikát a szemünk egyből kifog égni, mert ilyet még nem látott, de, hogy klaszikus cím legyen belőle ? Ez a jövő zenéje

Értékelésem 10/7

+Grafika, ilyet tuti, hogy nem sok játékban láttál
+Hangok minden egyes zörrenésből érzed, hogy a pálya mely részén vagy

-Az a fránya irányítás az az input lag
-A törés modell több mint vicc

A játékot az alábbi konfiguráción teszteltem :

Intel DH 77EB - Intel Core i3 3220- 10GB RAM - 5770 Vapor x#1 Egy kis bónusz tőlem nektek, mint mondtam régebben szimulátorztam a gépemen megis találtam egy régi képet. Ez a régi sidewinder kormány mindenen átvitt már :), de sajnos a mikrokapcsolói a váltófüllekben szétment igazából filléres szerelés, de nem sok időm volt rá így kellett gyorsan valami amivel a túraautózásnál válthatok ezért felraktam a joystickot is a váltás úgy nézett ki, hogyha előre toltam akkor lefele, ha hátra húztam akkor felfele váltottam íme a házi megoldás :
1 hozzászólás

kpal

7 éve, 11 hónapja és 8 napja

jó lett .

Bár én eddig csak you tube vudeokat néztem P.Cars-rol és nem igazán vettem észre input lagot.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja