PlayIT, csak a többi

2014. december 31.
25.3401
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
zolika1994 profilja, adatai
zolika1994
Túl vagyunk egy újabb PlayIT-en, mindenki azt mondja, hogy állat volt...én is csak ezt tudom hajtogatni. Közvetlen folytatása a dec. 12-i bejegyzésnek.


Huhh, már 2,5 hete nem fejeztem be ezt a cikksorozatot. Szünet van, erősen rákockultunk a Heroes III-ra megint, aztán kicsit eltorzult az időérzékelésem és hopp holnap már 2015, aztán illene befejezni, ha belekezdtem. Picit szégyellem a dolgot, aki magára veszi attól elnézést kérek, hogy nem dobtam ki korábban ezt a részt.



Érdemes elolvasni az előző bejegyzést, hogy értsd a következő mondat lényegét. IGEN, ERRE GONDOLTAM!



...valami elképesztő volt. Hangosan számoltak vissza a belépők és amint lehetett Usain Bolt-ot megszégyenítő sebességgel kezdtek el sprintelni egy irányba, ami véleményem szerint a Shop lehetett, hogy átvehessék a lefoglalt termékeiket. Akik lassabbak voltak és felismerték ezt, már csak sétálva kezdték el bejárni az épületet, mivel rájöttek arra, hogy úgyse tudnak sehol elsők lenni. Persze mi ezen jót szórakoztunk, meg odakiabáltunk nekik, hogy "gyorsabban szaladjatok". Nagyon vicces volt nézni.

+1 indok amiért megérte a GC standon kiállítani.

Őszinte leszek, a szombat-vasárnapot lényegében nagyon könnyen össze lehet foglalni pár szóban és őszintén elég sok üresjárat volt, ahol nem nagyon történt semmi, ám próbálom egyedi módon a saját szemszögemből jellemezni:

sokember, tömeg, mindenholsor, holvagyviktor, gyereastandhoz, nézzünkszét, vigyázzmárastandra, veletech, ohÓbudaiEgyetem, szépcsajok, szépgépek, mennyistand, úgyseállokmindenhovaoda, micsodacosplay, megezis, megazismidurvánnézki, visszaastandhoz, együnkigyunkvalamit, hátigenéncsináltamamaketteket, perszecsinálokrendelésreis, jaaahogyennyilenne, akkornemkell, lefényképezhetem, perszehiszazértvannak, nézzünkszétmegint, mégmindigsokember, álljunkbekipróbálnivalamit, uhps4, theorder1886, jófééle, találkozzunkismerősökkel, vadtelefonálgatás, merrevagy?, gyereastandhoz, derégláttalak, jóújralátni, közöskép, mégtöbbközöskép

Amikor a standon voltunk a többiekkel nagyon jól elvoltunk, tudtunk nevetni 1-2 emberen, de okot is adtak rá. A standon felállított fotófalnál néhány ember el tudtunk csábítani 1-2 kép erejéig, bár sokan vonakodva álltak oda, de végül bevállalták.

A szombati nap végére a rendelt pizzák is fogytak, meg nekem az előre bevásárolt péksüti is, mégis meg maradt 3 db óriás pizzaszelet és jött a kérdés: "Kinek kell a pizza?" Mindenki mondta, hogy "nem, áh, vigye akinek kell". De senkinek se kellett. Felszólaltam, hogy akkor ne menjen kárba, elviszem a koliba, majd megesszük szobatársammal. Marco rendes volt, így bezsákoltam dobozostól. Felettébb érdekes volt a villamoson így utazni, de hát más választásom nem nagyon volt, meg hát aki nevet rajtam annak szereztem 1-2 boldog másodpercet, nekem meg teljesen mindegy.

Éjszaka még elugrottunk biliárdozni bátyámmal és haverommal, bár ez nem kötődik a PlayIT-hez, de közte történ, így megemlítem.

Vasárnap...a nap, amilyennek a PlayIT-nek lenni kéne. Már a bejutás is flottul ment tanulva a tegnapiból (így került a kezemre 3 karszalag 1 esemény miatt), sok ember volt, ám kevesebb, mint szombaton, ami nagyon jót tett az egész rendezvénynek. Olyan volt, mint egy after party. Sokkal lazább, nem kell annyit lökdösődni, jutsz levegőhöz, a sok ember ellenére családisabban nézett ki az egész rendezvény. Nyitás előtt még odamentem a Nintendo standhoz, hogy kipróbáljam a Hyrule Warriors nevű Wii U exkluzív játékot, és azt kell mondanom, hogy megvett kilóra a játék. Demót tudtam csak játszani, ami időlimites volt, mégis remekül elvoltam, annak ellenére, hogy nem ismerem a Zelda univerzumot. Elvoltam vele, és azzal az érzéssel hagytam ott a standot, hogy "Bakker, én is vennék emiatt Wii U-t."

Később sikerült kipróbálnom a megjelenés előtt álló Splatoon-t is, amit szintén N-exkluzív, ami számomra abszolút E3 győztes cím volt. Nagyon tetszett az első videótól kezdve, nagyon megörültem, hogy ki tudtam ki tudtam próbálni. Bár kevésbé örültek a standon dolgozók, mivel megjegyezték, hogy jó-jó a játék, de 2 napja azon a demó pályán vannak és így kicsit unalmas a dolog. Full megértettem őket.

2 lány kérésének eleget téve 3x álltam sorba aláírásokért ismert youtuberektől, streamektől, stb, bár én azt a részleget csak állatsimogatónak hívtam, nagyon arra hajazott a dolog. Ez volt talán az egyik negatívum, másképp kell legközelebb megoldani.

A nap további része szépen eltelt, majd következett a GC stand szenzációja, a 4K-s monitor kisorsolása. Hihetetlen élmény volt, több száz ember lehetett ott és várták, hogy ki nyeri meg. Onnan a kedvenc részem az volt, amikor elment a Wifi és a random.org nem hozott eredményt, + olyan 50-60 számot tuti kisorsolt marco, mire meglett a nyertes, aki szvsz világáról nem tudott a gyerek, amíg a standon volt és fogta a monitort.

Ez volt 5 órakor, utána kezd kiüresedni a stand, de az egész rendezvény is, Miért nem csak ennyi ember volt egész nap? Sokkal jobb lett volna a hangulat úgy.

Összességében nagyon örültem, hogy megint kiállíthattam a standon, nagyon élveztem, marco és a csapat nagyon rendes volt, szépen eltelt az a 3 nap.

A PlayIT is egyre jobb lesz. A sok emberrel nem nagyon lehet mit kezdeni, szépen eloszlatták a 3 csarnokba őket, annyira nincs probléma velük, csak bele kell törődni. Viszont ami miatt számomra kiemelkedő volt, az a megjelenés előtt lévő játékok kipróbálásának a lehetősége. Ezt hiányoltam évek óta a rendezvényből, ám most ez is megvalósult, szóval jó irányba halad. Következő lépés legyen a nemzetközi szinten való elismerése a rendezvénynek, hogy egyszer egy szinten említhessék a gamescom-mal például.

Tehát újfent szeretném megköszönni a GC Team-nek, hogy kiállíthattam a standon, köszönjük a szervezőknek, hogy félévről-félévre összehozzák nekünk a PlayIT-et.

Mindenkinek köszönöm, aki meglátogatta a standot, akinek tudtam a kérdéseire válaszolni, segíteni.

Különösképp köszönöm marco-nak, hogy újra össze tudtam vele hozni a kiállítást (és a pizzát is még egyszer), remélem egyszer össze tudjuk hozni a 2 méter magas Hulk makett kiállítását is. ;]


Mivel persze az év utolsó napja van, mindenkinek Boldog Új Évet szeretnék kívánni, töltsétek el továbbra is az időtököt a GC-n! :)

totya0108
4 hozzászólás

zolika1994

10 éve, 14 napja

marco írta:
Már el sem tudom nélküled, nélkületek képzelni a standot..mosolygó smiley

Legközelebb újra együtt!kacsintó smiley

Boldog Új Évet Neked is!
Köszi, ez igazán megtisztelő!

Legyen hát úgy!

BUÉK Nektek is kacsintó smiley !

válasz erre

marco

10 éve, 14 napja

Már el sem tudom nélküled, nélkületek képzelni a standot..mosolygó smiley

Legközelebb újra együtt!kacsintó smiley

Boldog Új Évet Neked is!

válasz erre

zolika1994

10 éve, 14 napja

zender írta:
Annyira tetszenek ezek a backstage élménybeszámolók, kár hogy vége!szomorú smiley
Én is nagyon bírtam kacsintó smiley

Reméljük, hogy lesz legközelebb és hátha tudok részletesebben is beszámolni kacsintó smiley

válasz erre

zender

10 éve, 14 napja

Annyira tetszenek ezek a backstage élménybeszámolók, kár hogy vége!szomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profilja