PlayIT, a szombat reggel

2014. december 12.
32.6311
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
zolika1994 profilja, adatai
zolika1994
Túl vagyunk egy újabb PlayIT-en, mindenki azt mondja, hogy állat volt...én is csak ezt tudom hajtogatni. Közvetlen folytatása a dec. 4-i bejegyzésnek.Érdemes elolvasni az előző bejegyzést, hogy értsd a következő mondat lényegét. IGEN, ERRE GONDOLTAM!...és én éppen kikelek az ágyból. Jön a hívás a tesómtól, hogy merre járok. Azonnal kipattant a szemem, nem kamuztam, mondom neki, hogy elaludtam és most keltem fel. Megkértem, hogy tartsa helyettem a frontot azzal, hogy kezdje el kipakolni a maketteket, majd érkezek én is valamikor. Amilyen gyorsan csak tudtam felöltöztem és már az 1-es villamoson ültem, útban a SYMA felé és nagyon örültem, hogy tesóm rendesen fel tud kelni. Arra fogom a nem-időben-felkelésem, hogy az elmúlt napok kialvatlansága egy viszonylag minimum alvásigényt kérne, de nem nagyon kapja meg a testem és így ennek az az eredménye, hogy elalszok, bárhova is igyekszem.

Erős 3/4 órás késés után begurulok a SYMA-ba. Igen, gurultam, mivel van 1 frankó rollerem, azzal szelem az aszfaltot, Bp-n nagyon kényelmes egy ilyen jármű.

Az egész hétvége talán legszebb pontja a nyitás előtti órák, mivel ilyenkor én kényelmesen mozoghatok, amíg másoknak akár órákat kell kiállni, hogy bejussanak.

Most is hasonló volt, odagurulok az elővételes sorhoz útbaigazítást kérni, hogy most hol menjek be a marco-tól kapott jeggyel. Külső szemlélőként vicces lehetett látni, ahogy odagurulok rollerrel a biztonsági emberekhez, útbaigazítást kérek, majd visszagurulok, mivel arra van a helyes irány. :D Lehet valaki ezen nevetett, de nevessen csak, én akkor is előbb voltam bent.

Az igazítás szerint a VIP rész felé kellett menni(szóval a Collectorosok is nézhettek, ahogy előttük megyek be), besétálva az ajtón konstatálom, hogy tuti jó helyen vagyok, irány befelé. Hittem... Megállítanak, hogy csak úgy nem mehetek a SZOMBAT jelzésű jeggyel, mert azok csak 9től mehetnek be.

Gondoltam magamban, hogy én ÉPÍTŐ/BONTÓ vagyok, csak beengednek már. Szerencsére az a hétvége kivételesen szerencsésre sikerült, ugyanis kis várakozás után a GC stand további kiállítói, az OtterWorks és M2M-esek pont arra jártak. Panaszolom a bajom, erre mondják, hogy nyugodtan bemehetek, mivel ott van a karomon az ÉPÍTŐ/BONTÓ karszalag és az biztosítja, hogy 9 előtt bemehessek. Huhh....királyság. Na akkor mostmár tényleg megindultam a stand felé. Így került fel a hétvége 2. karszalagja, a piros színű SZOMBAT-i is.

Gyorsan odagurulok a standhoz és már látom, hogy tesóm remekül helytállt helyettem is, ugyanis készségesen segített marco-éknak, bár a makettekkel nem sok haladás volt. Semmi gond, vártam a letolást, de volt a standon ezer más tennivaló, én majd megoldom.

Gyorsan, a házilag készített egyedi makettdobozokból (amiről akartam írni, csak nem jutottam el odáig, de 1x biztos meglesz) előhalászom a nagy méretű maketteket és elkezdem felpakolni. Bár előtte egy kis spin-off sztori, mert nem akarom ezt kihagyni:

----spin-off sztori következik

Szerettem volna, hogy az emberek jól láthassák a nevem és az elérhetőségeimet, ezért marco közreműködésével készítettem egy A3-as méretű "plakátot", amin mindez jól látható. Rendben, kinyomtattam, tök jó, az volt a terv, hogy képkeretbe kiteszem és akkor semmi baja nem lehet. 2 baj volt:
1.) későn kezdtem el keresni képkeretet
2.) ahol néztük ott is nagyon drága volt

Tehát nagy volt bennem a para, hogy most akkor hogy fogják látni az elérhetőségeim...Aztán jött a megvilágosodás, mint egy szikra, de full komolyan. Még pénteken a kocsiban jött az ötlet (csak ezt a mozzanatot kifelejtettem), hogy kinyomtatom még 2x és akkor a 3 darabot körbe összeragasztva kapok egy hengerszerűséget, aminek csak "palástja" van.

Tehát még pénteken nagyon remek ötlet volt, de meg is kellett valósítani. Igen, csak amikor már erről beszéltünk, akkor már bőven este 9-10 lehetett az idő. Szerencsére egy korábbi PlayIT óta tudom, hogy van 0-24 nyomda a városban, az volt a tervem, hogy majd oda elmegyek és akkor meglesz a szombati napra maradék 2 lap. Először biciklivel akartam menni, aztán végül gyorsan nézve menetrendet a koliba visszaérve rájöttem, hogy mehetek busszal is és ha szerencsém van megúszom még az éjszakai járatokat is. Ámultam a szerencsémen...Sikeres buszelérés, be a nyomdába, oké kész a nyomat, fizet, rohan a buszhoz és pont jött a busz, ami visszavisz a koliba. Persze ez Bp-n nem egy nagy szó, mivel sűrűn járnak a buszok, de éjszaka már csak félóránként járnak, így nagyon jól jöttem ki az egészből. Nem tudom, ki találta ki a 0-24 nyomdát, de hála neki. Tehát szombat reggel ezeket is vittem magammal, hogy majd ott ragasztom össze, és mind a 25 640+ ember láthassa majd az elérhetőségeim, ha tetszik nekik a munkám.

----spin-off sztori vége

Tehát fenn vannak a makettek az asztalon, a promólap és össze lett ragasztva, de nagyon nem találta a helyét, de végül ki tudtam alakítani, a megfelelő elrendezést, ami kellőképp adott betekintést a makettjeim lehető legtöbb részletébe és még az elérhetőségeim is látszódtak :) .

Alakul a stand, eléri a végső formáját, lassan 9 óra és nyitják az Collector bejáratot.

Ami ott volt....

(Ne haragudjatok, most ennyire futotta, fáradt vagyok egy kicsit, de mindenképp írni szerettem volna Nektek, mert láttam, hogy néhányotokat érdekel az efféle bemutatás is, holnap igyekszem folytatni)


Válasz, kérdés, észrevétel lent vagy üzenetben. Továbbá, ha tetszett a poszt, tekintsd meg az előző témával kapcsolatos bejegyzéseimet ;)


totya0108
2 hozzászólás

zolika1994

4 éve, 7 hónapja és 16 napja

zender írta:
Nagyon tetszett ez is! Köszi hogy megosztod velünk ezeket a kulisszatitkokat!
Örülök, hogy valakinek ez annyira tetszik, hogy komment formájában is hangot ad neki.

Köszi a visszajelzést

válasz erre

zender

4 éve, 7 hónapja és 16 napja

Nagyon tetszett ez is! Köszi hogy megosztod velünk ezeket a kulisszatitkokat!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Neurotic profiljaMarduk profiljaHellblade profiljaSoldier86 profiljamarco profiljaWarriorAutobot profiljaWickedSick profiljaImperator profilja