Playstation...Portable...

2008. december 21.
41.5001
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
coolajtar profilja, adatai
coolajtar
2007 elején fogtam először a kezemben psp-t.Egy flashelt psp fat volt.Mivel előtte csak képeken láttam psp-t így nem igazán érdekelt a téma mindaddig amíg ki nem próbáltam:):)Elvoltam varázsolva a hatástól:DTony Hawks Remixel játtszottam rajta és A grafikától leesett az állam.Mivel akkoriban nem tudtam venni anyagi okok miatt , és felröppent a hír h jön az új psp,(Slim &lite)ezért vártam a vásárlással októberig.Viszonnt nagy volt a kísértés mert amíg nem jelennt meg a slim addig jobbnál jobb ajánlatokat kaptam a fat re:)De kitartottam a végsőkig.Októberben megrendeltem a Cingár psp-t:)psp alapgép+külön adatkábel(ezt egyébként szemétségnek tartottam h adatkábelt külön kell megvenni)Átvettem a csomagot, Előszőr azt se tudtam hogy kezdjek a dobozkinyitáshoz:)Kinyitottam Beraktam az aksit bekapcsoltam és ámultam.Első játékom a Medievil Resurrection volt.Ahogy telt múlt az idő gyűjtögettem a játékokat.Pl: nfs underground rivals,nfs most wanted 5-1-0,gta lcs,tekken dr,burnout legends,burnout dominator.stb...stb...Nem telik el úgy nap hogy ne használnám a psp-met.Igaz mióta megvettem a wi-fi routeremet kb 9-10 hónapja azóta 60-70%ban a netböngészést használom a psp lehetőségei közül.Természetesen tisztában vagyok vele hogy a psp egy handheld játékgép de mivel én nem szeretem a pc-ket(ők sem engem)így inkább psp-n keresztül netezek.Igaz pár oldallal nembírkózik meg, de nem lényeg.A játékok nagyon jóra sikerültek.Lehet ezt csak azért mondom mert a grafika karcolja a ps2 alsó színtjét.Nekem ez nagyon bejön.Ügyes kis szerkezet azt meg kell hagyni.14 hónapja van meg de 2-3 fagyáson kívül semmi baja nem volt még kopp kopp.A közeljövőben tervezem h veszek vmi más színű előlapot rá.Játékfronton a resistance retributiont várom már nagyon:)Az kötelező darab lessz.Noshát lényegében ennyit szerettem volna elmondani személyes véleményemet illetve élményemet a psp vel kapcsolatban.
7 hozzászólás

lacyboy

11 éve, 7 hónapja és 24 napja

nem rossz gép az biztos

válasz erre

coolajtar

13 éve, 3 hónapja és 3 napja

hat grafikaja van az biztosresistance tavaszal jelenik meg?

válasz erre

Rambo

13 éve, 3 hónapja és 4 napja

Jól tetted, hogy megvetted. Emlékszem, a Medievil-t egy másik oldalon nyerted (nem mondok nevet, nehogy moderáljanak).
A Resistance tényleg kötelező darab lesz, én is nagyon várom.
Amúgy szerintem a PsP grafikája simán lehagyja a Ps2 alsó szintjét (pl. God of War: Chains of Olympus).

válasz erre

coolajtar

13 éve, 3 hónapja és 4 napja

en neha elviszem meloba illetve ha negyek deszkazni.ha rokonokhoz megyunk akkor kotelezo

válasz erre

Lac

13 éve, 3 hónapja és 4 napja

A PSP-t szeretjük, msot, hogy a sulinkban is van Wi-Fi, megesik, hogy beviszem. Sok a lyukasóra, és el kell ütni valamivel az időt

válasz erre

marco

13 éve, 3 hónapja és 4 napja

Megmondom úgy ahogy van, én meg alig használom az enyémet. Klassz kis cucc, de ha játszok, akkor inkább a box. Azért nem a ps3, mert állandóan halott, most is.

válasz erre

Tibit

13 éve, 3 hónapja és 4 napja

én meg inkább a pééécééékkel vagyok jó viszonyban, azért van előnye a konzolokkal szemben mert nem csak játékra lehet használni, hanem sok más érdekes dologra. Ha tényleg csakis csak játszanék a pcmen akkor valószínű, hogy lenne már egy konzol a garázsban. Errefelé nemigazán elterjedt a ps, xbox, psp, a pc a menő!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profilja